Αρχική Κοινωνία ΟΛΗ Η ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ..

ΟΛΗ Η ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ..

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ …

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΑΖΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ…

ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕ.. Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΛΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ,, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
ΟΜΟΙΩΣ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Φωτογραφία του Dionyssis Antzoulatos.ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ.

Andreas Papadopoulos

ΣΤΗ ΦΩΤΟ QUIZ : ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΑΡΩΝΟΥΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ….!!!

Κι όμως κάτι τέτοιοι συναποτελούν την ευρω-ελιτ του γερμανικου διευθυντηρίου των Βρυξελλών !!! Υπό την ηγεσία τέτοιων τύπων, μας «ενώνουν» ως Ευρωπαίους…!!!