Αρχική Διάφορα Ποιοί ΤΥΠΩΝΟΥΝ και ποιοί ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ τα χρήματα στον κόσμο; (Έλα ντέ...)

Ποιοί ΤΥΠΩΝΟΥΝ και ποιοί ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ τα χρήματα στον κόσμο; (Έλα ντέ…)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ), ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ  “Ξ Ε Ν Τ Υ Ν Ε Ι”  ΤΟ  ΔΟΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ! 
Πώς το αμερικανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί και στην Ευρώπη…
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου
Πολέμου:
“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Τον στρατό των Νοτίων μπροστά μου και τον στρατό των …Τραπεζιτών πίσω μου! Από τους δυο αυτούς εχθρούς, ο χειρότερος είναι ο …πίσω μου!”
Πότε έκανε αυτή την δήλωση ο Λίνκολν;
Αποτέλεσμα εικόνας για αβρααμ λινκολν
Αποτέλεσμα εικόνας για αβρααμ λινκολν
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!!)
 
Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολλάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες!
 
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά… 
Δολοφονήθηκε! 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αβρααμ λινκολν
 
Μετά την δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 (μέσα σε ένα θέατρο και μάλιστα απο πίσω!) κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο. 
 
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά (!) τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να ΜΗΝ δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες, αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν…
Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κεννεντυ
 
Ήταν ο Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες, πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ), αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
 
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό, αλλά ένα ΟΡΓΑΝΟ των μεγάλων Τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του…
 
Σχετική εικόνα
Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα, που χρειάζεται η χώρα. 
Αμέσως μετά το …δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο ‘Federal Reserve’, το ΞΑΝΑ-δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
 
Σχετική εικόνα
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του ‘Federal Reserve’ για το Αμερικανικό χρέος, φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολλάρια !!!
 
Σχετική εικόνα
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα, που έχει τυπώσει το …Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν (!!!) στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν ΠΙΣΩ με τόκο) (!!!) 
 
Βλέποντας ο Πρόεδρος Κέννεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο: 11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα, το ίδιο το κράτος,  π α ρ α κ ά μ π τ ο ν τ α ς    τους τραπεζίτες.
 
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολλάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο, δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο ‘Federal Reserve’.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για federal reserve bank
Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κέννεντι έγραφαν επάνω ‘UNITED STATES NOTE’, αντί του ‘FEDERAL RESERVE NOTE’ που γράφεται πάντα. 
Αυτά τα ‘UNITED STATES NOTE’ χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το ‘Federal Reserve’ System και τους τραπεζίτες, αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολλάρια ΤΟΚΟΥΣ… 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για federal reserve bank
Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολλαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε!…
 
Μετά την δολοφονία του Τζών Κέννεντι, κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κέννεντι, παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα!!! 
 
Δηλαδή με το νόμο του Κέννεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολλάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια, να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. 
Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο !!!
 
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι, ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): 
«Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους, έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στην γη, που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
 
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κέννεντι (Lee Harvey Oswald) …δολοφονήθηκαν και οι δύο (!) πριν προλάβουν να δικαστούν! (ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ).
 
Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν και στην Κύπρο να αναλογιστούμε το εξής: το ευρωπαϊκό νόμισμα (euro) τυπώνεται και διαχειρίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της τα διορίζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (οι σύνοδος των ηγετών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΕΕ).
 
Στην ΕΚΤ συμμετέχουν όλες οι κεντρικές «εθνικές» τράπεζες των κρατών μελών της ΕΕ. Μία από αυτές της Τράπεζες είναι και η Τράπεζα της Ελλάδος, της οποίας τον Διευθυντή ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κανονισμό.
ΟΜΩΣ!!!
 
Η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι μόνο κατ’ όνομα τράπεζα της χώρας μας. Ο Διοικητής και οι δύο Υποδιοικητές διορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα με εξαετή θητεία.
Φυσικά και ΔΕΝ ανήκει στο Κράτος και στην Χώρα μας. Αντίθετα τα προνόμια και οι αρμοδιότητες είναι πρόκληση στη λογική μας και επιβεβαίωση όσων αναφέρονται πιο πάνω σχετικά με την Αμερική. 
 
Στο Καταστατικό της στο Άρθρο 5Α αναφέρονατι τα εξής: «κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της, δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση, ή οργανισμούς». Γιατί;
 
Γιατί απλούστατα η Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ελληνική. 
Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μετόχων της και αναλαμβάνει σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ την έκδοση του κοινού νομίσματος (ευρώ). 
Στο άρθρο 72 του ίδιου καταστατικού αναφέρεται, πως για την Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ εφαρμόζονατι οι διατάξεις περί ανωνύμων εταιριών και οι νόμοι περί Τραπεζών!!! 
 
Και επίσης στο άρθρο 73 αναφέρεται, πως η Τράπεζα της Ελλάδος, απαλλάσεται από παντός φόρου, ή τέλους!!!
 
Ότι συμβαίνει στην Αμερική κατάφεραν να το εφαρμόσουν και στην Ευρώπη… 
Δυστυχώς.
Δείτε το ακόλουθο προσεγμένο  ‘βίντεο’ που ΑΝΑΛΥΕΙ ολόκληρη την ιστορία, πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο, κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή, αλλά παρόλα αυτά ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ «σ υ μ μ ο ρ ί α» τραπεζιτών, η οποία ΔΡΑ α-νε-νό-χλη-τη, πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση.

[Πηγή:http://apocalypsejohn.com/pii-tiponoun-pii-diachirizonte-chrimata-ston-kosmo/#]

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τι ισχύει και τι αλλάζει σχετικά με τον κατώτατο μισθό – Δέκα ερωταπαντήσεις από το υπουργείο Εργασίας

Μέσω δέκα ερωταπαντήσεων εξηγεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τι ισχύει και τι αλλάζει σχετικά με τον κατώτατο μισθό στη χώρα, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της...

Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των 12 έως 15 ετών

Το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12-15 ετών άναψε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκαν, όπως ανακοίνωσε η Μαρία Θεοδωρίδου, «με βάση τα επιδημιολογικά...

Κορωνοϊός: 2.070 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι – Στους 147 οι διασωληνωμένοι

Μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όμως πάνω από 2.000 είναι τα κρούσματα του κοροναϊού σήμερα στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού...

ALPHA BANK: Τη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον αποτυπώνει ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020

Ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020 περιλαμβάνει τις πρωτοβουλίες της Alpha Bank για την πλήρη και δυναμική ενσωμάτωση περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων σε όλους τους...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!