Αρχική Διάφορα Ο cuck christianity αποδυναμώνει κάθε πολιτισμό που μολύνει

Ο cuck christianity αποδυναμώνει κάθε πολιτισμό που μολύνει

Του Jonathan Peter Wilkinson (Amerika) / ΚΟ 

Ο Jimmy Carter δηλώνει “born again”. Γεννήθηκε δεύτερη φορά.Αυτό μου θυμίζει το χωρίο Παροιμίες 26:10 («Ο δυνάστης μιαίνει τα πάντα και μισθώνει τους άφρονες, μισθώνει και τους παραβάτες»). Ο Jimmy Carter που γεννήθηκε μια φορά ήταν ένα ατυχές λάθος. Ίσως κάποιος καλός και αξιόπιστος άνθρωπος να είχε πει στο μαμά του Κάρτερ το ίδιο πράγμα που λέει εκείνος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτού του είδους ο χριστιανός είναι γνωστός ως “Cuck Christian” (ΚΟδύσκολο να το αποδώσεις ακριβώς και με μία λέξη. Ο εκκοσμικευμένος, συμβιβασμένος και πλήρως υποδουλωμένος στις σύγχρονες «τάσεις» και επιταγές της πολιτικής ορθότητας χριστιανός ή καλύτερα ψευτοχριστιανός. Η χαρά του κάθε νεοταξίτη). 

“Κάποτε είχα πρόβλημα με την άμβλωση. Και ήταν πρόβλημα για πολλά χρόνια”, είπε. “Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Ιησούς δεν εγκρίνει τις εκτρώσεις εκτός εάν είναι λόγω βιασμού ή αιμομιξίας ή αν η ζωή της μητέρας βρίσκεται σε κίνδυνο.”

 

Η κακοποίηση της Αγίας Γραφής δεν είναι κακό για τον Jimmy. Έπρεπε λοιπόν να φτύσει και όλο το Ρωμαίους 1: 21-27 (όπου αποδοκιμάζεται η ομοφυλοφιλία).

Το Κατά Τζίμι Ευαγγέλιο, όπως περιγράφεται στην Βίβλο τηςHuffpo μας λέει τα εξής:

“Πιστεύω ότι ο Ιησούς θα ενέκρινε το γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά αυτό είναι μόνο προσωπική μου πεποίθηση”, πρόσθεσε αργότερα. “Νομίζω ότι ο Ιησούς θα ενθάρρυνε κάθε σχέση αγάπης εάν ήταν τίμια και ειλικρινής και δεν έβλαπτε κανέναν άλλον και δεν βλέπω ότι ο γκέι γάμος βλάπτει οποιονδήποτε άλλον”.

Η Αγία Γραφή (η αληθινή), από την άλλη πλευρά, μας προσφέρει μια σύγκριση των ομοφυλοφίλων με τους ψεύτες, τους δουλεμπόρους, τους πατροκτόνους και άλλα τέτοια «μπουμπούκια».

«Γνωρίζουμε ότι ο νόμος είναι καλός εάν το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο νόμος δεν ισχύει για τους δίκαιους, αλλά για τους άνομους και τους ανυπότακτους, τους ασεβείς και αμαρτωλούς, τους ανόσιους και βέβηλους, για τους πατροκτόνους ή τους μητροκτόνους, για τους φονιάδες, για τους πόρνους, για τους αρσενοκοίτες, για τους δουλέμπορους και τους ψεύτες και τους επίορκους – και για οτιδήποτε άλλο είναι αντίθετο με την υγιαίνουσα διδασκαλία». – Α΄ Τιμόθεο 1: 8-10.

Ενώ ο Jimmy ο Dhimmi, είναι χαζός, η θεολογία του που βασίζεται στις «Επιστολές για τη συγκέντρωση κεφαλαίων της PlannedParenthood» δυστυχώς δεν είναι.

Αλλά αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο Αμέρικα.

