Αρχική Uncategorized Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ…!!! Ο ΠΑΠΑ…ΠΡΑΚΤΩΡ που ετοιμάζουν το βαθύ κράτος...

Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ…!!! Ο ΠΑΠΑ…ΠΡΑΚΤΩΡ που ετοιμάζουν το βαθύ κράτος της Αμερικής των Κλίντον, η CIA και οι Τσίπρας, Ρουμπάτης…

Ακούσαμε πρόσφατα την αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου και ψάχνοντας το θέμα μείναμε άφωνοι από αυτά που μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε σήμερα…

ΙΔΟΥ ο…ΠΑΠΑ-πράκτορας…!!!…

Έρχεται σύντομα όχι σε ένα θέατρο κοντά σας, αλλά να σας…ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ο ίδιος…!!!

Εδώ είναι το ντοκουμέντο από την εκπομπή του Δήμου Βερύκιου για το θέμα…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 29’…!!! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…!!! ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ…

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές μας πληροφορίες ως ιστολόγιο αποκαλυπτικών ειδήσεων, υπάρχει σε εξέλιξη εδώ και περίπου ένα χρόνο ένα σχέδιο που στόχο έχει να επηρεαστεί, σε ένα μεγάλο βαθμό, η εν Αμερική Ομογένεια απο τις πολιτικές του επιτελείου της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ και του βαθέως κράτους της Αμερικής σε συνεργασία τόσο με τον Τρίπρα και Ρουμπάτη όσο και με την ίδια την…CIA!!! Ναι το διαβάσετε ΣΩΣΤΑ και ιδού η ανασκόπηση της όλης κατάστασης:

  • Υπάρχει ένας πράκτορας της ΕΥΠ ονόματι Παπα-Μιχαήλ Λιούμης ο οποίος ορίστηκε στην ΕΥΠ το 2015 απο τον Γιάννη Ρουμπάτη ως διευθυντής της υπηρεσίας ανάλύσεων της ΕΥΠ.
  • Το Σεπτέβριο του 2015 χειροτονήθηκε, αίφνης, ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ από τον Μητροπολίτη Μεσιγαίας Νικόλαο, παραβιάζοντας έτσι τόσο τους κανόνες της Εκκλησίας όσο και της ΕΥΠ!
  • Το Φθινόπωρο. του 2016 παίρνει…ΠΡΟΑΓΩΓΗ ο κ. Λιούμης, όχι απο την ΕΥΠ αλλά απο την Μητρόπολη Μεσογαίας-Αττικής και γίνεται …ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗΣ… χμμμμ…

ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΕΙ Η ΟΛΗ ΠΛΟΚΗ…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ ΙΣΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ…

Είναι αλήθεια ότι στον Τύπο γράφτηκαν πάρα πολλά, τα οποία χρήζουν έρευνας για το κατά πόσο είναι αληθή ή κατά πόσο είναι επιβλαβή τόσο για την ΕΥΠ όσο και για την Εκκλησία της Ελλάδας (πολλοί θα είναι εκείνοι που θα τρέξουν να ομοφωνήσουν πως «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού και οι παπάδες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών»…).

Διαβάστε όλο το άρθρο στο πραρακάτω λινκ της πηγής μας:

https://kentripotideas.blogspot.gr/2015/09/00.html

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

Τελευταία “είδηση”, η οποία διέρρευσε από την διάτρητη ΕΥΠ, είναι ότι ανώτερο στέλεχός της, το οποίο σχετικά πρόσφατα προήγαγε ο κ. Ρουμπάτης, αποφάσισε να γίνει ΚΑΙ κληρικός! Ένα σχετικά καλό στέλεχος ο Μιχαήλ Λ., γνωστός για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, διανύοντας την μέση ηλικία, πήρε μία απόφαση ζωής… Μία απόφαση, όμως που έρχεται σε σύγκρουση τόσο με το παρελθόν του, όσο και με το παρόν και το μέλλον του.

