Αρχική Κόσμος Πριν κλάψεις για την Γκούτα … Μάθε ότι οι εικόνες που σου...

Πριν κλάψεις για την Γκούτα … Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι από Ιράκ και Γάζα!

 

Η πρώτη φώτο είναι πασίγνωστη από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ στην Γάζα. Η δεύτερη από την Μουσούλη.

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!
Μαντέψτε τώρα που έχουν χρησιμοποιηθεί και γιατί.

Χθες Χαλέπι… σήμερα Γκούτα… αύριο τι; Και δεν υπάρχει ένας/μία δημοσιογράφος που…
ντρέπεται!
Η δημοσιογραφία που οφείλει να δημοσιοποιεί ότι η εξουσία θέλει να παραμένει μυστικό στο σκοτάδι. Σήμερα η δημοσιογραφία, μαζί με την ιμπεριαλιστική αριστερά είναι τα άγρια σκυλιά του υπερεθνικού κεφαλαίου. Σκυλιά-φρουροί του συστήματος, που αναλόγως των περιπτώσεων και περιστάσεων επιλέγουν απλώς μόνον το μήκος του λουριού τους.
Ποια είναι η Γκούτα στη Συρία;
Μια περιοχή στα περίχωρα της Δαμασκού που βρίσκεται υπό στρατιωτική κατοχή διάφορων τρομοκρατικών οργανώσεων με φονιάδες μισθοφόρους από κάθε πλευρά του πλανήτη που κρατούν ομήρους 4 εκατομμύρια κατοίκους της Δαμασκού. Κάθε φορά που έγινε προσπάθεια να συλληφθούν ή να εκδιωχθούν, ως αντίποινα ρίχνουν στην πόλη της Δαμασκού βλήματα όλμων και από εκεί ξεκινούν αυτοκίνητα-βόμβες με οδηγούς αυτοκτονίας τους φανατισμένους και με επήρεια ναρκωτικών οδηγών αυτοκτονίας εναντίον αθώων πολιτών, σχολείων, νοσοκομείων.
Όλες οι μέχρι σήμερα προσπάθειες εκκαθάρισης της περιοχής από τα ανθρωπόμορφα κτήνη συντονίζεται με μια παγκόσμια προβολή «ανθρωπιστικών» ευαισθησιών από το σύνολο των ΜΜΕ της δύσης, όπως συνέβη και με το Χαλέπι και μεταμορφώνουν την αλήθεια σε ψέμα και το ψέμα σε αλήθεια.
Βομβαρδίζεται αυτή η περιοχή της Συρίας που έχουν καταλάβει τρομοκράτες;
ΝΑΙ, με όλες τις συνέπειες. Μετά από επτά (7) χρόνια κυριαρχίας των δολοφόνων είναι το ελάχιστο.

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!4Τα ελικόπτερα της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας βομβαρδίζουν συνεχώς κι αδιάκοπα με τόνους προκηρύξεων προς τους κατοίκους κι όχι τους ξένους μισθοφόρους φονιάδες των τζιχαντιστών, με οδηγίες για το πως μπορούν να βρουν τις ασφαλισμένες διόδους, «ανθρωπιστικοί δίοδοι» με οδηγίες απεγκλωβισμού από τα Νατοϊκά τέρατα που χρησιμοποιούν για «ασπίδες» παιδιά και γέροντες.
Πριν κλάψεις για την Γκούτα που βομβαρδίζει ο “χασάπης” Άσαντ, όπως σε διαβεβαιώνουν όλες οι δημοσιογραφικές πόρνες, αριστερές και δεξιές κι ειδικότερα εκείνες οι αριστερές εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις κι “ανθρωπιστικές” ΜΚΟ που σιτίζονται στα κονδύλια Σόρος και Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δες την αλήθεια σε αυτές τις φωτογραφίες όπου εκατοντάδες άμαχοι, απλοί πολίτες στη Γκούτα -μεταξύ αυτών γυναικόπαιδα- φορτώνονται σε κλουβιά από τους “μετριοπαθείς” σύμφωνα με την “πολιτισμένη” δύση:

