Αρχική Απόψεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Προϊόντος του χρόνου η εικόνα γίνεται πιο καθαρή. Διαζωγραφείται πλέον εναργέστατα
η παγκόσμια συνωμοσία, για την διάλυση των εθνών-κρατών. Αυτό φαίνεται από την δομή της Ε.Ε. όπως και τον βαθύτερο σκοπό της ίδρυσής της.
Όλα, ή σχεδόν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της καθώς και η ηγεσία (!) της ΕΕ είναι προϊόντα των γνωστών μας πλέον κύκλων ‘συνάξεων ’ ‘λεσχών’ ‘φιλοσοφικών ιδρυμάτων’ και το κακό συναπάντημα, δημιουργήματα του αρχαίου εκείνου θεοκτόνου συνεδρίου της ματαιότητας. Αυτά όλα, βέβαια, είναι πλέον γνωστά. Εδώ όμως θα προσεγγίσουμε ένα τεχνικό, κομβικό, σημαντικό ζήτημα της όλης δομής της ΕΕ και κυρίως της διαβόητης ΟΝΕ. Αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

H ΕΚΤ είναι πλέον το κύριο ευρωπαϊκό όργανο της διεθνούς αυτής συμμορίας για την επίτευξη του σκοπού της διαλύσεως των κρατών-εθνών. Το κατασκεύασμα αυτό εξυπηρετεί την αποδιάρθρωση των οικονομιών των μελών της επαίσχυντης ΕΕ με την δημιουργία του πλέον μυσαρού νομίσματος, δηλαδή του Ευρώ. Αφού δια παραπλανητικών διακηρύξεων της ΕΕ έγινε πλέον γεγονός και καθιερώθηκε ως ενιαίο νόμισμα, με την αφαίρεση του εκδοτικού προνομίου όλων των κρατών μελών της ευρωζώνης (ΟΝΕ).

Η ΕΚΤ είναι πλέον εκδοτική τράπεζα όλων των εθνών-κρατών πού συνιστούν την ΕΕ πού τους έχει αφαιρεθεί το πλέον βασικό κυριαρχικό δικαίωμα, δηλαδή το εκδοτικό προνόμιο. Ενώ λοιπόν δεν δύνανται πλέον οι κεντρικές τράπεζες της ζώνης της ΟΝΕ να εκδίδουν εθνικό νόμισμα, τους επιτρέπεται όμως να εκδίδουν ομόλογα, και να δανείζονται με αυτά από τις ‘ αγορές ’ με υψηλά επιτόκια. Ιδού η μεγάλη παγίδα ( απάτη ).
Επειδή μπορεί οι κρατικοί προϋπολογισμοί των κρατών-μελών της ΟΝΕ να παρουσιάζουν αποκλίσεις ( ετήσια ελλείμματα ), αυτό άλλωστε είναι φυσικό για την οικονομική τους ανάπτυξη, παρουσιάζεται η ανάγκη καλύψεως των ελλειμμάτων αυτών.
Πριν ενταχθούμε στην ΟΝΕ τα ενδεχόμενα ελλείμματα αυτά καλύπτονταν με το εκδοτικό προνόμιο πού είχαμε. Τώρα όμως πρέπει για να καλύψουμε τα ελλείμματα αυτά να καταφύγουμε σε δανεισμό. Για τον σκοπό αυτό απευθυνόμαστε στις « αγορές », δηλαδή στα διάφορα hedge funds και άλλα ‘ευαγή’ ιδρύματα.
Οι κακοποιοί όμως αυτοί είναι πλέον γνωστοί και γνωστές και ευδιάκριτες είναι οι επιδιώξεις τους : Ο ΤΟΚΟΣ.

Με τον ΤΟΚΟ αφαιρούν κάθε δυνατότητα αναπτύξεως της οικονομίας, τόσο σε μικροοικονομικό επίπεδο ( επιχειρήσεις κ.τ.λ.) όσο και σε μακροοικονομικά μεγέθη (κρατικοί προϋπολογισμοί κ.τ.λ. ). Συνεργοί τους οι εξωνημένοι πολιτικοί, τα περισσότερα ΜΜΕ, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και όλος γενικά ο συρφετός των εγχώριων προδοτών και της Ελλάδος (κατά πρώτον ) και των άλλων χωρών της ΕΕ.
Επειδή έχω γράψει περί των μεθόδων, πού δια μέσου των αιώνων το Συνέδριο της ματαιότητος, προετοιμάζει την παγκόσμια διακυβέρνηση ( επιφυλάσσομαι να αναφερθώ εκτενώς προσεχώς σε άλλο σημείωμά μου ) Εδώ μόνο θα επισημάνω, ότι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σχεδόν όλο, βρίσκεται στα ‘χέρια’ τους, αρχής γενομένης από την Τράπεζα διεθνών διακανονισμών (BIS) στην Βασιλεία της Ελβετίας (η καρδιά του σατανά ), τις κεντρικές τράπεζες π.χ. FED των ΗΠΑ και βεβαίως η τράπεζα της Ελλάδος ( έχει γραφεί ότι το 94% του μετοχικού της κεφαλαίου ανήκει στην Εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ).
Και τώρα έρχεται εύλογο το ερώτημα. Μα αφού σχεδόν όλο το χρήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους, πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τον σατανά;
Μα νομίζω είναι απλό.
Αν μια Ελληνική, πραγματική Ελληνική, ελληνόψυχη κυβέρνηση κάμει μια μεγαλειώδη πνευματική επανάσταση πολιτική οικονομική και κοινωνική, με κεντρικό της άξονα την κατάργηση του ΤΟΚΟΥ, οι σατανάδες διαλύθηκαν αμέσως. Αφού βέβαια αλλάξει όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα με κατάργηση των κομμάτων.