Το 2015 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την Ιταλία. Σύμφωνα με τον Guardian, η χώρα κατακλύστηκε από μια δυστοπική μεταναστευτική εισβολή αντάξια των όσων περιγράφονται στο “προφητικό” βιβλίο “The Camp of Saints”.

«Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν φθάσει παράνομα στην Ευρώπη το 2015, ανακοίνωσε η Διεθνής Οργάνωση Μετανάστευσης (International Organisation forMigration ή IOM), το μεγαλύτερο κύμα μαζικής μετανάστευσης της ηπείρου από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Από το σύνολο των 1.005.504 αφίξεων μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, η μεγάλη πλειοψηφία – 816.752 – έφτασε δια θαλάσσης στην Ελλάδα, δήλωσε η IOM. Περαιτέρω 150.317 έφτασαν δια θαλάσσης στην Ιταλία, με πολύ μικρότερους αριθμούς στην Ισπανία, τη Μάλτα και την Κύπρο. Συνολικά 34.215 διέσχιζαν χερσαίες διαδρομές, όπως τα σύνορα μεταξύ Τουρκίας – Βουλγαρίας.

Η Καθολική Εκκλησία στην Ιταλία έχει ανταποκριθεί σε αυτή την εισροή ονομάζοντας όποιον άνθρωπο δεν την καλωσορίζει ως «ρατσιστή».

“Έχουμε έναν πληθυσμό που θέλει ευλογίες από την εκκλησία και θρησκευτικές τελετές, αλλά κάθε φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος θυμάται τους μετανάστες ή τους φτωχούς, δεν ακούνε πλέον”, δήλωσε ο καθολικός ιερέας Gianfranco Formentonπου σύμφωνα με τον Guardian, «πολεμάει χρόνια τον ρατσισμό». «Υπάρχει μια κακή δύναμη του ρατσισμού και ο Σαλβίνι συνέβαλε σε αυτό. Έχει γίνει μάγος στην καλλιέργεια του μίσους και του χειρισμού του θυμού. Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν γίνει ρατσιστές λόγω του κλίματος στο οποίο ζούμε», λέει ο Formenton.

Ακόμα και ο Rod Dreher δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί τη μυρωδιά αυτής της μπαγιάτικης cuck θεολογίας. Επισημαίνει κάποια απογοητευτική πραγματικότητα για την Ιταλία.

«Το ποσοστό ανεργίας στην Ιταλία είναι 10,9%. Το ποσοστό ανεργίας των νέων – το υψηλότερο στην ΕΕ – είναι σχεδόν 20% 31,9%. Ωστόσο, σύμφωνα με το Βατικανό, η Ιταλία χρειάζεται περισσότερους μετανάστες για να λύσει το πρόβλημα έλλειψης του εργατικού δυναμικού της».

Την τελευταία φορά που η ανεργία στις ΗΠΑ έφτασε σε αυτά τα χάλια, ο Roosevelt διέταξε τον Douglas MacArthur να διασπείρει τον “Bonus Army” με ένοπλες δυνάμεις. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους που τους ονομάζουν ρατσιστές τρώνε οριακά καλύτερα(μερικοί και χειρότερα) από τους «πρόσφυγες» που πρέπει να τους αγαπήσουν σαν αδερφούς. Αλλά καμία λογική δεν μπορεί να διαπεράσει το θολοκουλτουριάρικο αριστερό θεολογικό σύννεφο. Ο Φράνσις, μάλιστα θα σας επιπλήξει εάν πιστεύετε το #ItsOKToBeWhite.

Ιδού ένα απόσπασμα του Francesco Montenegro, ενός Σικελού Καρδινάλιου Αρχιεπισκόπου και επικεφαλής της μεταναστευτικής επιτροπής Ιταλών Καθολικών Επισκόπων: «Οι μετανάστες, οι φτωχοί είναι ένα θερμόμετρο για την πίστη μας. Εάν δεν τους δεχόμαστε, κυρίως κλείνοντας τις καρδιές μας, δεν πιστεύουμε στον Θεό». Ιταλέ, δεν υποστηρίζεις το άνοιγμα της πόρτας στην πλημμύρα των μεταναστών στη χώρα σου; Δεν πιστεύεις στο Θεό. Αυτά λέει το Βατικανό, που έκανε retweet το σχόλιο του καρδινάλιου.

