Αρχική Uncategorized ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Θα αγοράσουν Τούρκοι...

ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Θα αγοράσουν Τούρκοι τον Παναθηναϊκό;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Πολλές φορές έχω γράψει, έχω αναλύσει και έχω ταυτόχρονα καταγγείλει, πως πρωτίστως η Τουρκία και δευτερευόντος η Αλβανία επιζητούν την αποσταθεροποίηση της ομαλότητας και της κανονικότητας της ζωής στην Ελλάδα!

Σε πολλά άρθρα μου έχω καταγράψει τις αποκαλύψεις υψηλόβαθμων πηγών μου, για την ποικιλόμορφη και πολύπλευρη δράση των τουρκικών και αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα!

Έγκαιρα, πριν την έναρξη του καλοκαιριού είχα επισημάνει πως, οι τουρκο-αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες απεργάζονται σχέδιο πυρπόλησης των δασών μας κατά τα πρότυπα των μεγάλων πυρκαγιών του 2007, όταν ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για ασύμμετρες απειλές κατά της Πατρίδος!

Που δυστυχώς, η κυβέρνηση της Πατρίδας μας δεν έλαβε σοβαρά υπόψη της και από τότε μέχρι σήμερα δεν φρόντισε να εργαστεί αόκνως και συνετώς, προκειμένου να μην ξανασυμβούν τέτοια καταστροφικά γεγονότα, σε ανθρώπινες ζωές, σε περιουσίες πολιτών και στο περιβάλλον, δηλαδή, τα δάση μας που δίνουν ζωή στις μεγαλουπόλεις και τις προστατεύουν από τις πλημμύρες του χειμώνα!

Έτσι, θα έπρεπε να έχει φροντίσει η ελληνική Πολιτεία, ιδιαίτερα μετά από τις καταστροφές του 2007, να είναι περισσότερο ανήσυχη και ψαγμένη προς αυτές τις ασύμμετρες απειλές!

Απούσα η Πολιτεία!

Ωστόσο, η πρόληψη και η αντιμετώπιση τέτοιων ακραίων καταστάσεων – όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα – γίνεται στο πόδι! Κανένας μα κανένας ουσιαστικός σχεδιασμός της Πολιτείας, μη επαληθεύοντας το ρηθέν από τον θυμόσοφο λαό μας: “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”!

Μια μέριμνα που διόλου υπήρξε, πρωτίστως από τις δικές μας Μυστικές Υπηρεσίες, την ΕΥΠ του κ. Γιάννη Ρουμπάτη, αφού οι τουρκο-αλβανοί πράκτορες διέπραξαν ανενόχλητοι το νέο τους έγκλημα!

Καμιά μέριμνα στην ανανέωση του πυροσβεστικού μας στόλου (αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκίνητα), αλλά και στην συντήρηση – επισκευή των ήδη υπαρχόντων!

Καμιά μέριμνα στη διάνοιξη οδών ασφαλείας στα δάση μας που θα προστατέψουν την μη διάδοση της φωτιάς!

Επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά!

Σε πολλά σημεία των πληγέντων δασών βρέθηκαν τα “πυρομαχικά” εκείνα που μαρτυρούν πως τα δάση μας κάηκαν από εμπρησμούς! Όχι από απρόσεκτες ενέργειες κάποιων αφελών και απρόσεκτων πολιτών, αλλά από καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο ξένων μισελλήνων!

Ωστόσο, η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήλθε, όταν συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στην Εγνατία Οδό, την ώρα που έβαζε φωτιά! Μας λένε πως βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα και πως θα ζητούσε εντός των επομένων ημερών να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Το άτομο αυτό, θα πρέπει να ανακριθεί επισταμένως, προκειμένου να αναγκαστεί να κατονομάσει τις υψηλές διασυνδέσεις του! Μην ακολουθηθεί για άλλη μια φορά η πεπατημένη της κολοβής Δημοκρατίας μας, δηλαδή, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί!

“Τουρκεύεται η Ελλάς!

Από αυτήν εδώ την ελεύθερη εφημερίδα, την “Ελεύθερη Ώρα”, σας έχω πολλές φορές μιλήσει για τις φανερές ασύμμετρες απειλές που ελλοχεύουν στην Πατρίδα μας! Σας έχω παρουσιάσει μέσα από τα άρθρα μου, πως “τουρκεύεται” η Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά!

Πως “τουρκεύεται” η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα!

Σήμερα θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία για την πληροφόρησή σας, αλλά ευελπιστώντας πως αυτά τα στοιχεία θα “ξυπνήσουν” την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα!

