Κλίµα αισιοδοξίας για το µέλλον του «Πήγασου» καλλιεργούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στελέχη του οµίλου, λέγοντας πως τις επόµενες 15 ηµέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα είναι θετικές για την επιβίωσή του.

Κρατώντας πάντοτε µια επιφύλαξη, που, όπως λένε, σχετίζεται µε «απρόοπτα», τα οποία δεν αποκλείουν, πρόσωπα που βρίσκονται σε επιτελικές θέσεις αφήνουν να εννοηθεί πως µέσα στην επόµενη εβδοµάδα θα γίνουν προσθήκες στο δυναµικό της εφηµερίδας «Εθνος», αλλά και πληρωµές µέρους των οφειλοµένων.

Αναφέρονται, δε, σε εναποµείναντα στελέχη του ∆ηµοσιογραφικού Οργανισµού Λαµπράκη στα οποία έχουν γίνει προτάσεις για µεταγραφή και συγκεκριµένα σε πρόσωπα που συνεχίζουν να εργάζονται στα «Νέα» και στο «Βήµα» της Κυριακής. Η αναφορά αυτών των εν εξελίξει µεταγραφών γίνεται προκειµένου να φανεί πως, εκτός απροόπτου, εξασφαλίζεται χρηµατοδότηση για τα έντυπα του οµίλου.

Μάλιστα, η πληροφορία που διοχετεύουν σε ανθρώπους του δ αφηµιστικού χώρου είναι πως στο πλάνο που έχει σχεδιαστεί και στο οποίο τώρα µπαίνουν οι τελευταίες πινελιές συµµετέχει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος όλο το τελευταίο διάστηµα ελέγχει τα οικονοµικά του «Πήγασου», όπως είχε κάνει στο παρελθόν στον ∆ΟΛ και στο Star.

To πλάνο αυτό περιλαµβάνει αναδιάρθρωση στα Μέσα του οµίλου, που ενδεχοµένως να οδηγήσει σε µετακινήσεις προσώπων, ενώ είναι άγνωστο αν θα παραµείνει όλο το υπάρχον προσωπικό. «Το µοντέλο έχει βρεθεί, εκτός αν “τσακίσει” σε λεπτοµέρειες», έλεγε κορυφαίο στέλεχος του «Πήγασου» σε πρόσωπο της διαφηµιστικής αγοράς και πρόσθετε πως, εφόσον ευοδωθεί, ίσως αυτό να οδηγήσει και σε κάποιες κινήσεις που σχετίζονται µε το Mega, µέσω της συµµετοχής του οµίλου Μπόµπολα στο κανάλι.
Ολα αυτά πάντως µένει να φανεί πόσο ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα τις αµέσως επόµενες δύο εβδοµάδες, τις οποίες και η αγορά θεωρεί σηµαντικές για το µέλλον του «Πήγασου».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr