Έχουμε δει αστυνομικούς να κουβαλάνε ψώνια από συζύγους υπουργών που υποτίθεται είναι για την προστασία τους. Έχουμε δει αστυνομικούς να κάνουν την “νταντά” σε τέκνα βουλευτών.
Έχουμε δει αστυνομικούς να κάνουν πολλές και διαφορετικές δουλειές, πλην εκείνης που έχουν ορκιστεί να κάνουν. Όλα αυτά χάριν “υπηρέτησης” των κοινοβουλευτικών μας πατρόνων…

Να φυλάνε όμως σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού επειδή η κυβέρνηση αδυνατεί ή δεν θέλει να πατάξει την εγκληματικότητα των “παιδιών” (πρώην συνοδοιπόρων), πρώτη φορά γίνεται…

Οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα φυλάσσονται στο μέλλον από αστυνομικούς της ελληνικής αστυνομίας, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, διαβεβαιώνοντας πως αυτό είναι κάτι που «επιτρέπεται να γίνει». Μάλιστα, όπως προανήγγειλε, μέσα το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στην ΕΛ.ΑΣ και την ΣΤΑΣΥ.
Ο υπουργός επέμεινε στη δήλωσή του για ευθύνη και των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, ξεκαθαρίζοντας πως οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι ασφαλισμένος, οπότε για τις καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα «δεν θα είναι μεγάλη η ζημιά του Δημοσίου».
Αν όλα αυτά δεν είναι ομολογία αχρηστίας, τότε τι είναι;…

ΠΗΓΗ