Αρχική Απόψεις Οι παρατηρητές της «ευλογημένης συναγωγής». Αποδείξεις που δεν θέλουν οι μισθωτοί ...

Οι παρατηρητές της «ευλογημένης συναγωγής». Αποδείξεις που δεν θέλουν οι μισθωτοί να …αποκαλύπτονται και να διαδίδονται.

«ΕΓΚΑΤΕΛΙΠΑΝ ΤΟΝ ΙΣΙΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΚΑΙ ΕΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ» (Β’Πέτρ.β’15) 


«..Όλοι οι μακράν του Θεού άνθρωποι ευρίσκονται υπό την εξουσίαν και επίδρασιν του πονηρού πνεύματος» (Α’Ιωάν.ε’19).

«Σημαδεύσατέ τους 
και φύγετε μακράν από αυτούς» (Ρωμ.ιστ’17).

Έχουμε μεγάλη ευθύνη και Ιερή υποχρέωση να αγρυπνούμε στα θέματα της Πίστεως, να
αντιστεκόμαστε στη «λαίλαπα» αυτή των επιθέσεων του διαβόλου και να γνωρίζουμε όλους αυτούς, «σημαδεύσατέ τους», που κρυφά από εμάς «προπαρασκεύαζουν την προσωπικήν έλευσιν του ΑΝΤΙ-χρίστου»(Α’Ιωάν.δ’3),μέσω του οικουμενισμού και της πανθρησκείας.

Ήρθε η ώρα να διαπιστώσουμε που ανήκει ο καθένας μας, ποιον πατέρα έχει και με ποιον έχουν ορισμένοι «σχέσιν και στενήν γνωριμίαν» (Α’Ιωάν.γ’8)

Το Σύμβολο της Πίστεως λέει :

«Είναι ακάθαρτοι και στίγματα της Εκκλησίας ..».

«Είναι άλογα ζώα.. θα καταστραφούν ασφαλώς, επειδή βλασφημούν εις εκείνα που δεν γνωρίζουν.» (Β’ Πέτρ.β’13-12)

Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν ανησυχούν καθόλου τους μισθωτούς «πνευματικούς», ίσως να τα θεωρούν και επουσιώδη, όπως λέει για τα Ιερά μυστήρια ο βλάσφημος Ζηζιούλας.

Τους ανησυχεί όμως σφόδρα η φωνή των σούπερ Ορθοδόξων! Γιατί άραγε;
…………………………………………………….

H CIA ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ; 

Ελισάβετ Προδρόμου.Πρόσωπο «κλειδί» στην «Πανορθόδοξη σύνοδο» ή απλά συνωμοσιολογίες;

Στα μέσα της αγίας Τεσσαρακοστής το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανακοίνωσε τα ονόματα δύο γυναικών που θα στελεχώσουν την πατριαρχική αντιπροσωπία στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο (ΑκΜΣ)• το πρώτο είναι μιας ηγουμένης ελληνικής ι. μονής, της οποίας οι μοναχές διακονούν στο Φανάρι, και είναι «τιμής ένεκεν», το άλλο όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθότι ανήκει σε μία ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια γνωστού πανεπιστημίου των ΗΠΑ, με ειδίκευση τη διαχείριση κρίσεων και τις διεθνείς σχέσεις.

Συγκεκριμένα το όνομα της Δρ. Ελισάβετ Προδρόμου (Δρ. Πρ.) ούτε είναι άγνωστο, ούτε βεβαίως ασήμαντο.

Οι θέσεις της Δρ. Ελισάβετ Προδρόμου. 

Πρώτον, η ανθρωπότητα διαθέτει την ικανότητα να καταστρέψει όλη τη κτίση του Θεού αφ᾽ενός, αφ᾽ετέρου δε, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ανθρώπινη ζωή με τρόπο ολωσδιόλου ξεχωριστό από τη πράξη του έρωτα(!). Αυτά τα δύο τοποθετούν την Εκκλησία σε απορία ενώπιον ενός διωνύμου “ ισχύος και ύβρεως ”, αφάνταστου έως τώρα στην ανθρώπινη ιστορία η στην ιστορία της Εκκλησίας. Επομένως η απουσία μιας ΑκΜΣ διαμορφώνει μία κατάσταση, κατά την οποία η Εκκλησία αδυνατεί να σταθμίσει τα καινούργια δεδομένα και να προσευχηθεί(!), ακόμη λιγότερο δε να ασκήσει την αρμόζουσα ποιμαντική μέριμνα υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος και έτσι να βοηθήσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς σε ζητήματα όπως: Πόλεμος(!), Περιβαλλοντική Προστασία(!) και Βιοηθική, ειδικότερα δε για το τελευταίο, ζητήματα όπως: ανθρώπινη σύλληψη, έκτρωση, ευθανασία, κλωνοποίηση, γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, και έρευνα στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

(…)

