Αρχική Παιδεία Ποιός κρύβεται πίσω ἀπό τήν «θεματική ἑβδομάδα»;

Ποιός κρύβεται πίσω ἀπό τήν «θεματική ἑβδομάδα»;

Θεωρῶ ἀναγκαῖο νὰ γνωρίζουμε πῶς προέκυψε ἡ ἐγκύκλιος τῆς Θεματικῆς Ἑβδομάδος γιὰ τὰ Γυμνάσια.

Ἡ Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Ἀθηνῶν εἶναι ἡ ἐμπνευστὴς τῆς προτάσεως.

Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας καλεί το υπουργείο Παιδείας:
Α. Να μην υποκύψει στις φωνές του συντηρητισμού, συναισθανόμενο τις ευθύνες του για μια συμπεριληπτική εκπαίδευση, και να μην αποσύρει την εγκύκλιο Φ20.1/220482/Δ2.
Β. Να εκδόσει άμεσα εξειδικευμένη εγκύκλιο προς τις σχολικές μονάδες για διαχείριση ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου όπως αυτή περιγράφεται σε επιστολή της οργάνωσης Πολύχρωμο Σχολείο που συνυπογράφεται από τις θεσμικές οργανώσεις προάσπισης των LGBTQI δικαιωμάτων και απεστάλη τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Γ. Να εισαγάγει σχολικό μάθημα για την σεξουαλική αγωγή, τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα φύλου, με ορθή και αμερόληπτη γλώσσα. Το εν λόγω μάθημα προτείνεται να διδαχθεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ανεξαρτήτως ειδικότητας, όλοι/ες οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί να έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.

Ἀλκαῖος Ἰωάννης

Κι ἐπίσης:

Μήνυση αποφάσισαν να καταθέσουν αρκετές ακτιβιστικές οργανώσεις καθώς και κάποιοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές, με αφορμή τις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Πρέκα.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά λυπάμαι πολύ γι’αυτούς. Τι πάει να πει ομοφοβικός; Επειδή δεν θέλω να υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το είδος των ανθρώπων; Είναι μακριά από εμένα, δεν με ενοχλούν. Κι αν κάνουν κάτι να είναι στο σπίτι τους. Όχι να παρασύρουν παιδιά στον όλεθρο, δεν γίνεται, να εκβιάζουν δηλαδή τα παιδιά».

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride, η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), το Diversitas, το Blender Patras και οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές Πέτρος Σαπουντζάκης και Νικόλαος Κων. Χατζητρύφων σημείωσαν προς τις Αρχές πως:

«Σήμερα στην εκπομπή της τηλεόρασης Ε, ο Κώστας Πρέκας έκανε ακραίες ομοερωτοφοβικές δηλώσεις που παραβιάζουν το Άρθρο 1 του Ν. 927/79. Με την παρούσα τον μηνύουμε και ζητούμε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας όπως προβλέπει ο νόμος για κάθε περίπτωσης (και όχι επιλεκτικά σε βάρος πχ. δημοσιογράφων). Αιτούμεθα να μας γνωρίσετε αριθμό πρωτοκόλλου της καταγραφής της μήνυσης και ενημέρωση για τις ενέργειές σας». 

O Γιώργος Κουνάνης, στέλεχος του ΕΠΣΕ, σχολίασε στο antivirus:

«Μετά τις αυτεπάγγελτα ποινικά διωκόμενες ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Πρέκα στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον που μεταδόθηκε στις 22/01/17, κινητοποιηθήκαμε μέσω του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) και του τμήματος Σεξουαλικού Προσανατοκισμού και Ταυτότητας Φύλου που έχουμε, και καταθέσαμε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας με σκοπό να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Επίσης κοινοποιήσαμε τη μήνυση στη Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ώστε να πιέσουν προς την κατεύθυνση της ενεργοποίησης της αυτόφωρης σύλληψης του Κώστα Πρέκα στο πλαίσιο της Αντιρατσιστικής Νομοθεσίας. Παράλληλα κινητοποιήσαμε τις περισσότερες LGBTQI+ αδελφές οργανώσεις και εξατομικευμένους ακτιβιστές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ώστε να καταθέσουν επιπρόσθετες μηνύσεις και ειδοποιήσεις ώστε να κινητοποιηθεί η εισαγγελία. Καταθέσαμε αυτοπροσώπως ως ΕΠΣΕ στη ΓΑΔΑ, κατόπιν του κάτοθι μηνύματος από το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας: «Σας καλούμε δυνάμει του άρθρου 213 Κ.Π.Δ να προσέλθετε στην Υπηρεσία μας και καταθέσετε σχετικώς, προκειμένου να διακριβωθούν: ο χρόνος και ο τόπος τέλεσης της πράξης, καθώς και η φύση των τελουμένων αδικημάτων προκειμένου ενημερώσουμε αρμόδιο Εισαγγελέα και προβούμε στη σύλληψη στα όρια του αυτοφώρου.»