Αυτή η νέα και βελτιωμένη έκδοση του JEEBUS 2.0 δεν σώζει. Δεν σώζει όταν πρόκειται για αθώα έμβρυα, δεν σώζει όταν πρόκειται για την ιερότητα του γάμου, δεν σώζει όταν πρόκειται για την ίδια τη ζωή ενός πληθυσμού πιστών που άρχισε να μεταστρέφεται στον Χριστιανισμό όταν ο Άγιος Παύλος φυλακίστηκε εκεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Νέρωνα . Όταν μια θρησκεία δεν ενσταλάζει μια κουλτούρα ευπρέπειας, τότε αυτή η θρησκεία στραγγαλίζει το αγαθό σαν ένα αμπέλι kudzu (το τρομερό φυτό που εξαπλώνεται πνίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα). Είναι μολυσμένο νερό που δηλητηριάζει και μολύνει, παρά δροσίζει και ξεδιψά.

Θα αισθανόμουν ανακούφιση σε κάποιο βαθμό, αν θα μπορούσα απλώς να αποδώσω τον cuck χριστιανισμό σε θεολογική άγνοια και χαμηλή τεστοστερόνη. Αλλά δεν είναι αυτό. Αυτοί οι καρδινάλιοι ξέρουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν να δουλέψουν από την τελευταία φορά που ο Marco Rubio θεωρούνταν σοβαρός υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία. Αυτοί οι ιερείς τα γνωρίζουν αυτά αλλά δείχνουν μια αδιαφορία, μια απάθεια που συγγενεύει με την αντιπάθεια, για τους ίδιους τους ανθρώπους που μπορεί κάποτε να βάφτισαν όταν ήταν μωρά.

Θα βάφτιζε ο τυπικός αριστερός Καθολικός ιερέας ένα ευρωπαϊκό μωρό ή μήπως καλύτερα θα το πέταγε στην φωτιά ως θυσία στους σύγχρονους Βαάλ; Και δεν είναι μόνο οι λίμπεραλ καθολικοί. Είναι και οι λίμπεραλ ευαγγελικοί, όπως ο Τζίμι Κάρτερ. Για ποιον λοιπόν, χτυπούν οι καμπάνες του καθεδρικού ναού του κάθε Καρτέρ; Χτυπούν για τον δικό σου θάνατο, τόσο ως πολιτισμό όσο και ως φυλή.

ΚΟ / πηγή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Γρ. Δημητριάδης (ΕΕΣΥΠ): Εξαιρετικό το επενδυτικό κλίμα που διαμορφώνεται – Στόχος η επιτάχυνση της αξιοποίησης των εταιρειών του Δημοσίου

Την πρόθεση του Υπερταμείου να επιταχύνει τον εκσυγχρονισμό και την καλύτερη αξιοποίηση των εταιριών του Δημοσίου που είναι στο χαρτοφυλάκιό του, εκμεταλλευόμενο το εξαιρετικό...

Τέλος στα SMS από τις 14 Μαΐου – Από τις 00:30 η απαγόρευση – Ελεύθερες οι μετακινήσεις από νομό σε νομό

Τα επόμενα βήματα προς την άρση των περιοριστικών μέτρων και ουσιαστικά… το τέλος του lockdown ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος. Όπως ανακοίνωσε...

Κορωνοϊός: 2.489 νέα κρούσματα και 70 θάνατοι – Στους 707 οι διασωληνωμένοι

Σε 2.489 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Κατά το ίδιο διάστημα,...

Πανελλήνιες εξετάσεις 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2021, όπως αυτό καθορίστηκε με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!