Επιστρέφοντας από την καλοκαιρινή του μεγαλύτερη του συνηθισμένου χρόνου άδεια, εμφανίστηκε στην ΕΥΠ με ράσα…! Τα οποία ράσα έβγαλε όταν κάθισε στο γραφείο του, αφήνοντας έκπληκτους όλους τους παριστάμενους συναδέλφους, προϊσταμένους και υφισταμένους…! Κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί! Ήταν μία “βόμβα” μέσα στην ίδια την ΕΥΠ, η οποία βρέθηκε ανενημέρωτη σχετικά με ένα ανώτερο στέλεχός της…! Δεν θα ισχυριστούμε, φυσικά, ότι η ΕΥΠ πρέπει να παρακολουθεί και να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τις κινήσεις και τις προσωπικές αποφάσεις των υπαλλήλων και στελεχών της…! Αλλά, είναι προφανώς μεγάλη έκπληξη (η οποία δημιουργεί αμφιβολίες για την ποιότητα κρίσης της διοίκησης Ρουμπάτη), το να προάγεις κάποιον και στη συνέχεια αυτός να γίνεται παπάς!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ:

https://kostasxan.blogspot.gr/2015/10/blog-post_830.html

Οι δικές μας πληροφορίες από την Νέα Υόρκη και από το Πατριαρχείο αναφέρουν ότι από το “μαγαζί” της Κατεχάκη πήρε ήδη μετάταξη (προ πενταμήνου περίπου) στην Μητρόπολη Μεσογαίας, Αττικής και οι πληροφορίες λένε ότι πρόσφατα ο εκεί Μητροπολίτης προσυπέγραψε μετάθεσή του στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και συγκεκριμένα στην Μητρόπολη Ν. Υόρκης… Τώρα πως όλα αυτά συνέβησαν τόσο γρήγορα τι να πω… Μόνο ο Θεός το ξέρει…!!!

Οι πληροφορίες μας λένε επίσης ότι τόσο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Β. Αμερικής κ. Δημήτριος όσο και ο ισχυρός ανήρ της Αρχιεπισκοπής πατήρ Άλεξ Καρλούτσος δεν είχαν ιδέα για τα σχέδια αυτά του βαθέως κράτους της Αμερικής, της Ελληνικής κυβέρνησης και του Οικομενικού Πατριαρχείου.

Είναι όμως γνωστό ότι το βαθύ κράτος της Αμερικής και οι μυστικές του υπηρεσίες παρά την μεγάλη τους ήττα από τον Πρόεδρο πλέον, Τραμπ δεν το βάζουν κάτω και προετοιμάζονται για το μέλλον και για την μάχη κατά του Τραμπ. Είναι πλέον φανερό και μετά τις αποκαλύψεις WikiLeaks ότι θέλουν να ελέγχουν τα πάντα… Και σε ότι αφορά την Ελληνική Ομογένεια ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχό της…;;; Μα φυσικά η Εκκλησία. ΄Ετσι σκέφθηκαν αυτό το πανούργο σχέδιο και ζήτησαν την συνδρομή της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την οποία πλέον ελέγχουν και πάλι απόλυτα.

Ο Τσίπρας και ο διοικητής της ΕΥΠ δεν τους χάλασαν για μια ακόμη φορά το χατήρι (θυμάστε και την υπόθεση με το ρώσικο αεροπλάνο) και τους “πρόσφεραν” τον κ. Λιούμη ο οποίος έχει και τάση προς της θρησκεία και έχει και τις γνωριμίες του στο Πατριαρχείο καθότι οι πληροφορίες μας λένε ότι κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει στην Τουρκία ως σύνδεσμος της ΕΥΠ με την ΜΙΤ επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

Το τι θα καταφέρει τώρα να κάνει στην Ν. Υόρκη μένει να το δούμε… Πάντως εμείς πλέον θα “παρακολουθούμε” από κοντά την δράση του…

Η Ομογένεια δεν πρέπει και δεν θα γίνει παιχνιδάκι στα χέρια κανενός…Εδώ είναι το ντοκουμέντο από την εκπομπή του Δήμου Βερύκιου για αυτό το θέμα…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 29’…!!! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…!!! ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ…

ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΓΑΤΕΣ” ΣΑΝ ΤΟΝ «ΤΟΜ», ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ: ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο…«ΤΖΈΡΙ» ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ…«ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ» ΤΗΣ…ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!

Αλλά, για να καταλάβετε πόσο…ΒΛΑΒΕΡΟΙ υπήρξαν, για ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όλα αυτά τα προαναφερομενα μέρα, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!» (πατήστε εδώ) όπου γράφω τα εξής για τους ΚΛΙΝΤΟΝ:

«Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα – όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας– κάνουνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους»

ΕΑΝ είσαι «ΈΛΛΗΝΑΣ» και υποστηρίζεις τους Κλίντον, σε πληροφορώ ότι είσαι και…ΠΡΟΔΟΤΟΣ ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ….ΧΊΤΛΑΡΙ…δεν ελέγχετε καθόλου αυτούς που ψηφίζετε;;; Ααααα..ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ τι θα μου πείτε σε απάντηση: «Τι λες ρε!…με τους Κλίντον είχαμε ευημερία!» Ναι, ναι, ναι…ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΙΛΑΡΓΗΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; Ενώ, στην πραγματικότητα, τι έκαμνε ακριβώς ο κ ΜΠΙΛ καθ’όλη τη διάρκεια των δύο θητειών του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ: Πίεσε τον Κ. Μητσοτάκη να παραδώσει το μισό Αιγαίο στους….ΤΟΥΡΚΟΥΣ και δημιουργούσε κι άλλα προβλήματα για την Ελλάδα μας, όπως ο πόλεμος στο…KΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ??? ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΑ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΡΑΤΗ???  ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ??? ΝΑΙ!…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ!!!

