Αρχική Πολιτική Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλά στο theonlinepress.gr

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλά στο theonlinepress.gr

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΕΙ! Το τάμα των αγωνιστών του 1821,

που έγινε τραύμα για τον Μητσοτάκη,

το υιοθέτησαν οι ηγέτες των φιλελεύθερων & των κεντρώων

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΘΕΜ. ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΑΛ. & ΘΡ. ΖΑΙΜΗΣ κ.α. Πρωθυπουργοί. Και φυσικά ο εθνικός κυβερνήτης Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΌ και ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ THE ONLINE PRESS!

 

Για το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, το μάθημα των Θρησκευτικών

και την Θεματική Εβδομάδα σεξουαλικής συμφιλίωσης στα γυμνάσια!

 

Συναντήσαμε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τον Νίκο Νικολόπουλο. Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητήσαμε μία συζήτηση εκ βάθους καρδίας μαζί του για το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ αλλά και για τα Θρησκευτικά και την εβδομάδα της κατάργησης των σεξουαλικών στερεοτύπων στους γυμνασιόπαιδες.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε «έξω από τα δόντια» στο συνεργάτη μας Βαγγέλη Αθανασάκη λέγοντας, πως εύχεται να μην βάλει «ταφόπλακα» ο γόνος της φαύλης οικογενειοκρατίας στην ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής : «Πιστεύω όμως ότι το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, θα είναι και η αγιάτρευτη πληγή» είπε και συνέχισε : «Για όσους δεν ήξεραν το ιδεολογικό ποιόν του, τώρα έμαθαν….

Πρόκειται για έναν αριβίστα πολιτικό, που έγινε πρόεδρος ενός κόμματος που ο ίδιος διαφωνεί -όπως απέδειξε με την ψήφο του σε κρίσιμα νομοσχέδια της Βουλής- με το τρίπτυχο της δημοκρατικής Δεξιάς, ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Μητσοτάκης είναι στρατευμένος στην αποδόμηση των αξιών του Ελληνοχριστιανικού Έθνους των Ελλήνων και για τούτο συμφωνεί:

Με την κατάργηση των Θρησκευτικών, με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, με τα ανοιχτά σύνορα σε κάθε μετανάστη, με το χτίσιμο του Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα, με τα ομοφυλοφιλικά αιτήματα και κινήματα, με την κατάργηση της προσευχής και της έπαρσης της σημαίας στα σχολεία, με τις παρελάσεις, με τον Εκκλησιασμό των μαθητών, με την αποκαθήλωση των εικόνων από τα δημόσια κτίρια, με την απάλειψη κάθε στοιχείου εθνικού και Ορθόδοξου, από τα βιβλία της ιστορίας, αφού όπως διακηρύττει πιστεύει στην μετα-εθνική Ευρώπη και για αυτό αν και πρόεδρος συντηρητικού κόμματος ήταν και είναι κατά του συντηρητικού – δεξιού προέδρου των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ»

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος ειδικότερο στο ζήτημα που προέκυψε μετά την εντολή του Μητσοτάκη να πάρουν πίσω οι βουλευτές του την υπογραφή τους από την ερώτηση – αίτημα, να εκπληρωθεί το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ είπε μεταξύ άλλων:

«Λυπάμαι πρώτα για την δόλια την Πατρίδα μας, με τους  αρχηγούς που έχει και μετά τους βουλευτές – πιόνια».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Και συνέχισε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στο δημοσιογραφικό site the onlinepress.

«Η διαστρέβλωση της αλήθειας είναι σύνηθες φαινόμενο στην εποχή της «βασιλείας» των ΜΜΕ.  Με ξάφνιασε όμως η συνέργια Μητσοτάκη στην διαστρέβλωση της αλήθειας για το Τάμα των Αγωνιστών του 1821!

Η αποκατάσταση της αλήθειας σώζει!

Ο προσποιούμενος τον κεντρώο και εμπορευόμενος το όνομα του Ελ. Βενιζέλου, ο αυτοεπιστρατευμένος στην υπηρεσία της «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» που ανάγκασε όλους τους βουλευτές του -ακόμη και τον Γεωργιάδη-  να ψηφίσουν, με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου να χτιστεί Τέμενος Μουσουλμανικό σε δημόσιο χώρο, πρέπει να μάθει ότι “ο Πατριάρχης  των φιλελευθέρων και κεντρώων Ε λ. Βενιζέλος” μαζί με τον επίσης κεντρώο Αλ. Ζαίμη τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έθεσαν τον θεμέλιο λίθο στο Πεδίο του Άρεως.