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!6Οι “ψευδείς ειδήσεις” (fake news), η «κυρίαρχη τάση» (mainstream) κάνουν πόλεμο σε διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό του κεφαλαίου και ξεδιάντροπα χρησιμοποιούν ως όπλο παιδάκια!
«Ψευδείς ειδήσεις» (fake news)… όταν μια είδηση δεν είναι αρεστή στο υπερεθνικό κεφάλαιο

Ανθρωπιστικές” ευαισθησίες απέκτησαν οι φονιάδες των λαών για την τύχη των λακέδων τους στη Συρία, αναφορικά με τις επιχειρήσεις στην Ανατολική Γκούτα, εκεί που παρέπεμψαν οι Αμερικανοί μαζί με τους Κούρδους του YPG και τον “ελεύθερο συριακό στρατό” τα ανθρωπόμορφα κτήνη του “ισλαμικού κράτους”, αφού πρώτα τους παρέδωσαν αναίμακτα τη Ράκα για τον έλεγχο των Συριακών πετρελαιοπηγών στη Βόρεια Συρία και την κατασκευή Συριακού “Κουρδιστάν” [«Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»…].

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!8
Έχουμε πόλεμο… οι τελευταίοι σπασμοί του τέρατος που κατασκεύασε η “πολιτισμένη” δύση, οι “εκδημοκρατιστές” της Συρίας δίνουν την τελευταία του μάχη υποστήριξης της τρομοκρατίας, των ανθρωπόμορφων τεράτων που χρησιμοποιούν για την “αραβική άνοιξη made in USA”.

Το υπερόπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι σήμερα, χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση, η δημοσιογραφική πορνεία, τα αργυρώνητα ΜΜΕ.<
Οι μηχανισμοί είναι πάντα οι ίδιοι: κατασκευή ενός casus belli και χρησιμοποίηση μαζί με ερμηνείες για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Σήμερα έχουμε το καρναβαλικό μασκάρεμα με τον “ανθρωπισμό”, τα “ανθρώπινα δικαιώματα” με την διάδοση “ψευδών ειδήσεων” (fake news) που συντονισμένα, επαναλαμβάνουμε ΟΛΑ τα ΜΜΕ κι όλοι οι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν έμμισθη “εργασία” παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση έχουμε σήμερα και την πλήρη ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς που έχει σημαία της τον Σόρος και την “ελεύθερη αγορά”. Η μετάπτωση των ηγεσιών της αριστεράς σε χαμηλόβαθμους υπαλλήλους του υπερεθνικού κεφαλαίου, χωρίς ίχνος ντροπής απέναντι στην Ιστορία, τους αγώνες του εργατικού κινήματος και το αίμα θυσιών σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.
Η ιστορία δεν διδάσκει κι αυτό επιβεβαιώνεται σήμερα.

