Αρχική Κοινωνία Ο Οικουμενισμός, η ΔΕΗ και ο Δεσπότης .

Ο Οικουμενισμός, η ΔΕΗ και ο Δεσπότης .

Ποιοί ξεπουλούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, σε ποιους αντιστέκεται ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ;

katanixis.gr: (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

«Αν χρειαστεί να παραιτηθώ για να σωθεί η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, θα το κάνω»
Στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου, ο Μητροπολίτης, ο οποίος ήταν παρών και μίλησε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης!
Μεταξύ άλλων, είπε: «Η εκκλησία είναι κοντά στον τίμιο αγώνα του λαού της. Ευλογεί τον αγώνα σας, τα άρματα σας, τις φωνές σας και εύχομαι να μην είναι τόσο κουφοί αυτοί που διοικούν την Εκκλησία, να μην ακούσουν την οργή του λαού. Εύχομαι αυτοί που διοικούν την Εκκλησία και παίζουν στις πλάτες μας μπιλιάρδο και δεν θα το επιτρέψουμε, να μην άκαρδοι και ασυγκίνητοι.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι πηγή ζωής και είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε αγώνα, φτάσαμε μέχρι πεζοδρομίου, θα τους ειδοποιούμε να μην τολμήσουν, δεν είναι καθόλου ειλικρινής. ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ φάνηκε ευγενής, πλην σαφέστατα μας είπε ότι έχει δρομολογηθεί η συμφωνία, αλλά κι εμείς σαφέστατα του λέμε ότι αν μπορούν να ΜΕ ΚΑΘΑΙΡΈΣΟΥΝ, τότε μόνο θα το πετύχουν κι ούτε και τότε. 

Εμένα ακόμα κι αν μου στοιχίσει τη θέση μου, αν χρειαστεί να ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΩ από τη θέση μου, για ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, για να σωθώ, θα το κάνω.»

(ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Γόρτυνος: «Αν χρειαστεί να παραιτηθώ για να σωθεί η ΔΕΗ, θα το κάνω»

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, ο οποίος ήταν παρών και μίλησε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης!
Μεταξύ άλλων, είπε: «Η εκκλησία είναι κοντά στον τίμιο αγώνα του λαού της. Ευλογεί τον αγώνα σας, τα άρματα σας, τις φωνές σας και εύχομαι να μην είναι τόσο κουφοί αυτοί που μας κυβερνούν να μην ακούσουν την οργή του λαού. Εύχομαι αυτοί που μας κυβερνάνε και παίζουν στις πλάτες μας μπιλιάρδο και δεν θα το επιτρέψουμε, να μην άκαρδοι και ασυγκίνητοι.


Η ΔΕΗ είναι πηγή ζωής και είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε αγώνα, φτάσαμε μέχρι πεζοδρομίου, θα τους ειδοποιούμε να μην τολμήσουν, δεν είναι καθόλου ειλικρινής. ο Υπουργός φάνηκε ευγενής, πλην σαφέστατα μας είπε ότι έχει δρομολογηθεί η συμφωνία, αλλά κι εμείς σαφέστατα του λέμε ότι αν μπορούν να πάρουν ελικόπτερα να εγκαταστήσουν από ψηλά, τότε μόνο θα το πετύχουν κι ούτε και τότε.
Εμένα ακόμα κι αν μου στοιχίσει τη θέση μου, αν χρειαστεί να παραιτηθώ από τη θέση μου, για να σωθώ, θα το κάνω.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

EBEA: Επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε Ελλάδα και Ουκρανία

Διαδικτυακό συνέδριο  με θέμα “Ukraine and Greece: Discover new opportunities”  πραγματοποίησαν το  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα και...

Ας εξοικειωθούμε λίγο με τα mRNA εμβόλια και ας έχουμε εμπιστοσύνη

Γράφει η Δρ. Τζούλια Μισιτζή Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται mRNA εμβόλιο; Στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι νέο. Είναι μια μακρά ερευνητική προσπάθεια που ξεκίνησε...

ΥΠΕΞ για Σύνοδο Κορυφής: Αποφάσεις για Τουρκία στη βάση συμπερασμάτων του Οκτωβρίου

Το μήνυμα πως η Τουρκία έμπρακτα θα πρέπει να δείξει ότι επιθυμεί πραγματικά να οδηγηθούμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου,...

Αμείωτο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για τον Εθνικό Δείκτη CR Index

Αμείωτο το ενδιαφέρον και τη φετινή χρονιά από τις επιχειρήσεις για αξιολόγηση και ανάδειξη των υπεύθυνωνκαι βιώσιμων πρακτικών τους μέσα από τη συμμετοχή τους...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!