Ὅμως, γιὰ παράδειγμα… Ἑλληνικὸν Παρατήριον τῶν Συμφωνιῶν τοῦ Ἐλσίνκι (ΕΠΣΕ) σημαίνει κάτι ἄλλο…
Σημαίνει Γρηγόρης Βαλλιανᾶτος καὶ Παναγιώτης Δημητρᾶς…

εἰκόνα

Οι μεταλλάξεις του Βαλλιανάτου:

  • Iδιοκτήτης Club …εποχής ectsasy
  • Οργανωτής Rave party-εποχής ecstasy
  • Φωτομοντέλο – Ακτιβιστής Gay
  • Αυτόκλητος Προστάτης των μειονοτήτων με χαρτζιλίκι από τον Soros.
  • Επικοινωνιολόγος του Κικίλια της ΝΔ
  • Σύμβουλος Πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ
  • Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας που θα κατέβαινε μαζί με την ΔΡΑΣΗ και μετά με το ΠΟΤΑΜΙ.

Γιὰ τὸ …«καλό» τῆς ἀνθρωπότητος «ἀγωνίζεται» κι ὁ Βαλλιανᾶτος!!!

Σημαίνει καὶ χρηματοδότησις ἐκ τοῦ Soros:

Τὸ δίκτυον Rothschild-Soros στὴν ζῳή μας…

Γιατὶ ὁ Soros χάνει τὸν …ὕπνο του, ὅταν οἱ πόλεις μας δὲν ΤΟΥ ἀνήκουν!!!

Κατάργησις στρατεύσεως γιά νά …σωθοῦμε;

Τί λέγαμε λοιπόν;
Μόνος του ὁ Κουράκης ἀπεφάσισε τόν Σεπτέμβιο νά μᾶς ἐνημερώσῃ σχετικά;

Μαθήματα ὁμοφυλοφιλίας στά σχολεῖα;

Θεματικὲς ἑβδομάδες κι ἄλλου εἴδους …(ἐπιστημονικές) λοβοτομές!!!

Ἤ μήπως ἔλαβε τίς σχετικές ἐντολές;

Μᾶς τὸ ἀποδεικνύουν μὲ ὅλους τοὺς τρόπους πὼς ὅλοι τους ἔχουν τὸ ἴδιο ἀφεντικό…

Γυναῖκα καὶ ἄνδρας γίνεσαι (τώρα πιά!!!)

Ἡ ἀλήθεια εἶναι πὼς ἔχει πολὺ χρῆμα ἡ ὑπόθεσις…
…ὄχι γιὰ ἐμᾶς φυσικά, ἀλλὰ γιὰ τὰ πρακτοράκια τῶν τοκογλύφων.

Φιλονόη

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τα Ιωάννινα «γκρέμισαν τα τείχη» τους για τον Στέφανο Ντούσκο

Με τιμές υποδέχτηκαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στα Γιάννενα . Ο «χρυσός» κωπηλάτης έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές...

Θεμιστοκλέους: Είμαστε έτοιμοι για την τρίτη δόση εμβολίου το Σεπτέμβριο – Περιμένουμε τη θέση του ΕΜΑ

Στην πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα, καθώς και στις εξελίξεις που αφορούν στα εμβόλια αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Από την καθιερωμένη συνέντευξη...

Υπουργείο Τουρισμού: 8+1 ερωτοαπαντήσεις για τα μέτρα ως 9 Αυγούστου

Ερωτήσεις-απαντήσεις αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το...

Meteo: Ξεπέρασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Καύσωνας και την Τρίτη

Οι συνθήκες καύσωνα που επικράτησαν και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!