Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ομάδα δημοσιογράφων Αμερικανών που ερευνά το φαινόμενο τον πυρκαγιών τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει κάποια πολύ ενδιαφέρον συμπεράσματα. Το πρώτο στοιχείο που παραθέτουν και στην περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική είναι ότι η φωτιά ξεκινάει πάντα συγχρόνως από διαφορετικά και σε απόσταση μεταξύ τους σημεία. Η παρατήρηση από αέρος της περιοχής όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές δείχνει ότι ήταν στοχευόμενες ρήψεις ακτίνων λέιζερ σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Είναι πολύ απλό σήμερα το να στοχεύσεις σε μια μεγάλη έκταση όταν διαθέτεις τις ανάλογες τεχνικές δυνατότητες. ( είναι χαρακτηριστικό πως μια από τις πιο αναπτυγμένες πολιτείες τον Ηνωμένων Πολιτειών, η Καλιφόρνια, γίνεται κάθε τόσο στόχος φονικών πυρκαγιών.) Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι παραδίπλα στην πολιτεία της Καλιφόρνιας υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής ακτινών λέιζερ.

DEW Laser Fires Proven Conclusively…Again & Again & Again

https://youtu.be/fGELCTS5rH8

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο που επισημαίνεται σε αυτήν την έρευνα είναι ότι όταν αρπάζει μια φωτιά από κάποια εστία στο έδαφος δεν αναπτύσσεται γρήγορα σε μεγάλο ύψος και δεν επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα. Αντίθετα μια στοχευμένη πυρκαγιά από υψηλή εστία παίρνει αμέσως μεγάλες διαστάσεις και επεκτείνεται πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Όπως αναφέρεται ο τρόπος έκρηξης αυτής της φονικής πυρκαγιάς και η ταχύτητα επέκτασης της σε διαφορετικά σημεία δεν εξηγείται με βάση τις φυσιολογικές συνθήκες. Και εδω προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Ένα άλλο πολύ παράξενο φαινόμενο αυτής της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική είναι το πως είχε τόσο πολύ μεγάλη δύναμη να λιώσει αυτοκίνητα κυριολεκτικά και να κάψει ακόμα και μάρμαρα πολυκατοικιών και διαμερισμάτων.

World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)

https://youtu.be/smDsWOrrpY0

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια ελίτ και στην περίπτωση μας τον Βαλκανίων το ΝΑΤΟ και το παρασκήνιο επιδιώκει πάντα να βρίσκει τρόπους να προσανατολίζει και να καθηλώνει τον κόσμο στα προβλήματα του. Το σίγουρο είναι πως η τραγωδία της φωτιάς στην Αττική παραμέρισε από την επικαιρότητα το μακεδονικό ζήτημα όπως και τα αλλά καυτά οικονομικά προβλήματα.

California Gets Cooked | Fires Created by Microwave Directed Energy Weapon ▶️️

Fire Proof Evidence of Directed Energy Used in CA Fires

https://youtu.be/iTFNhvNYtnA

FIRE EXPERIMENT: Lighters VS. Power Laser

 

LOOK WHAT WORLD MOST POWERFUL LASER IS ABLE TO DO !!!

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