Αρχική Πολιτική ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

Είχαμε έγκαιρα μιλήσει για βαθύ ρήγμα στη Χρυσή Αυγή και εν μέρει επιβεβαιωθήκαμε με την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή της Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση. Ωστόσο, θεωρούμε, ότι θα υπάρξουν περαιτέρω εκρήξεις, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα καζάνι που βράζει. Μια από τις ενδείξεις είναι πως παρ΄ ότι η Χρυσή Αυγή απέφυγε να έλθει σε ευθεία ρήξη με τον Μεσσήνιο Βουλευτή, βγάζοντας μια χαλαρή και πολύ καθυστερημένη ανακοίνωση για την αποχώρηση Κουκούτση, εν τούτοις παρασκηνιακά έχει βάλει διάφορα παπαγαλάκια να λασπολογούν στη Μεσσηνία και την Αθήνα τον πρώην Βουλευτή τους με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Βλέπετε, μετά τα χειροφιλήματα και τις αγκαλιές έρχονται τα βοθρολύματα!

Όμως αποδίδοντας δικαιοσύνη, θα λέγαμε ότι οι “λόγοι” αποχώρησης του Μεσσήνιου Βουλευτή από τη Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του  από το κόμμα που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια, δεν μας έπεισαν. Θεωρούμε πως απεκρύβησαν σκοπίμως, προκειμένου να μην προξενήσουν μεγαλύτερη πολιτική και ιδεολογική ζημιά στο Εθνικιστικό κόμμα!

Επιστρέφει μετά βαΐων και κλάδων…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την επάνοδο στη Χρυσή Αυγή του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, κοινώς Περίανδρου.

Την Κυριακή στην Ελεύθερη Ώρα οι καλοί φίλοι Μιλτιάδης Βιτάλης και Ησαίας Κωνσταντινίδης έγραψαν: «Περνάει ο καιρός και η μεγάλη κατά πολλούς επιστροφή του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού ως Περίανδρου, στα πράγματα έρχεται όλο και πιο κοντά… Τρομοκρατώντας όσους δεν θα ήθελαν ποτέ κάτι τέτοιο! Αλλά… “έχει ο καιρός γυρίσματα”! Οργανώνεται λοιπόν ο Περίανδρος; Ναι, από ότι μαθαίνουμε. Έστω και χωρίς άμεση ανάμειξη του ίδιου. Υπάρχουν όμως πολλά “παιδιά” του, όπως και πολλοί που απογοητεύονται από σημερινά πρόσωπα και καταστάσεις…»!

Ποια είναι η ναζιστική Οργάνωση ΑΜΕ και πως λειτουργεί στη Ρόδο…;;;

Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τον τρόπο που μεθοδεύεται η επιστροφή του Περίανδρου, αλλά και από ποιους εξωγενείς παράγοντες!

Στις 14 Νοεμβρίου 2012, η ηλεκτρονική σελίδα του News Bomb με τον παραπάνω τίτλο, μας πληροφορεί:

«Ισχυρό πυρήνα, τα μέλη του οποίου αριθμούν περίπου 50 άτομα, έχει συγκροτήσει στη Ρόδο η ναζιστική Οργάνωση “Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές” (ΑΜΕ)…

Η εν λόγω οργάνωση χαρακτηρίζεται από τις πιο σκληρές σε πολιτικό επίπεδο, αφού ακόμα και η Χρυσή Αυγή την θεωρεί εξτρεμιστική και επικίνδυνη. Άλλωστε, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν πολύ καλά την οργάνωση ΑΜΕ, αφού μέχρι πριν από τρία χρόνια τα μέλη της βρίσκονταν στους κόλπους της, αλλά πήραν διαζύγιο λόγω ακριβώς των εξτρεμιστικών θέσεων, αλλά και ενεργειών στις οποίες ήθελαν να προχωρήσουν. Ανάμεσα στις δυο οργανώσεις μαίνεται πόλεμος και όπως λένε οι Χρυσαυγίτες τους χωρίζει αβυσσαλέο χάος…

Στην Χρυσή Αυγή γνωρίζουν ότι υπάρχει διαθέσιμο χρήμα για τη λειτουργία της ναζιστικής οργάνωσης ΑΜΕ, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν από πού προέρχεται… (;;;)»!

Παρά ταύτα το κερασάκι έρχεται στη συνέχεια, όπου το δημοσίευμα αναφέρει επί λέξει: «Στην ιστοσελίδα τους οι ένθερμοι υποστηρικτές του εθνικοσοσιαλισμού ζητούν τη “δικαίωση του Περίανδρου”, τον οποίο θεωρούν “έναν ζωντανό ήρωα του εθνικισμού και γενικά της ιδέας”. Πρόκειται για τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος μέχρι το 1998 ήταν άτυπος “υπαρχηγός” της Χρυσής Αυγής και από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη της…»!