Αυτά αναφορικώς για την Ελλάδα μας. Έχω την γνώμη , ότι παρά την ζοφερή σημερινή κατάσταση πού βιώνουμε, η πατρίδα μας όχι μόνο θα σωθεί αλλά και θα μεγαλουργήσει. Τούτο το εδράζω στο γεγονός ότι, όπως διδάσκει η Στρατιωτική τακτική, όταν ο εχθρός εντοπιστεί και στοχοποιηθεί εξουδετερώνεται.
Βεβαίως ο Λαός μας έχει διαβρωθεί, τα διάφορα συμφέροντα και μικροσυμφέροντα πού διαπερνούν το σώμα της κοινωνίας μας, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως και η άγνοια, κυρίως των οικονομικών θεμάτων ( έπρεπε η πολιτική οικονομία να διδάσκεται από το Δημοτικό σχολείο ). Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι επερχόμενη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, θα επικρατήσει, και όλα θα τα αλλάξει.

Ένα πράγμα τρέμουν, μήπως η Ελλάδα μας γυρίσει στην ΔΡΑΧΜΗ.
Τότε ο Πύργος της Βαβέλ θα καταρρεύσει. Με μια μόνο κίνηση τον εξοβελισμό του ευρώ και την επάνοδο του εθνικού μας νομίσματος, διαλύουμε, εμείς οι Έλληνες, ναι εμείς οι Έλληνες, την από αιώνων προσπάθεια της δημιουργίας της παγκόσμιας κυβέρνησης των συνεχιστών του αρχαίου εκείνου συνεδρίου της ματαιότητας.

Του συνεδρίου των Θεοστυγών ( Θεομίσητων ). Την ολέθρια σπείρα του σατανά πού βασανίζει τον κόσμο.
Οι εναγείς έμπλεξαν με τον Ελληνισμό, γιατί είναι το μόνο εμπόδιό τους.
Ο Ελληνισμός είναι ΦΩΣ και θα τους διαλύσει, το έχουν ιστορικώς αποδείξει οι Έλληνες, αρκεί ο εχθρός να έχει γίνει αντιληπτός και να έχει στοχοποιηθεί, όπως συμβαίνει στην σημερινή συγκυρία. Διότι οι εναγείς βυσσοδομούσαν επί αιώνες κρυπτόμενοι πίσω από άλλους, τώρα πλέον είναι ΟΡΑΤΟΙ. Η Ελληνοορθοδοξία θα εκλάμψει και πάλι.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος 
\Christathan.blogspot.com

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Υπουργικό Συμβούλιο – Τι αποφασίστηκε, ποια νομοσχέδια εγκρίθηκαν

Tο νομοσχέδιο για το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης, το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, η Εθνική Στρατηγική και το Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά 2021-2030 καθώς και η Εθνική Στρατηγική Ένταξης Προσφύγων και Ασυνόδευτων Ανηλίκων, ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που εξετάστηκαν σήμερα κατά την συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης εγκρίθηκαν οι προεπιλογές των συμβούλων του Ελεγκτικο

Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): Στοχεύουμε σε διψήφια ποσοστά κερδοφορίας – Aπρόσκοπτη η υλοποίηση του “Project Tomorrow”

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά πάνω στους κύριους πυλώνες του Στρατηγικού μας Σχεδίου "Project Tomorrow”, που είναι η πελατοκεντρική μας ανάπτυξη, η αναβάθμιση του λειτουργικού...

Κορωνοϊός: 7.486 νέα κρούσματα και 88 θάνατοι – Στους 664 οι διασωληνωμένοι

Σε 7.486 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, ανακοινώθηκαν...

Alpha Βank: Στα 297 εκατ. ευρώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά από φόρους

Προσαρμοσμένα Κέρδη μετά από Φόρους ύψους 297 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Alpha Bank για το εννεάμηνο του 2021. O διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλειος...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!