Αρχική Διάφορα Ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στη Βαρκελώνη (Βίντεο)

Ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στη Βαρκελώνη (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Φαίνεται πως δεν είναι καθόλου ακίνδυνο στην Καταλονία να γράψεις τα παιδιά σου σε μια ποδοσφαιρική ομάδα εφήβων. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο και για πολλούς απίστευτο, το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βαρκελώνη έχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο και σχετίζεται με τα μέλη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων.

Συγκεκριμένα οι 4 ένοχοι της τρομοκρατικής επίθεσης που εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας ήταν μέλη μιας καταλανικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο ποδοσφαιρικός αυτός όμιλος στον οποίον άνηκαν αυτά τα παιδιά, είναι από ένα χωριό της Καταλονίας που μετράει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι τρομοκράτες αυτοί που σκόπιμα προβλήθηκαν διαφορετικά από τα ΜΜΕ ήταν 13χρονα μέλη αυτού του ποδοσφαιρικού ομίλου.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες που χτύπησαν στην πλατεία Las Ramblas της Βαρκελώνης και που ετοιμάζονταν να χτυπήσουν στο Cambrils.

Και ας πάρουμε τους ένοχους έναν έναν.

Ο πρώτος, ο Moussa Oukabir, εκτελέστηκε με πυροβολισμό.

Μας είπαν ότι ήταν 17χρονών ενώ στην πραγματικότητα ήταν μόλις 13. Ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα EFS Ripoll και Μαροκινός στην καταγωγή είχε διακριθεί σαν από τα καλύτερα μέλη της ομάδας.

Η ημερομηνία γεννήσεως του όπως φαίνεται από την ταυτότητα μέλους στην ομάδα του είναι η 17.01.2004. Ο Moussa Oukabir την περίοδο 2014-15 είχε παίξει με τους υποτιθέμενους άλλους δύο συνενόχους του στην ίδια ομάδα, δηλαδή τον Said Aalla και τον El Houssaine Abouyaaqoub οι οποίοι ήταν συνομήλικοι του άρα τότε μόλις 11 ετών.

Η επίσημη εκδοχή του πώς έγιναν τα πράγματα παρουσιάζει εδώ ένα μεγάλο κενό γιατί δεν μπορεί ένας 13χρονος να νοικιάσει πόσο μάλλον να οδηγήσει ένα φορτηγό και για αυτό τον παρουσίασαν ψευδώς ότι είναι 17 χρονών.

Το επιχείρημα ότι ο αδερφός του ομολόγησε πως αυτός πήρε το αυτοκίνητο και το οδήγησε στο πλήθος δεν μπορεί να σταθεί, γιατί σε αυτές τις οικογένειες ποτέ ένας αδερφός δεν θα καρφώσει τον άλλο αδερφό του για να τον ενοχοποιήσει.

Ο δεύτερος υποτιθέμενος ένοχος, παρουσιάστηκε ότι ήταν ο Younis Abouyaaqoub, και σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή μετά από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με το γερμανικό Spiegel, οι δυο αυτοί νεαροί ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά με σκοπό σε επιχείρηση αυτοκτονίας να ανατιναχτούν μαζί με το πλήθος. Ο Younis Abouyaaqoub, είναι σημαντικό να επισημάνουμε την αντίφαση, ενώ βρέθηκε και εκτελέστηκε στο Cambrils, η επίσημη εκδοχή τον φέρει ως συνοδηγό του φορτηγού της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη.

Ο τρίτος συνένοχος είναι ο Mohamed Hychami, ο οποίος και αυτός εκτελέστηκε με πυροβολισμό από τις δυνάμεις ασφαλείας. Αυτός υποτίθεται ότι είχε μεσολαβήσει για να βρουν και να νοικιάσουν το φορτηγό της επίθεσης χωρίς όμως να υπάρχει κάποια μαρτυρία ή κάποιο στοιχείο να το αποδεικνύει αυτό. Ο δε αδελφός του που θα μπορούσε να δώσει κάποια κατάθεση ή μαρτυρία εκτελέστηκε και αυτός εν ψυχρώ.