« Η ανωτέρω λίστα θεμάτων, υπογραμμίζει το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε οι κανόνες της Εκκλησίας στην παρούσα τους μορφή, ούτε το σύνολο σώμα της Αγίας Παράδοσης, κατανοούμενο ως αμετάβλητο, δύνανται να προσφέρουν επαρκείς απαντήσεις στην πρωτόγνωρη δημιουργική και καταστροφική πραγματικότητα (sic) της παρούσης ιστορικής στιγμής. Η ΑκΜΣ ως έκφραση της ζώσας παράδοσης της Εκκλησίας, αποτελεί το ων ουκ άνευ όλο για την Εκκλησία στην προσπάθεια να έρθει σε συμφωνία και να μετασχηματίσει την παρούσα ιστορική πραγματικότητα.»

(…)

Μία τέτοια σύνοδος πρέπει να βοηθήσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, ώστε να κατανοήσουν, να συμβιβαστούν και ενεργά να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της πραγματικότητας της παγκόσμιας θρησκευτικής ετερότητας. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο …( http://orthodoxostypos.gr/h-cia-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83/ )

……………………….

Ποιος μπορεί να κάνει το χώμα – άνθρωπο

και τον άνθρωπο να περπατήσει πάνω στο νερό;

Το κρανίο να μιλήσει,

και τους παλαιούς κεκοιμοιμένους ολοζώντανους έμπροσθέν μας να φέρει;

Το δε άνθρωπο ,όχι μόνο να κάνει αθάνατο, αλλά να του δώσει εξουσίες και επί των δαιμόνων;

Πώς να κατανοηθούν αυτά από τους άθεους ειδωλολάτρες και αιρετικούς που πιστεύουν και στηρίζονται μόνο στις γνώσεις τους;

«Γνωρίζετε ότι ένας τέτοιος άνθρωπος ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙ και αμαρτάνει.., ων αυτοκατάκριτος»! (Τίτον Γ’11)

Ο Θεός ερχόμενος στη γη γεννήθηκε άνθρωπος για να μας βεβαιώσει ότι και εμείς μπορούμε να του μοιάσουμε και μας το αποδεικνύει με τους ανθρώπους που πληρώνουν την θριαμβεύουσα, είναι εντελώς ανόητο να περιφρονούμε τέτοια χάρη και τιμή. Ούτε να παρασυρθούμε θεωρώντας ότι πλησίον Του θα καθίσουν ανόμοιοί Του.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά η ανθρωπότητα, ας κάνουμε έστω και τώρα, φάτνη την καρδιά μας και ας φιλοξενήσουμε παντοτινά τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, προσευχόμενοι και μετανοώντας για την αποστασία μας, γνωρίζοντας μετά βεβαιότητας ότι ως στοργικός και φιλεύσπλαχνος Πατέρας, μας περιμένει όλους (όπως τον άσωτο)!

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Σας μεταφέρει ταπεινά

με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Ο Γεώργιος Φλώρος 

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Δημοσκόπηση Metron Analysis – Κυριαρχία ΝΔ, αλλά με προβλήματα – Αδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη άνοδος ΚΙΝΑΛ

Επιβεβαιώνει την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τη δημιουργία ενός τρίτου, ισχυρού πόλου, αυτού του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Η έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα, δείχνει ότι η αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ενισχύει σημαντικά τα ποσοστά του κόμματος και προκαλεί ανησυχία στον δικομματισμό και συναγερμό στα επιτελεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση αλλά και ο φόβος των πολι

Μητσοτάκης σε διπλωμάτες: Η εποχή της εσωστρέφειας και της μιζέριας, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί – Διπλό μήνυμα στην Τουρκία

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σήμερα, για πρώτη φορά, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε την οπτική...

Νέες προκλήσεις και απειλές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας και Κύπρου – «Στηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις»

Κατηγορίες κατά της Ελλάδας και της Κύπρου περί στήριξης τρομοκρατικών οργανώσεων εκτόξευσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απειλώντας πως όποιος παίζει με αυτά τα θέματα, μπορεί να πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κατηγόρησε την Κυπριακή Δημοκρατία, επικαλούμενος πληροφορίες από τουρκικά μέσα, ότι έδωσε άδεια προκειμένου να λειτουργήσει γραφείο των Κούρδων της βόρειας Συρίας. Η Άγκυρα θεωρεί ότι συνδέονται

ΟΑΕΔ: Στα 1.109.366 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Δεκέμβριο

Σε 1.109.366 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Δεκέμβριο του 2021 έναντι 1.091.618 ατόμων τον Νοέμβριο του 2021 (ποσοστιαία μεταβολή +1,63%) και έναντι 1.181.296 ατόμων τον Δεκέμβριο του 2020 (ποσοστιαία μεταβολή -6,09%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Από αυτά 579.400 (ποσοστό 52,67%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 520.699 (ποσοστό 47,33%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 400.

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!