Δεν περιμένω από ένα “οργανέτο” της παγκοσμιοποίησης, που κάνει ότι μπορεί για να διώξει τον Χριστό από την Ελλάδα και την παράταξη -που κακή τη τύχη τον έχει Πρόεδρο- να ζητήσει συγνώμη, γιατί συνειδητά θέλησε να παρουσιάσει το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ ως χουντικής έμπνευσης έργο!

Το γνωρίζει ότι είναι  απόφαση του Κολοκοτρώνη και του Καποδίστρια και όλων των αγωνιστών – μελών της 4ης Εθνοσυνέλευσης.

Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχει εθνικός ευεργέτης που διαθέτει όσα εκατομμύρια χρειαστούν, χωρίς να ζητά ούτε μία τρύπια δεκάρα…. Ο μικρός Μητσοτάκης, όμως επιμένει στο ψέμα….. διαπράττοντας ένα ειδεχθέστατο έγκλημα,  όπου “το ΤΑΜΑ θα γίνει αγιάτρευτο ΤΡΑΥΜΑ”»,

«Επειδή χάνει τα λόγια του όποιος ασχολείται με τον “θεομπαίχτη”  Κυριάκο Μητσοτάκη, τουλάχιστον οι βουλευτές που πιστεύουν και ανήκουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και εκείνοι που δεν θέλουν ως «πρόβατα επί σφαγή» να τους οδηγήσει ο νεοταξίτης αρχηγός τους, ας μελετήσουν τα ιστορικά γεγονότα από το Γενικό Αρχείο του Κράτους και θα ανακαλύψουν ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Πρόεδρος για το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Επίσης εκεί θα μάθουν ότι οι Θεμιστοκλής Σοφούλης, Θρασύβουλος Ζαίμης, ο Αλέξανδρος Ζαίμης, ο Σπυρίδων Λάμπρος και λοιποί Πρωθυπουργοί θέλησαν να υλοποιήσουν το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Ας πάψουν λοιπόν να λένε ψέματα, στους εαυτούς τους, στα παιδιά τους και στους ψηφοφόρους τους.

Το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ δεν είναι χουντικό!

Ας σηκώσουν το ανάστημα τους, στο μικρό Μητσοτάκη, ας του πουν την αλήθεια και ας του μάθουν την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης.

Και πάμε μαζί να ξεσκεπάσουμε το σκάνδαλο των πανούργων που καταχράστηκαν το ιερό χρήμα. Ας μπει μπροστά ο Μητσοτάκης να καταθέσει αυτός ερώτηση στην Βουλή για να μάθει ο Ελληνικός λαός:

  • Πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν επί συνταγματαρχών;
  • Σε ποια τραπεζικά ιδρύματα ανοίχτηκαν λογαριασμοί και ποιοι «σήκωσαν» τα χρήματα;
  • Τι απέγιναν τα χρήματα αυτά που με τους τόκους πρέπει να είναι σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;

Γνωρίζουμε ότι για να ζητήσει ελέγχους κάποιος, θα πρέπει να μην φοβάται ο ίδιος να αποκαλύψει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της οικογενειακής περιουσίας του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να μη φοβάται να μην αποκαλυφθεί η σχέση του με τα ξένα funds. Εμείς απαιτούμε να έρθουν όλα στο φως! Να χυθεί άπλετο φως. Να δοθούν όλα στη δημοσιότητα χωρίς καμιά πρόθεση να αποκρυβούν αλήθειες.

Δεν θα περιμένουμε, βέβαια, τίποτα από κανέναν φίλο του Χριστοφοράκου και για αυτό θα κινήσουμε εμείς –το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος- με μηνυτήρια αναφορά μας τη διαδικασία των ανακρίσεων. Με ερώτηση μας προς τον Πρωθυπουργό θα απαιτήσουμε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζών. Να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Να μείνει τίποτε στη σκιά.

Απαιτούμε να ορίσουν ορκωτοί λογιστές και μαζί με τους Οικονομικούς Εισαγγελείς και όλες τις αρχές του οικονομικού εγκλήματος να ερευνήσουν όλα τα πιστωτικά ιδρύματα.

Να ελέγξουν τα καταθετήρια και τα εντάλματα πληρωμών όλων των πιστωτικών ιδρυμάτων κατά την περίοδο 1969 μέχρι και τώρα».

Δείτε εδώ σχετικές δηλώσεις on camera του Ν. Νικολόπουλου

Επιστολή προς Κ.Μητσοτάκη: Θέλεις τέμενος & όχι τάμα στο Σωτήρα. Μεταλάσσεις τη ΝΔ σε δεξιό “ΠΟΤΑΜΙ” https://www.youtube.com/watch?v=XtnKnEEyXjo

Κυριάκο αθετείς μια βαρύτιμη εθνική υποχρέωση,αδιαφορώντας για τις ηθικοπολιτικές συνέπειες αυτής της ανακολουθίας και μεταλλάσσεις την ΝΔ σε “δεξιό Ποτάμι” http://www.xristianodimokrates.gr/?section=2605&language=el_GR&itemid1541=20773&detail1541=1

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας για το υποχρεωτικό μάθημα σεξουαλικού προσανατολισμού σε μαθητές Γυμνασίου τόνισε:

« Πρόκειται για απόφαση που εξοργίζει. Στο μάθημα των Θρησκευτικών ο μαθητής έχει το δικαίωμα της εξαίρεσης από την παρακολούθηση, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την σεξουαλική αγωγή και δη με κάθε διαστροφική  εκδοχή της.

Μητροπολίτες, γονείς, βουλευτές, σιωπούν. Μια συνωμοσία ένοχης συγκάλυψης δείχνει να σκεπάζει τα πάντα. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Τώρα.

Ο Μητσοτάκης συμφώνησε με τον Υπουργό Παιδείας, που με πειθαναγκασμό προσπαθεί να μυήσει 13χρονους μαθητές στα μυστικά της ομοφυλοφιλίας, της διεμφυλίας, της μεσοφυλίας και πάει λέγοντας.

Άκουσε κανένας να αντιδρά το κόμμα του Μητσοτάκη ή έστω κάποιος βουλευτής του για την απαράδεκτη προπαγάνδα, που αποβλέπει σε κλονισμό των παραδοχών της φύσης , της πίστης και της Χριστιανικής παράδοσης μας;

Οι νεοταξίτες πολιτικοί ακόμα και της Νέας Δημοκρατίας θέλουν «με το ζόρι» να αποδεχθούμε όσα πιστεύουμε ως αίσχιστα πάθη. Πρέπει «θέλουμε δεν θέλουμε» να ασπασθούμε την ομοφυλοφιλία σήμερα, την παιδοφιλία αύριο  και την κτηνοβασία μεθαύριο, γιατί αλλιώς θα μας πουν φασίστες ή ακροδεξιούς .. Εντολή Τσίπρα- Μητσοτάκη οι βουλευτές που είναι Χριστιανοί, που είναι «φυσιολογικοί», πρέπει να δεχόμαστε  τις ύβρεις, όπως του ομοφοβικού ή του ρατσιστή και να καταντήσουμε «δεύτερης κατηγορίας» πολίτες, επειδή σεβόμαστε την ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία.

Για όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιγοντάρει τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και θέλει να αλιεύει ψήφους από τους Χριστιανούς και τους συντηρητικούς οικογενειάρχες, ταυτόχρονα όμως επιτιμά και διαπομπεύει ακόμη γεραρούς κοινοβουλευτικούς άνδρες, όπως τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, γιατί τόλμησε να… αντισταθεί»!!!

Δείτε εδώ σχετικές δηλώσεις on camera του Ν. Νικολόπουλου

«Ο Υπουργός να ακυρώσει την θεματική εβδομάδα της… σεξουαλικής “συμφιλίωσης”»! https://www.youtube.com/watch?v=JgUh-Hy8n-Q&t=4s

Απαράδεκτη η εγκύκλιος μύησης μαθητών στο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ με πειθαναγκασμό! https://www.youtube.com/watch?v=L5gqPrhCxMA

 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί όμως με τον «αθεόφοβο», όπως χαρακτήρισε, Μητσοτάκη έβαλε στο στόχαστρο και τους Μητροπολίτες για τα νέα προγράμματα σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών, τα οποία ενώ έχουν αποδοκιμαστεί από το σύνολο σχεδόν του Θεολογικού και Εκκλησιαστικού σώματος, αυτοί ως δειλοί και μοιραίοι όχι μόνο επιδοκιμάζουν τα προγράμματα αυτά, αλλά υιοθετούν τα επιχειρήματα, ακόμη και την φρασεολογία των προγραμμάτων αυτών.