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WikiLeaks, ΉΤΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ…ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΠΙΛ ΚΑΙ Killer-ι, ΠΟΥ ΕΊΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΙΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΤΣΙ-ΤΣΙ-ΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ….ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ —πάλι με τη Νέα Υόρκη!– ώστε να επισκεφθεί το Ίδρυμα…ΚΛΙΝΤΟΝ, το εντελώς ΥΠΟΥΛΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ???!!!

Διαβάστε το άθρο μου με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.» να μάθετε περισσότερα για την τότε επίσκεψη του Τσίπρα.

Δεν έχουμε δει κύριες και κύριοι όλες αυτές μεγάλες αποκαλύψεις της ομάδος χακεράδων WikiLeaks για τις εντελώς ύπουλες δραστηριότητες της ΧΊΛΑΡΙ, σε συνεργασία με τον σχεδόν εκάστοτε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΓΚΈΙΒΈΡΝΗΣΗ εις βάρος της πατρίδος μας;;;!!! Αλλά εξ όσων γνωρίζουμε, ήταν ακόμη κι ο Αντώνης ο…ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, το δουλικό των Εβραιο-σιωνιστών της Αμερικής (πατήτε εδώ για μια άλλη μεγάλη αποκάλυψη), που άρχισε να συναντιέται με την…ΧΙΛΑΡΙ απο τον Ιουλ. του 2011 —ΠΡΙΝ αναλάβει την εξουσία βέβαια– και εξής, τουλάχιστον (πατήστε εδώ για αποδείξεις).

ΟΛΟΙ ΑΥΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ/ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Και μιας και μιλάμε για εθνική…ΠΡΟΔΟΣΙΑ απο πλευράς μερικών ισχυρών παιχτών της…ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ των ΗΠΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ’ΑΥΤΟΣ που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία με τον…«ΣΟΥΛΤΑΝΟ»;;;  EEEEE;;;!!! Ευχαριστούμε την πήγη μας (πατήστε εδώ).

Archbishop Demetrios Presents Award to Secretary of State Hillary Clinton

Την Killer-ι την….ΒΡΑΒΕΥΣΕ κιόλας!!!….

ΤΏΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΙ ΒΡΑΔΥ (ΩΡΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, HELLAS FM, ΕΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ…

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την εκπομπή με απευθίας σύνδεση στο διαδίκτυο, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Hellas FM: http://www.hellasfm.us

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.2 ΕΠ.27 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

-απο τον Ε.Ο.Ε. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων

Οι δημοσιογράφοι Ιωάννης Κουντούρης, Βίκυ Πυρτίνη και Ιωάννης Παπαζήσης αναλύουν τις γεωπολιτικές δυνατότητες της χώρας μας. Περισσότερα από εδώ http://eoellas.org

ΔΕΙΤΕ τώρα την εκπομπή μας και μετά δείτε την περαιτέρω μου ανάλυση κάτω απο αυτήν…

Ελληνικά Νέα Τώρα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

«Λαβράκι» ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή – μαμούθ με αδήλωτα ενοίκια σε βίλες στη Μύκονο

Το «σκανάρισμα» των ελεγκτών της ΑΑΔΕ οδήγησε στην αποκάλυψη υποθέσεων τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγής. Πρόκειται για γραφεία, που είναι κρυμμένα σε διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές των...

e-ΕΦΚΑ: Επτά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες

Συνολικά επτά σύγχρονες και άμεσα προσβάσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους οφειλέτες έχουν τεθεί σε λειτουργία, μέχρι σήμερα, από τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης...

Κορωνοϊός: 2.472 νέα κρούσματα και 8 θάνατοι – Στους 133 οι διασωληνωμένοι

Σε 2.472 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 8 θάνατοι, με τον αριθμό των...

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κωνσταντίνα Αδάμου – Η αντίδραση του Γ. Βαρουφάκη

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ΚΟ του ΜέΡΑ 25 ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνα Αδάμου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της βουλής...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!