Η πλειονότητα των καταστημάτων της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι της Αθήνας (Γιουσουρούμ – τα παλιατζίδικα) έχει αγοραστεί από Οθωμανούς πάσης φύσεως! Όμως, αυτοί αποτελούν – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – την “βιτρίνα”, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, Εβραίοι ή Τουρκο-Εβραίοι!

Σε όλες επίσης, τις κάθετες οδούς της οδού Ερμού (από το ύψος της οδού Αιόλου και κάτω), υπάρχουν ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, café-bar, παλαιοπωλεία κα, τα οποία ανήκουν ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Εβραίους, οι οποίοι σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει άλλους “μπροστινούς” με ελληνικά ονοματεπώνυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τους αληθινούς και πραγματικούς ιδιοκτήτες!

Μουσουλμανοποιείται η Αθήνα!

Σε προχθεσινό ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ξένοι επισκέπτες δήλωναν πως παρότι το Μουσουλμανικό στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στην Αθήνα, ιδιαίτερα στο Κέντρο της, εν τούτοις νιώθουν ασφαλείς γιατί πιστεύουν πως στην Αθήνα δεν θα γίνει κάποιο τρομοκρατικό τζιχαντιστικό τυφλό χτύπημα!

Αντιλαμβάνεσθε, πως θα συμφωνήσουμε στο σκέλος του ρεπορτάζ περί της Μουσουλμανοποίησης της Αθήνας!

Αφού, συνεχώς ξεφυτρώνουν και νέα ναργιλετζίδικα, σαλεπιτζίδικα και πάσης φύσεως καταστήματα που θυμίζουν πλέον τουρκικές πόλεις και όχι βέβαια την πάλαι ποτέ Αθήνα της Παλλάδας Αθηνάς!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πολυπολιτισμικών και παγκοσμιοποιημένων κυβερνήσεων της Πατρίδος μας, αλλά και του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη!

Όπου, συντελείται μια γενικευμένη τουρκοποίηση των Ελλήνων, σε όλα της τα επίπεδα και σε όλες της τις εκφάνσεις (φαγητό, μουσική, ένδυση, τουρκο-σήριαλ κλπ)!

Όπου, η απόλυτη κυριαρχία της οικονομικής ζωής του κέντρου των Αθηνών, περνάει υπό τον απόλυτο κυριαρχικό έλεγχο της Τουρκίας! Από τη στιγμή, που θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας το γεγονός της αγοράς από τους Τούρκους, λιμένων, μαρίνων, ξενοδοχείων, αλυσίδων καταστημάτων – ένδυσης και υπόδησης – και λίαν συντόμως τηλεοπτικού σταθμού, που πρώτοι σας ενημερώσαμε, αλλά και ποδοσφαιρικής μεγάλης ομάδας (σ.σ. Παναθηναϊκός;;;)!

Σπέρνουν το θάνατο!

Σε όλα τα παραπάνω, αν συνυπολογίσετε και την τουρκο-αλβανική ηρωίνη που “πέφτει” με τους τόνους στην Ελλάδα (από το 1991) σκοτώνοντας την ελληνική νεολαία και διαλύοντας την Κοινωνία μας συθέμελα, τότε θα συμπεράνουμε ότι, αν δεν αντιδράσουμε έστω και την ύστατη στιγμή, η Ελλάδα μας και οι Έλληνες θα αφανιστούν χωρίς να απαιτείται σώνει και καλά, κάποιος πόλεμος με την Τουρκία!

Και θα χαίρονται κάποιοι, ονομαστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί στην Πατρίδα που “συνεργάζονται” με τους εν Ελλάδι πράκτορες των Τουρκο-αλβανών!!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

How to simply take and handle pay check that is definitely on the web sameday deposits? Lately, many bank

How to simply take and handle pay check that is definitely on the web sameday deposits? Lately, many bank Why wouldn't you take into account...

If you have good or exceptional financing, you are capable to qualify for a charge card

If you have good or exceptional financing, you are capable to qualify for a charge card 3. 0% APR Cards If you've got close or exceptional...

We have an issue that I would like to be informed about. My favorite child obtained partnered in 2012 and I also really feel...

We have an issue that I would like to be informed about. My favorite child obtained partnered in 2012 and I also really feel...

property from shop and thanks for visiting key services like an immediate challenging financial institution we have the adventure and cash

property from shop and thanks for visiting key services like an immediate challenging financial institution we have the adventure and cash Employees at supplier money...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!