Ακούσαμε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο να δηλώνει ότι «ήταν μια αναγκαιότητα και αυτό όλοι το αναγνωρίζουμε». Αλήθεια τι αναγνωρίζουν οι «δεσποτάδες» ; Μήπως το «Θρησκευτικά για όλους»;

Πώς δηλαδή σεβόμαστε την ετερότητα ως διαφορά των άλλων και από την άλλη να την μηδενίζουμε; Τι «σούπα» μάθημα είναι αυτό; Λίγο από όλα ;

Άρα τι πρέπει να πιστέψουν οι μαθητές : Την Αγία Γραφή ή το Κοράνι; Αλήθεια συμφωνούν μαζί με τους νεοταξίτες πολιτικούς τώρα και οι Μητροπολίτες σε ένα πανθρησκειακό αχταρμά;

Οι Επίσκοποι έγιναν μύστες της πολιτικής και της διπλωματίας και έπαψαν να είναι ποιμενάρχες;

Φαίνεται ότι ο σκοπός κάποιων για την κατάκτηση επιδιωκόμενων θώκων είναι πιο ιερός από την μοναδική αλήθεια Αυτού που είναι η «οδός και η Αλήθεια».

Η εποχή του «δυσοίν κυρίοις δουλεύειν» δεν είναι πια ανεκτή στις μέρες μας. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να αφήσουν τις βολικές παρασιωπήσεις και τις στρεψόδικες αερολογίες. Και να τοποθετηθούν με υπευθυνότητα και με επίγνωση του τι διακυβεύεται μέσα από αυτή τη στάση τους. Διαφορετικά οι ευθύνες που επωμίζονται είναι βαρύτατες και θα τους καταλογιστούν.

Δείτε εδώ σχετικές δηλώσεις on camera του Ν. Νικολόπουλου

Μέγα θέμα Θρησκευτικού Ρατσισμού κατά της Εκκλησίας από το Υπ. Παιδείας https://www.youtube.com/watch?v=1MDZ_CoSYLk

Νέες προκλήσεις Φίλη. Η απάντηση Νικολόπουλου https://www.youtube.com/watch?v=yOaeQTghHo4

Ο Φίλης, οι νεοκομμουνιστές & οι νεοφιλελεύθεροι θέλουν χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας https://www.youtube.com/watch?v=8Iz1PStADIk

Ο κ. Φίλης καταργεί ουσιαστικά την διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών https://www.youtube.com/watch?v=3UciTDPSSCs

Με μια απαράδεκτη…κουτοπονηριά προσπαθεί ο Υπ.Παιδείας να καταργήσει την πρωινή προσευχή https://www.youtube.com/watch?v=PJszNU1nxjk

 

Σ.Σ.: Με αφορμή την συνάντηση μας με τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκο Νικολόπουλο ανατρέξουμε στο κανάλι του στο youtube και να ξεχωρίσουμε μερικά χαρακτηριστικά video, γύρω από τα «καυτά» ζητήματα που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Lovely Colombian Mail-order Women. Precisely what Service May you Expect from Colombian Brides Internet Sites?

Lovely Colombian Mail-order Women. Precisely what Service May you Expect from Colombian Brides Internet Sites? Colombian Mail-order Brides Service: What Exactly Are They? Colombian bride-to-bes services...

Κ. Αραβώσης στα 2α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» : Απαραίτητη η συνεισφορά όλων μας για την επίτευξη του κλιματικού στόχου

Στον χαιρετισμό του στα 2α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», ο κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Ενέργειας &...

Alpha Bank: Στοχευμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου – Οι δυο βασικές επιλογές που δίνει στους εργαζόμενους

Ένα στοχευμένο – και σε πλήρη συνάφεια με το εν εξελίξει σχέδιο Μετασχηματισμού – πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θέτει σε εφαρμογή η Alpha Bank. Στόχος του...

Ζητά συγνώμη η e-food μετά το σάλο – «Λανθασμένη επικοινωνία» το μήνυμα – τελεσίγραφο

Αποδοκιμάζει η efood επισήμως ως «λανθασμένη επικοινωνία» το μήνυμα που έλαβαν χθες στους 115 διανομείς, με το οποίο τους ενημέρωνε πως οι τρίμηνες συμβάσεις τους δεν...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!