Αρχική Απόψεις Ο Σάκης Ρουβάς, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και η “κοινωνική υποβάθμιση”...

Ο Σάκης Ρουβάς, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και η “κοινωνική υποβάθμιση” των ΕΔ

Η φωτογραφία είναι από σημαντική κοινωνική εκδήλωση που έγινε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Σε πρώτο πλάνο ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του, ηθοποιός Κάτια Ζυγούλη. Πίσω τους διακρίνονται δύο από τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, ο Α/ΓΕΝ και ο Α/ΓΕΑ…

Δεν είμαστε ουτε ειδικοί, ούτε λάτρεις του πρωτοκόλλου. Αντιθέτως. Ωστόσο είναι παράδοξο να διαπιστώνουμε διαρκώς, όχι μόνο στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ότι η ηγεσία των ΕΔ και κατά συνέπεια οι στρατιωτικοί δεν έχουν χάσει μόνο χρήματα από το μισθό τους. Έχουν χάσει κάτι περισσότερο κι αυτό έχει να κάνει με την θέση τους στην “κοινωνική επετηρίδα”.

Πολλά χρόνια πίσω θα ήταν μάλλον απίθανο να βλέπαμε τέτοια φωτογραφία. Μπορεί πολλοί να πουν ότι πρόκειται για κάτι τελείως τυπικό, στο οποίο ούτε οι ίδιοι οι Αρχηγοί δίνουν πλέον σημασία.
Συνήθως δεν δίνουν πλέον σημασία για το που τους βάζουν να σταθούν ή να καθίσουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο δείχνει κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο για το πως αντιμετωπίζουμε τις ΕΔ.

Το πιο παράδοξο είναι ότι η διαπιστωμένη καθημερινά υποβάθμιση της παρουσίας τους στη κοινωνική ζωή της χώρας δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με το ποσοστό της κοινωνικής αποδοχής που έχουν ο ΕΔ. Όλες οι δημοσκοπήσεις τοποθετούν τις ΕΔ στην κορυφή της λίστας των θεσμών σ΄ ότι έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πολιτών.

Για το ποιος ευθύνεται για την “υποβάθμιση” πολλά μπορούν να ειπωθούν. Νομίζουμε ότι αυτοί που πρώτοι ευθύνονται είναι Αρχηγοί του παρελθόντος που αδιαμαρτύρητα δέχτηκαν την υποτίμηση των ΕΔ στο “κοινωνικό χρηματιστήριο” της χώρας. Όταν γίνεσαι Αρχηγός με κομματική σφραγίδα δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις….

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

When Tinder bans your hard earned cash, you’ll possess challenge communication “Your accounts has-been frozen”, by trying logging into sites again.

When Tinder bans your hard earned cash, you’ll possess challenge communication “Your accounts has-been frozen”, by trying logging into sites again. Whether their program obtains...

So flirtest du nach dieser Gewerbe, frei hinsichtlich Ihr peinlicher Blodmann drogenberauscht schuften

So flirtest du nach dieser Gewerbe, frei hinsichtlich Ihr peinlicher Blodmann drogenberauscht schuften Sowie respons Angst Ubereilung, daruber gern wissen wollen zu haschen, denn du...

​The Appropriate Way And Also The Incorrect Way To Text The Crush

​The Appropriate Way And Also The Incorrect Way To Text The Crush There is one thing therefore exciting in regards to a love interest...

We Are Beneficial. May ask yourself, considering the variety of challenges to dating, why would people managing HIV even worry trying?

We Are Beneficial. May ask yourself, considering the variety of challenges to dating, why would people managing HIV even worry trying? Let me explain why...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!