Η ήττα των ιμπεριαλιστών στη Συρία κι η νικηφόρα πορεία του άξονα της Αντίστασης προκαλεί τρόμο στους φονιάδες των λαών. Προσπαθούν, έστω την τελευταία στιγμή ν’ αποκρύψουν τη γύμνια τους. Ο μύθος της υπερδύναμης των ΗΠΑ τελειώνει κι αποκαλύπτεται στα μάτια όλων, παρ όλες τις προσπάθειες των ΜΜΕ και της ιμπεριαλιστικής αριστεράς.
Μετά τους Tomahawk στη Συρία, την υπέρ-βόμβα στο Αφγανιστάν, τις απειλές εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ο “νέος” Αμερικανός πρόεδρος αποδεικνύεται λίγος στο ρόλο που του ανέθεσε το υπερεθνικό κεφάλαιο: να καμουφλάρει την κατάρρευση της πάλαι ποτέ μοναδικής παγκόσμιας υπερδύναμης.
Μπαίνουμε στον όγδοο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας (Μάρτης 2011) κι αξίζει να θυμηθούμε…
Όταν στη Δαμασκό ξεκινούσε η “αραβική άνοιξη” τα ΜΜΕ κι η υποταγμένη, εξαγορασμένη αριστερά –που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και το κεφάλαιο δεν χρειάζεται πλέον την παραδοσιακή δεξιά– βομβάρδισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη με “ειδήσεις” για λαϊκές εξεγέρσεις με στόχο τη “δημοκρατία” και δολοφονίες από μέρους των δυνάμεων του “δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ”. Μάλιστα η εγχώρια“αριστερά, σήμερα κυβερνητική, αλλά και το σύνολο της εξωκοινοβουλευτικής, μιλούσαν για “σοσιαλιστική εξέγερση” χωρίς ντροπή, απαίτησαν από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να κλείσει την πρεσβεία της Συρίας στην Ελλάδα και ν’ απελάσει την πρέσβειρα της ως ανεπιθύμητο πρόσωπο μέχρι “αποκατάστασης της δημοκρατίας στη Συρία”, όπως επισήμως διαβεβαίωσε ο Αβραμόπουλος, τότε υπουργός των Εξωτερικών και σήμερα Επίτροπος για τους “πρόσφυγές-μετανάστες” και τα εκατομμύρια κονδυλίων που πληρώνει ο Ευρωπαίος φορολογούμενος… και συνεχίζουν σήμερα στο ίδιο μοτίβο υποστήριξης του ιμπεριαλισμού.
Η διεθνής κοινή γνώμη άρχιζε να μαθαίνει πως υπάρχει μια αραβική χώρα με το όνομα Συρία, όπου υπήρχε ένας “αιμοσταγής δικτάτορας” χειρότερος κι από τον “χασάπη” Σαντάμ Χουσείν. Τον ίδιο πρόεδρο της Συρίας που πριν λίγους μήνες καλούσαν όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες και τον χαρακτήριζαν ως “μοντέρνο και φωτισμένο νεαρό Άραβα ηγέτη”.

Περίπου 85.000 μισθοφόροι φονιάδες από κάθε πλευρά του πλανήτη διείσδυσαν στη Συρία, αφού εκπαιδεύτηκαν κι εξοπλίστηκαν με υπερσύγχρονα όπλα από αμερικανούς και ισραηλινούς στρατιωτικούς συμβούλους στην Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Τότε η πτώση του “δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ” ήταν υπόθεση ημερών, το πολύ ενός μήνα, όπως διαβεβαίωνε σε συνεντεύξεις τύπου κι ο δικός μας Αβραμόπουλος.

Σήμερα, μετά από επτά (7) ολόκληρα χρόνια, η Συρία μαζί με τον άξονα της Αντίστασης (Χεζμπολάχ, Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες, Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης) και την καθόλα νόμιμη παρουσία της Ρωσίας με αεροπορική υποστήριξη (κατόπιν αιτήματος βοήθειας από τη Βουλή της Συρίας και σύμφωνο με το Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας ΕΣΣΔ-Συρίας, που ποτέ δεν κατήγγειλε, ή κατάργησε καμία πλευρά) η “αραβική άνοιξη” έχει ηττηθεί και αυτό που τρομοκρατεί περισσότερο τους λακέδες των ιμπεριαλιστών στην περιοχή (κυρίως Σαουδική Αραβία και σιωνιστικό κατοχικό της Παλαιστίνης, που βάπτισαν Ισραήλ) είναι πως ένας στρατός που πολεμάει επτά (7) ολόκληρα χρόνια, που άντεξε αυτή την απερίγραπτη επίθεση, έχει πλέον μια εμπειρία που δεν διαθέτει κανένας στρατός στον κόσμο. Ακόμη κι οι ισραηλινοί αναλυτές στα ΜΜΕ της κατεχόμενης Παλαιστίνης επισημαίνουν πως τώρα έχουν απέναντί τους, στα σύνορά τους, ίσως τον “καλύτερο και πιο αξιόμαχο στρατό του κόσμου”.
Σ’ αυτή την ύστατη ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας πρωταγωνιστούν κι εγχώριες δημοσιογραφικές πόρνες κι ειδικότερα οι αργυρώνητες γραφίδες της αριστεράς.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε διατεταγμένη υπηρεσία τα κρατικά ΜΜΕ, που πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός. Πληρώνουμε για να μας βομβαρδίζουν με τα δελτία τύπου των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και δεν υπάρχει κανένας θεσμός προστασίας.
Ας δούμε τα fake news (κατασκευασμένα ψέματα) που διοχετεύει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων κι η κρατική ΕΡΤ, που αναπαράγουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ:

«Αυτό που χρειάζεται τώρα από την Ευρώπη και την Διεθνή Κοινότητα είναι η κατεπείγουσα δράση να σταματήσει αυτή η δολοφονία στην ανατολική Γούτα. Ότι συμβαίνει τώρα στην ανατολική Γκούτα είναι η εκδίκηση της Ρωσίας για τα όσα συνέβησαν στις 7 και 9 Φεβρουαρίου στην Ντέιρ Αλ Ζορ. Δεν είναι λογικό για την Διεθνή Κοινότητα να μιλά για αέριο χλωρίνης από το καθεστώς Άσαντ κι όχι για τον θάνατο και των τραυματισμό τόσου μεγάλου αριθμού ανθρώπων» επισημαίνει ο Ραμί Αμπντουραχμάν, επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Περισσότεροι από 300.000 άμαχοι στην Ανατολική Γούτα,κοντά στη Δαμασκό, ζουν από το 2013 υπό πολιορκία από τις δυνάμεις του συριακού στρατού.
Οι πιο φονικοί βομβαρδισμοί έπληξαν την πόλη Χαμούρια, σκοτώνοντας 13 αμάχους, ανάμεσά τους επτά παιδιά, τόνισε το Παρατηρητήριο.

Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
Αλήθεια τι συμβαίνει κι εκ νέου όλα τα ΜΜΕ και κυρίως τα κρατικά «ειδησιογραφικά» όργανα επαναλαμβάνουν αυτολεξί τα δελτία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι ενός υπαλλήλου Μυστικών Υπηρεσιών; Ας μην ξεχνάμε: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία που έχει ονοματεπώνυμο! και φυσικά την εκ νέου ανάσυρση από το ΑΠΕ και ΕΡΤ του«Ραμί Αμπντουραχμάν, επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ενός πράκτορα ξένων Μυστικών Υπηρεσιών που μας σερβίρουν επτά (7) ολόκληρα χρόνια για τη  Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία…
Μια δουλική και ξεπουλημένη ΕΣΗΕΑ, κανένας εισαγγελέας, κανένα πολιτικό κόμμα δεν αηδιάζει, δεν υψώνει ούτε ψίθυρο σ’ αυτό το έγκλημα εναντίον της προσωπικότητας του Έλληνα πολίτη.

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!9Ίδιοι ηθοποιοί σε διαφορετικές ταινίες προς τέρψιν των δημοσιογραφικών πορνών της «πολιτισμένης» δύσης…

Για πρώτη φορά η δημοσιογραφία εκπορνεύτηκε σε τέτοιο βαθμό.

Πως μπορείς να εξηγήσεις σήμερα ότι στο γνωστό στον πλανήτη «left» –το παγκόσμιο διαδικτυακό καθοδηγητικό όργανο της αριστεράς– κι ειδικότερα στο «ελληνικό» LEFT.GR
αρθρογραφεί ένα σημαίνων στέλεχος του Σόρος που μας τον εμφανίζουν ως «Paul Rogers είναι καθηγητής στο Τμήμα Σπουδών για την Ειρήνη του Bradford University. Eίναι σύμβουλος του Open Democracy σε θέματα που αφορούν τη διεθνή ασφάλεια«;

Χρέη γραφείου τύπου της Αλ Κάιντα, των ΗΠΑ και της Ε.Ε. σ’ αυτό τον πόλεμο ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, μαζί με το «Παρατηρητήριο του Ραμί Αμπντουραχμάν«, είναι και τα «Λευκά Κράνη» (The White Helmets) της αμερικάνικης Cia.

Πριν κλάψεις για την Γκούτα ... Μάθε ότι οι εικόνες που σου δείχνουν τα ΜΜΕ είναι απο Ιράκ και Γάζα!11Η ΜΚΟ που βραβεύτηκε με Όσκαρ στο Χόλυγουντ, με ταινία της Netflix και σκηνοθέτη τον Orlando Von Ensiedel. Μια «ταινία» που χρησιμοποιήθηκε τον περασμένο χρόνο για να προταθεί η υποψηφιότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Λευκά Κράνη» για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Αυτή η «ΜΚΟ» ιδρύθηκε επισήμως το 2013 στην Τουρκία από τον αξιωματικό του βρετανικού στρατού James Le Mesurier, που υπηρέτησε στον ΟΗΕ στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Βοσνία και Κόσοβο. Ο «φιλάνθρωπος» αξιωματικός του «Ηνωμένου Βασιλείου» συμμετείχε, πάντα ως «ανθρωπιστής» στον ιδιωτικό μισθοφορικό στρατό δολοφόνων Olive Security και Good Harbour International. Η πρώτη ιδιωτική στρατιωτική «εταιρία» είναι σε επίσημη σχέση συνεργασίας με την πασίγνωστη οργάνωση επαγγελματιών δολοφόνων Blackwater (σήμερα Academy), που έγινε διάσημη εταιρία ιδιωτικού στρατού με τις σφαγές αμάχων στο Ιράκ. Η δεύτερη είναι ιδιοκτησίας του άλλου «ανθρωπιστή» Richard Clark, πρώην σύμβουλος ασφαλείας του ειρηνόφιλου προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush.

Φυσικά κανένα ΜΜΕ και δημοσιογραφική πόρνη με «αριστερό» φερετζέ (τώρα οι δεξιές δημοσιογραφικές πόρνες ξέφτισαν και δεν είναι αμέσου ενδιαφέροντος για το υπερεθνικό κεφάλαιο) δεν θα μιλήσει για το πως το σκέφτονται εκκλησιαστικοί ιεράρχες στη Συρία. Κι ας αφήσουμε την Ορθοδοξία στη Συρία και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας που το Φανάρι κι ο Ιερώνυμος έχουν καταγράψει ως «Ασαντιστές», γιατί επισήμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στην ιστορική Ελληνορθόξη εκκλησία της Συρίας. Ας δούμε τι λένε οι καθολικοί κι ειδικότερα το κόσμημα του Βατικανού, οι «Salesians of Don Bosco«, που «διαφεύγει» σε όλα τα ΜΜΕ και τις δημοσιογραφικές πόρνες.

Συρία. «Για τη Γκούτα εσείς οι Ευρωπαίοι διηγείστε μια μεροληπτική αλήθεια. Εκείνοι είναι τρομοκράτες» (Siria. «Su Ghouta voi europei raccontate una verità parziale. Quelli sono terroristi», «Tempi«, 22 Φλεβάρη 2018)
Σε εκτενή συνέντευξή στο έγκυρο κι έγκριτο «Tempi«, από τα παλαιότερα έντυπα της Ιταλίας, ο ιερέας του Καθολικού Τάγματος  «Salesians of Don Bosco» (έχει την ευθύνη της Παιδείας αναγνωρισμένο κι από την αριστερά για τον εκπαιδευτικό του ρόλο) λέει πολλά, που περιλαμβάνει κι ο τίτλος της συνέντευξης.
Μεταξύ πολλών, ενδεικτικά:
«Που είδατε θύματα από το καθεστώς. Πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο. Είναι τρομοκράτες που ρίχνουν πυραύλους εναντίον των σχολείων μας…»
«Εσείς οι Ευρωπαίοι υποστηρίζεται τους τρομοκράτες που κτυπάνε αθώους ανθρώπους. Αυτό είναι απαράδεκτο και κάποιος πρέπει να το πει…»
Ο ιερέας ελπίζει να βρεθεί κάποιος δημοσιογράφος που θα μεταφέρει την άποψή του, αυτό που βιώνει εκεί στη Δαμασκό ενώ οι εντολές που έχει είναι να αναμεταδίδει τα δελτία τύπου της Cia και Μοσάντ; 

