Νέες αιχμές εναντίον της Φώφης Γεννηματά για τη λήψη αποφάσεων άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την εσωκομματική κρίση που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ από την καθαίρεση του γραμματέα Στέφανου Ξεκαλάκη.

Σε συνέντευξη στο «Βήμα» ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε παράλογη την αντίδραση της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας πως πριονίζει την προσπάθεια ανασύστασης του κεντρώου χώρου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θέλει να πιστέψει πως «κάποιοι ονειρεύονται ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ όταν δημόσια επιχειρηματολογούν υπέρ της ενότητας και της διεύρυνσης».

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος απάντησε το εξής.

«Αλίμονο αν αποτελεί ρήξη η διατύπωση μίας συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης στη Κεντρική Επιτροπή και αλίμονο αν αποτελεί κατακριτέα επιδίωξη το αίτημα να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο συνέδριό μας και πολίτες χωρίς αξιώματα».

Τέλος, έβαλε κατά των αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι λεηλατούν τον χώρο και υφαρπάζουν την ψήφο των προοδευτικών πολιτών με ψέματα και πρωτοφανή κυνισμό.

Πηγή