Ο τέταρτος συνένοχος είναι ο Omar Hychami, και αυτός είχε την ίδια τύχη και εκτελέστηκε με πυροβολισμό.

Για αυτόν δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία ότι συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση αλλά απλά και μόνο που ήταν ο αδελφός του Mohamed, ήταν αρκετό να ενοχοποιηθεί και να εκτελεστεί. Ειδικά για τον Mohamed, δεν υπάρχει πουθενά κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι για αυτόν, όπως φαίνεται υπήρχε μια γενικευμένη προσπάθεια να εκτελεστούνε οι κύριοι φερόμενοι ως ένοχοι της τρομοκρατικής επίθεσης έτσι ώστε να εξαλειφτούν οποιαδήποτε στοιχεία που θα αποκάλυπταν την πραγματικότητα.

Ο επόμενος υποτιθέμενος συνένοχος ήταν ο Said Aalla. Και αυτός είχε την ίδια τύχη και εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τις δυνάμεις ασφαλείας, ενώ η επίσημη εκδοχή τον φέρει να είναι 20 χρονών. Στην πραγματικότητα όμως ήταν μόνο 13 ετών και συμμετείχε σαν συνομήλικος με τους άλλους στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα των εφήβων, της EFS Ripoll. Το ότι είναι πραγματικά 13 ετών φαίνεται από την ιστοσελίδα Talents της ποδοσφαιρικής ομάδας όπου αναφέρεται η πραγματική του ηλικία η οποία είναι 23.07.2004 γεννηθείς.

Αυτός ο Τυνήσιος στην καταγωγή είχε πολύ μεγάλο μέλλον σαν ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως η ζωή του κόπηκε τόσο απότομα. Όπως φαίνεται τον μεταχειρίστηκαν και τον παρουσίασαν σαν συνένοχο στο τρομοκρατικό χτύπημα . Το στοιχείο που τον ενοχοποίησε ήταν μια επιστολή όπου ομολογούσε ότι ζητά συγγνώμη για τους ανθρώπους που θα χαθούν σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Gazette El Mundo.

Αυτή η επιστολή χρησιμοποιήθηκε για να τον συμπεριλάβουν στους τρομοκράτες. Σύμφωνα όμως με το Sputniknews, η επιστολή δεν βρέθηκε πουθενά και κατασκευάστηκε εκ των υστέρων και αυτό αποδεικνύεται από το ότι, ενώ απευθύνονταν στους γονείς του ζητώντας συγγνώμη, οι γονείς του δεν βρήκαν ποτέ μια τέτοια επιστολή ενώ την «είχε» και την δημοσίευσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Αλλά και το ύφος της επιστολής δεν στέκεται για έναν ισλαμιστή ο οποίος ποτέ δεν θα ζητήσει συγγνώμη γιατί θα αφανίσει απίστους καθώς πιστεύει ότι έτσι θα πάει στον παράδεισο.

Άλλο ένα στοιχείο που καταρρίπτει την επίσημη εκδοχή που ενοχοποιεί τον Said Aalla είναι ότι χρησιμοποίησε πιστοποιητική κάρτα για να νοικιάσουν το φορτηγό της επίθεσης, αλλά ένας 13χρονος δεν μπορεί να έχει πιστοποιητική κάρτα, η οποία σημειωτέον βρέθηκε μέσα στο φορτηγό μετά την επίθεση.

Ο επόμενος συνένοχος είναι ο Mohammed Aalla ο οποίος είναι αδελφός του Said Aalla που κρατείται στις φυλακές και τον κατηγορούν ότι ήταν κάτοχος ενός Audi A3 που επίσης συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση.

Από όλη αυτήν την ιστορία το πιο πιθανό συμπέρασμα που ανταποκρίνεται περισσότερο στην αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα παιδιά που τα παρουσίασαν επίτηδες σαν ενήλικες, κάποιοι τα χρησιμοποίησαν χωρίς να τους αποκαλύψουν τον πραγματικό τους σκοπό: τα έζωσαν με εκρηκτικά και τα έστειλαν σαν ένα παιχνίδι να εκτελέσουν την επίθεση. Ήταν αδύνατον 13ρηδες να διαθέτουν τέτοια μέσα και να οργανώσουνε μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση.

Ο μοναδικός που φυγαδεύτηκε και δεν βρέθηκε, ακόμα καταζητείται, είναι ο Youssef Aalla που είναι ο τρίτος αδερφός των άλλων δύο, ο οποίος έπαιζε ακριβώς όπως ο Said στο τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο EFS Ripoll. Και αυτός ήταν επίσης στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα των εφήβων.

Και ο τελευταίος είναι ο Αμπουγιακουμπ, El Houssaine Abouyaaqoub,επίσης συνομήλικος των άλλων και στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα, γνωστός σαν πολύ καλό ταλέντο αλλά και αυτός εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

Η κατηγορία που τον ενοχοποίησε ήταν ότι συνέβαλε στην κατασκευή των εκρηκτικών. Γεννημένος το 2004: Έτσι είναι μόνο 13 ετών, όχι 19.

Τα ερωτήματα που βγαίνουν από αυτήν την υπόθεση είναι, πως είναι δυνατόν μια ποδοσφαιρική ομάδα από έφηβους να οργάνωσε όλη αυτή την επίθεση και μάλιστα να την ταυτίζουν με την ISIS;

Επίσης, πως αυτά τα παιδιά που προέρχονταν ουσιαστικά από αστικές οικογένειες, έχοντας μια καριέρα μπροστά τους στο ποδόσφαιρο, να κάνουν ό,τι τους κατηγορούν ότι έκαναν και πως οδηγήθηκαν σε αυτό το δρόμο.

Είναι γνωστό πως οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες δραστηριοποιούνται πολύ ανάμεσα σε ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες και έχουν σχέση με αυτές. Μάλιστα χρησιμοποιούν συχνά Βορειοαφρικανούς σαν συνδέσμους σε απομακρυσμένα προάστια με αυτές τις ομάδες τις οποίες επίσης χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς. Για το σκοπό αυτό τους σπιούνους αυτούς τους εκπαιδεύουν να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν τρομοκράτες.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ συχνά προβάλλουν κατευθυνόμενες εκδοχές για τις τρομοκρατικές επιθέσεις αποκρύπτοντας σκόπιμα την αλήθεια από το αναγνωστικό κοινό. Στην ουσία εκτυλίσσεται μια συνομωσία μυστικών υπηρεσιών-τρομοκρατικών ομάδων-και μαζικών μέσων ενημέρωσης που εξυπηρετεί τους σκοπούς της παγκόσμιας ελίτ για την κατάλυση όλων των δημοκρατικών ελευθεριών δια του φόβου και τη χειραγώγηση των λαών.

Τα παρακάτω βίντεο παρουσιάζουν και γνώμες άλλων ερευνητών για το ίδιο θέμα.

 

 

Ιδού και η δήμαρχος της Βαρκελώνης.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

The 11 Best Craigslist Personals promotion options in 2021.

The 11 Best Craigslist Personals promotion options in 2021. In this post, we’ll mainly concentrate on the solutions, but we’ll likewise touch upon precisely why...

revenue financial obligations and lending products are usually associated by many folks people group but may be

revenue financial obligations and lending products are usually associated by many folks people group but may be Precisely what are lending products? lending...

Whenever Therrien played the tape for me, I happened to be surprised at just how fluently he channeled emotion—his own and Tucker’s—to have exactly...

Whenever Therrien played the tape for me, I happened to be surprised at just how fluently he channeled emotion—his own and Tucker’s—to have exactly...

Chicas y hombres y no ha transpirado a la inversa citas sobre yera

Chicas y hombres y no ha transpirado a la inversa citas sobre yera Alguien seduce a otro por su genuina forma sobre acontecer y no...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!