«Γνωρίζω το γράφουν τα δικά σας ΜΜΕ στην Ιταλία και σε ολόκληρη τη Δύση γι’ αυτό τον πόλεμο στη Γκούτα. Γράφουν για τη μία όψη του νομίσματος, κανείς δεν ανησυχεί για το δράμα μας…»
Να δούμε αν θα υπάρξει ένας/μία δημοσιογράφος να μεταφέρει ολόκληρη τη συνέντευξη του ιερέα για τη Γκούντα, που θα βρει εδώ: Siria. «Su Ghouta voi europei raccontate una verità parziale. Quelli sono terroristi»

Στο μεταξύ σήμερα τα ΜΜΕ θα μεταφέρουν ως απόφαση του ΟΗΕ τη διακοπή εχθροπραξιών για 30 ημέρες στην περιοχή. Θα αποκρύψουν ότι αυτή η απόφαση δεν περιλαμβάνει τους τρομοκράτες στη Γκούτα και θα μας τροφοδοτήσουν με νέες «ειδήσεις» made in Cia… Τώρα πλέον οι δημοσιογραφικές πόρνες και τ’ αφεντικά τους είναι προβλέψιμοι…

Γι’ αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη που βάζουν τους άμαχους, τα γυναικόπαιδα σε κλουβιά… θέλουν οι δημοσιογραφικές πόρνες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να κλάψεις:

Όταν το 2013 τα ανθρωπόμορφα κτήνη, οι Νατοϊκοί μισθοφόροι φονιάδες “κατέκτησαν” τη Γκούτα στη νοτιοανατολική περιφέρεια της Δαμασκού περιφέρουν τα θύματα ως ζώα και «ανθρώπινες ασπίδες»
Σήμερα ανάμεσα στους “αξιότιμους αγωνιστές για τη δημοκρατία” στη Γκούτα είναι κι η οργάνωση “Nour al-Din al-Zenki ” που η αμερικάνικη μυστική υπηρεσία Cia κατάταξε το2016 στις “μετριοπαθείς” οργανώσεις της Συρίας (Moderate Group) κι ενισχύει πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά για να πολεμήσει την “τρομοκρατία”.
(Συνεχίζεται…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη
10) H Άσμα Άσαντ καλεί την Ιβάνκα Τραμπ να παραδεχθεί ότι για το μακελειό με τα λεωφορεία ευθύνονται τα Λευκά Κράνη

11) Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!
12) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
13) Πατέρας μικρού Ομράν: Τζιχαντιστές χρησιμοποιήσαν το παιδί μου για προπαγάνδα κατα του Άσαντ!
14) Από τον μικρό Αϋλάν… στον μικρό Ομράν… η αλήθεια!
15) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
16) ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!
17) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
18) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
19) Εάν τα μέσα ενημέρωσης της Παγκοσμιοποίησης επιτίθενται στον Assad είναι ένα σημάδι ότι η Συρία κερδίζει
20) Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Γ. Μαντζουράνης: Φιμωμένη Βουλή σημαίνει φιμωμένη δημοκρατία

H Βουλή αποτελεί την άμεση έκφραση της ελεύθερης λαϊκής θέλησης, δηλαδή την ψυχή και το μυαλό της δημοκρατίας. Γι’ αυτό και πρώτη πράξη κάθε...

Καραμανλής: Το ΚΙΝΑΛ γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και υιοθετεί fake news

"Το ότι το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να γίνει "ουρά" του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό και θα το κρίνουν οι πολίτες. Όμως πλέον υιοθετεί και τις πρακτικές...

Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του

Στην «εκρηκτική» συνάντηση και το διπλωματικό επεισόδιο που είχαν την Πέμπτη το απόγευμα στην Άγκυρα μπροστά στις κάμερες ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και ο Τούρκος ομόλογός...

ΙΟΒΕ: Μεγάλη ενίσχυση του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο

Σημαντική άνοδο κατέγραψε για τον Μάρτιο ο δείκτης οικονομικού κλίματος που καταρτίζει το ΙΟΒΕ για την Ελλάδα, αφού ενισχύθηκε στις 96,9 μονάδες έναντι 91,9...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!