Ποια είναι η κίνηση – οργάνωση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών “Απέλλα”…

Από την επίσημη ιστοσελίδα των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών “Απέλλα”, ενημερωνόμαστε:

«Η κίνησή μας μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, να “ιδρύθηκε” επίσημα με την πρώτη μας δράση στο κέντρο των Αθηνών, πριν από δυο μήνες (Οκτώβριος 2016) δεν είναι όμως μια προσπάθεια που ξεκίνησε τότε. Η αρχή είχε γίνει πολύ πιο πριν, τον Μάρτιο του 2015, μετά ακριβώς από την ομιλία του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου στη Λάρισα. Εκείνη η ομιλία ήταν που μας ενέπνευσε και αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα. Τρεις άνθρωποι τότε ξεκίνησαν το δύσκολο έργο της ευρέσεως νέων, αλλά και παλαιών εθνικιστών/εθνικοσοσιαλιστών με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου, πραγματικού όμως αυτή τη φορά, ελληνικού Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος

Αρωγό, ηθικός και πνευματικός καθοδηγητής στην προσπάθειά μας ήταν εξ αρχής ο Περίανδρος, γι΄ αυτό και τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι΄ αυτό…»!

Οι οργανώσεις ΑΜΕ και “Απέλλα” είναι τα προπύργια επαναφοράς του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου στα τεκταινόμενα στην ακροδεξιά και εξ ου ο φόβος στο Επιτελείο της Χρυσής Αυγής, αλλά και στον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο!

Ποιος είναι ο Περίανδρος;;;

Ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για επίθεση που διέπραξε εναντίον αριστερών φοιτητών έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων το 1998. Διέφυγε τη σύλληψη για 7 χρόνια και παραδόθηκε στην Αστυνομία το 2005. το 2006 καταδικάσθηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε η ποινή του και απελευθερώθηκε το 2010. Όταν βγήκε από τη φυλακή, μίλησε για την “αχαριστία υπανθρώπων” και για κάποιους “ηγετίσκους και στελέχη του πατριωτικού χώρου που φρόντισαν και τον έβγαλαν από τη μέση”!

Προφανώς και φωτογράφιζε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής!!

Ποιο είναι το “Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα”;;; 

Ωστόσο, τις ραγδαίες εξελίξεις τις “σέρνει” και προσπαθεί να τις επιβάλλει το “Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα” το οποίο εδρεύει στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και είναι γενικότερα γνωστό ως το “Τόξο Αργεντινής – Βενεζουέλας”!

Παράρτημά του βρίσκεται στο Βερολίνο της Γερμανίας και το Ρότερνταμ της Ολλανδίας!

Όπως μας ενημερώνει η ακριβέστατη υψηλή πηγή μας, ο Περίανδρος είναι γέννημα θρέμμα του “Μπουένος Άιρες” και σύνδεσμός του υπήρξε ο Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες Γεννάδιος! Οι φήμες αναφέρουν ότι τον είχε βαπτίσει! Να σημειωθεί ότι ο Περίανδρος γεννήθηκε στη Βενεζουέλα!

Το “Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα” του Μπουένος Άιρες, είναι αυτή τη στιγμή σε μεγάλη διένεξη με τα ευρωπαϊκά του Παραρτήματα!

Τα σενάρια που μπορεί να οδηγήσουν σε διάσπαση…

Οι πληροφορίες μας ομιλούν για επιβολή του Περίανδρου από το “Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα” του Μπουένος Άιρες σε συναρχηγία στη Χρυσή Αυγή με το Νίκο Μιχαλολιάκο!

Κάτι το οποίο δεν δέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αφού ο ίδιος “ακούει” το ευρωπαϊκό Παράρτημα του Βερολίνου!

Από την άλλη μεριά οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, θέλουν η Χρυσή Αυγή να παραμείνει σε ελληνικά χέρια!

Τα παραπάνω είναι τα σενάρια που παίζονται κάτω από το τραπέζι και αναλόγως ποια θέση θα επικρατήσει, θα οδηγήσει ανάλογα και τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή! Επί παραδείγματι, μια υποχωρητικότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου, όχι απλά να δεχθεί την επάνοδο του Περίανδρου, αλλά τη συναρχηγία με αυτόν στη Χρυσή Αυγή, είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει σε διάσπαση τη Χρυσή Αυγή, αφού σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεχόμενη η αποχώρηση από το κόμμα των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και όχι μόνο!

Αφού ήδη υπάρχει η “ενόχληση” του Παναγιώταρου από τη φήμη πως ο Χρήστος Παππάς (στηρίζει το Μιχαλολιάκο) θα κατέβει στη Β΄ Αθηνών (σας είχαμε ενημερώσει) με εντολή Μιχαλολιάκου, που είναι η εκλογική Περιφέρεια του Ηλία Παναγιώταρου!

Συντόμως επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

I’ve really been individual since my latest commitment ended in, and like other solitary lesbians

I’ve really been individual since my latest commitment ended in, and like other solitary lesbians that implies I’m in return on Tinder. The internet dating...

Going out with apps such as Tinder, Bumble, accommodate and Plenty of Fish have grown to be really prominent in great britan lately

Going out with apps such as Tinder, Bumble, accommodate and Plenty of Fish have grown to be really prominent in great britan lately Several of...

What’s alive chatting for lawyers and will attorneys as if you notice it?

What's alive chatting for lawyers and will attorneys as if you notice it? These days, a firm’s website would be the unique store. In the...

We got exactly the same communication from Lovefort and Latinfeels that claims in barely what circumstances could you be prepared to lay?

We got exactly the same communication from Lovefort and Latinfeels that claims in barely what circumstances could you be prepared to lay? Their unique team...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!