Αρχική Απόψεις Προκήρυξη

Προκήρυξη

Όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε και να παλέψουμε. Εφόσον οι σύγχρονοι πολιτικοί απέτυχαν πρέπει εμείς σαν κυρίαρχος λαός όπως μας αποκαλούν, να αγωνιστούμε σαν μια γροθιά για την ολική επαναφορά μας.

Άποψη

– του Γεωργίου Μιχαήλ

Δέκα χρόνια έχουν πλέον περάσει από την ημέρα κατά την οποία η εξαπάτηση των Ελλήνων φανερώθηκε και η δυστυχία άπλωσε το πέπλο της επάνω σε κάθε Ελληνική οικογένεια. Ψεύτικες υποσχέσεις από Έλληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς τύφλωσαν όλους εμάς και πιστέψαμε πως η Ελλάδα απέκτησε ισχυρές κυβερνήσεις και ισχυρό νόμισμα. Ακόμα χειρότερα, πιστέψαμε πως άρχισε να αναπτύσσεται και οικονομικά.

Στην πραγματικότητα, αλλοιωνόταν σταδιακά η εργατικότατα μας, το ήθος, οι αρχές μας και η νοοτροπία μας. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουμε χάσαμε ότι πολυτιμότερο είχαμε, την αξιοπρέπεια και την υπερήφανα μας.

Και μοιραία όλες αυτές οι απώλειες οδήγησαν σταδιακά στην  μεγαλύτερη απώλεια από όλες. Την διάλυση της ενότητας μας. Γιατί μόνο με διάλυση μπορεί να παρομοιαστεί η φυγή πάνω από μισό εκατομμύριο νέων από την Ελλάδα, σκορπίζοντας την θλίψη, πάνω από την δυστυχία, σε έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών.

Η διάλυση ενός περήφανου έθνους συνεχίζεται μέσα από τις αστείες διαμάχες μεταξύ των πολιτικών κόμματων, τις παρεμβάσεις από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και την υποβάθμιση μας σαν ανθρώπινα όντα.

Η σημερινή εικόνα της Ελλάδας ραγίζει την καρδία οποιουδήποτε αισθάνεται αγάπη και σύνδεση με αυτήν. Την ιδία στιγμή προκαλεί το γέλιο των ξένων λαών, όταν οι σύγχρονοι πολιτικοί στην Ελλάδα αναζητούν την αλληλεγγύη αυτών.

Ποτέ άστοχα δεν εισπράξαμε ισότητα και αδελφότητα από κανέναν ξένο λαό και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα έχει χάσει την πολιτική της θέση στον παγκόσμιο χάρτη. Και σιγά σιγά, οι σύγχρονοι πολιτικοί οδηγούν την Ελλάδα εκεί όπου οι ίδιοι και όχι εμείς, θέλουν.

Την οδηγούν σε μια κατάσταση στην οποία η εθνική συνείδηση θα έχει πλήρως χαθεί, η σύσταση του πληθυσμού θα είναι απροσδιόριστη και όλες εκείνες οι αρχές με τις οποίες εμείς και οι γονείς μας μεγάλωσαν, θα έχουν μια για πάντα χαθεί.

Ταυτόχρονα το κράτος θα ελέγχει το 100 τοις 100 σχεδόν της οικονομικής δραστηριότητας και όλοι εμείς θα εργαζόμαστε για εκείνο. Πάνω στον βωμό θα θυσιαστεί η Ελλάδα για την διατήρηση αυτού του εγωιστικού και διεφθαρμένου κράτους.

Ένας ένας οι πύργοι μας έχουν καταρριφθεί. Οικογένεια, παιδεία, τιμή και τίμια εργασία, γεωργία, εμπόριο, βιομηχανία, στρατός, δικαιοσύνη, θρησκεία. Και έτσι μετά από χιλιάδας χρόνια ένας λαός που επιβίωσε ως σήμερα μετά από τόσους αγώνες, κινδυνεύει να διαλυθεί και να χαθεί μια για πάντα μέσα στις στάχτες χωράς να το καταλάβει κανένας.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, όταν η ψύχη μας είναι ανήσυχη για το μέλλον το δικό μας και της πατρίδας μας, πρέπει με την βοήθεια του Θεού να συλλογιστούμε πως είναι σωστό να πράξουμε. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να γυρίσουμε προκλητικά την πλάτη σε όσα κόμματα τα οποία συμμετείχαν στην διακυβέρνηση της χωράς μέχρι σήμερα.

Εφόσον το Σύνταγμα το οποίο για εμάς δημιουργήθηκε και για κανέναν άλλον, μας δίνει το δικαίωμα να επιλέγουμε ποιος θα μας κυβερνήσει, τότε τουλάχιστον πρέπει να φανούμε δυνατοί και να απορρίψουμε όλα αυτά τα κόμματα, τα οποία προσπαθούν να μας ξεγελάσουν και να μας καταστρέψουν.

Αυτήν τη δύσκολη ώρα πρέπει να εμφανιστεί ένας ηγέτης ο οποίος θα εμπιστευτεί τις αστείρευτες δυνατότητες του λαού μας και θα υποστηρίξει ανοιχτό και ξεκάθαρα τα εξής:  μετατροπή του πολιτεύματος σε Προεδρική Δημοκρατία και ταυτόχρονα αύξηση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας, πάντοτε βάσει των προβλέψεων του Συντάγματος.

Επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας μόνο μέσω εκλογών κάθε τέσσερα χρόνια. Τα κόμματα να έχουν δικαίωμα να εκλέγουν μόνο βουλευτές μέσω ταυτόχρονων εκλογών με αυτές του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα στελέχη των υπουργείων να μην αποτελούν μέλη κομμάτων και να μην αλλάζουν με απόφαση Υπουργού. Πρέπει να επιλέγονται μόνο με βάση τις σπουδές και τις ικανότητες τους και να παύονται μόνο όταν τελειώσει ο χρόνος της σύμβασης τους ή αν η αξιολόγηση της εργασίας τους δεν είναι καλή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει δικαίωμα να αποφασίζει για μια σειρά σοβαρών θεμάτων χωράς την πλειοψηφική έγκριση των βουλευτών. Πρώτη δουλειά είναι η στήριξη των αρχών πάνω στις οποίες βασίζεται το έθνος μας. Πραγματική οικονομική στήριξη στους νέους οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια. Αίτηση αλλαγής ηγεσίας της Εκκλησίας. Η Εκκλησία χρειάζεται ηγέτη ο οποίος κάθε μέρα να εμψυχώνει τον κόσμο στην δύσκολη προσπάθεια του να επιβιώσει και να ζήσει με τον σωστό τρόπο.

Αναμόρφωση της παιδείας ώστε οι νέοι να μαθαίνουν πρώτα να σέβονται τους γύρω τους και να υπερνικούν κάθε δυσκολία στη ζωή τους. Η παιδεία πρέπει να γίνει πιο πρακτική και λιγότερο θεωρητική.

Στήριξη των νέων οικογενειών οι οποίες θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την γεωργία, για να μην αναμένουμε μόνο τις εισαγωγές τροφίμων για να τραφούμε. Πραγματική απελευθέρωση και στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Οι νέοι πρέπει να μένουν εδώ και να δημιουργούν. Μόνον έτσι μπορεί πραγματικά να μειωθεί η ανεργία. Επαναφορά στη ζωή της αστυνομίας, του στρατού και των δικαστηρίων χωρίς προκαταλήψεις. Όλα αυτά τώρα αποτελούν όνειρα αλλά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν υπάρχει πίστη και θέληση.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να καταστρέφει κάποιος κάτι πάρα να δημιουργεί. Επί δεκαετίες σιγά σιγά μας καταστρέφουν. Και τις ζωές μας και τον εσωτερικό μας κόσμο. Πρέπει να αντισταθούμε και να σταματήσουμε αυτήν την επίθεση εναντίον μας εδώ και τώρα. Η σημερινή εποχή είναι το σημείο μηδέν για την Ελλάδα. Όλα τα σημάδια είναι πλέον ξεκάθαρα. Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε και να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι. Η σημερινή ελευθερία είναι ένα ψέμα όταν το ίδιο το κράτος παρανομεί περισσότερο από τους πολίτες και την ίδια ώρα τους ξεγυμνώνει οικονομικά για να επιβιώσει.

Όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε και να παλέψουμε. Εφόσον οι σύγχρονοι πολιτικοί απέτυχαν πρέπει εμείς σαν κυρίαρχος λαός όπως μας αποκαλούν, να αγωνιστούμε σαν μια γροθιά για την ολική επαναφορά μας.

Η ενότητα είναι το εργαλείο μαςΗ ενότητα είναι η δύναμη μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα σε αυτούς που την καταστρέφουν μέρα με την μέρα. Ναι όλα τα παραπάνω ακούγονται σαν ένα όνειρο, αλλά αν όλοι μαζί παλέψουμε για αυτούς τους σκοπούς, τότε σίγουρα η πρόνοια θα φροντίσει ώστε τα όνειρα αυτά και οι στόχοι αυτοί να αποκτήσουν ζωή.

H πρόνοια θα φροντίσει ώστε να μας εμφανίσει τον ηγέτη και να προικίσει όλους εμάς με την απαραίτητη ψυχική δύναμη και σοφία. Ώστε σιγά σιγά να αποκτήσουμε την αξία, την οποία ο Θεός έχει ερίσει για εμάς. Όλοι έχουμε μέσα μας την Ελλάδα, αυτό είναι σίγουρο. Ας παλέψουμε τότε για αυτήν ασταμάτητα και ακούραστα ως το τέλος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στις κύριες γραμμές μέσης τάσης σε όλες τις περιοχές

Oλοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές μέσης τάσης σε όλες τις περιοχές, ως απόρροια της κακοκαιρίας, ενώ αυτήν την ώρα όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, καθώς με το πέρας των εργασιών στις κύριες γραμμές ΜΤ εντοπίζονται και περιορισμένες σποραδικές βλάβες στη χαμηλή τάση. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση και της τελευταίας μεμονωμένης παροχής θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμιστεί πω

Alpha Bank: Στις 10 το πρωί το άνοιγμα των καταστημάτων την Πέμπτη, σε Αττική και Κρήτη

Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα καταστήματα της Alpha Bank στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Ελπίς» με την τράπεζα να ανακοινώνει την ώρα έναρξης της λειτουργίας τους σε συνέχεια των μέτρων της Πολιτείας. Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα: Σε συνέχεια των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κακοκαιρία «Ελπίς», η έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank στις περιφέρειες Αττικής και Κρήτης για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ορίζεται στις 10:00 πμ.

Κορωνοϊός: 17.960 νέα κρούσματα και 115 θάνατοι – Στους 646 οι διασωληνωμένοι

Σε 17.960 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022,...

Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη εμπόριο, σχολεία και ιδιωτικός τομέας

Σταδιακή θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για τους πολίτες σε Αττική και Κρήτη, οι οποίες επλήγησαν από τη χιονόπτωση και την κακοκαιρία Ελπίδα.  Έτσι, για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, θα ισχύσουν τα εξής: 
  • Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.  
  • Θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δ

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!