ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ”ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΑΟΗΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ….

….Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ…..

……ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ , ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ , ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ.κ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2006.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Ο π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ , Ο π.ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΙ Ο π.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟ…..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…..

Λόγος του π.Κλεομένη από την χθεσινή ομολογιακή συγκέντρωση για την ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….

ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ…..

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ – ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ……

 

ΠΗΓΗ