Αρχική Απόψεις Οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι

Οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι

Από τους μνημονιακούς αριστερούς σκιτζήδες, στους γόνους

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Mια σοβαρή Λαϊκή Πατριωτική Δεξιά έχει πολύ συγκεκριμένα καθήκοντα: την υπεράσπιση του Εθνους από τη Β. Ηπειρο ως την Καρπασία και σε όλη τη Διασπορά, την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, της Διαχρονίας του Ελληνισμού, των πυλώνων του, ήτοι οικογένεια, Ορθοδοξία, εσωτερική και εξωτερική Ασφάλεια, και, φυσικά, τη διασφάλιση της κοινωνικής κινητικότητας, μέσα από την υπεράσπιση της εργασίας ως αξία, των εργαζομένων ως πρόσωπα και των δικαιωμάτων τους, της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας που διασφαλίζουν τα στοιχειώδη, ώστε να μπορούν και τα παιδιά από τις λαϊκές τάξεις να αναδειχθούν στην πολιτική, στρατιωτική, οικονομική, επιστημονική και πνευματική ηγεσία της χώρας. Για να μας κυβερνούν τα λιοντάρια μας και όχι μουνουχισμένα βόδια από αμφίβολο σόι.

Ολα αυτά δεν τα εφηύραμε εγώ και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Τα προβλέπει μέσες άκρες το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίζονται όλοι οι ταγοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και όλοι μας στη στρατιωτική θητεία. O δε όρκος δεν λέει «Ορκίζομαι να φυλάτττω πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα κ.λπ.» μέχρι να απολυθώ και μετά στους δίδυμους αδένες μου. Στο Σύνταγμά μας τον βασικό χαρακτήρα τον έδωσαν, Εις το όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος και με συνεχείς αναφορές στο Εθνος και στην Ορθοδοξία, οι πρωτεργάτες της Ελευθερίας μας, υπογράφοντας τα πρώτα Συντάγματα με το αίμα τους.

Θα σας θυμίσω δε αυτό που προχθές έγραψαν στα σινιέ παπούτσια τους 161 βουλευτές και η Ν.Δ. με τη φαιδρή στάση της. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 21, αναφέρεται: «Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Εθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους». Ισως διαφωνήσουν οι ιντελιγκέντσηδες του πολιτισμικού μαρξισμού, αλλά σας διαβεβαιώ πως μόνον η αληθινή, κανονική οικογένεια και οι Ελληνίδες Μητέρες μπορούν να γεννήσουν Ελληνες. Η μητρότητα «προστατεύεται» τόσο πολύ σήμερα, που το ΙΚΑ καλύπτει μερικές εκτρώσεις τον χρόνο αλλά ούτε μία εξωσωματική. Η παιδική ηλικία είδαμε πως προστατεύεται με το άρθρο 8, διά του οποίου το κράτος θα παραδίδει παιδιά για πειράματα σε μη κανονικές «οικογένειες», στερώντας τους βασικά δικαιώματα, όπως το πατρικό και μητρικό πρότυπο και παρουσία. Σε αυτό το αριστερό έγκλημα, συνεργοί ο Μητσοτάκης και η παρέα του.

Λένε κι άλλα το άρθρο κι όλο το Σύνταγμα, που περιγράφουν το κοινωνικό κράτος, τη φροντίδα για την υγεία, την παιδεία και τη στέγαση των πολιτών, για την αρωγή στη νεότητα, στα γηρατειά, στα ορφανά, λέει και για την εργασία, το δικαίωμα στην οποία ξεσκίζει η «πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση» με συνεργό τους ΑΝ.ΕΛ. Αλλά ας δούμε πώς βλέπει τα πράγματα και το μπλε θολό ποτάμι του φεουδάρχη Μητσοτάκη, ο οποίος, αφού είπε πως «πλεονάζουν γιατροί» – ξέρετε τι σημαίνει αυτό; είπε και το εξής ωραίο:

«Η διά βίου απασχόληση στον ίδιο τομέα είναι κάτι που μάλλον πια ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα οι εργαζόμενοι μπορεί να αλλάξουν όχι μόνο δουλειά, αλλά και κλάδους πολλές φορές στον εργασιακό τους βίο. Το κλασικό δυτικό ωράριο ‟9 με 5 στην ίδια δουλειά, να παίρνει κανείς σύνταξη από την ίδια δουλειά, από αυτήν στην οποία ξεκίνησε, αυτό είναι μάλλον ξεπερασμένο». Οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι, εκτός από εκπτωτικοί στα εθνικά, υπάκουα σκυλάκια του «δικαιωματισμού» και του πολιτισμικού μαρξισμού στην επέλασή τους κατά της κανονικής οικογένειας, της Εθνικής Παιδείας και γραμματοκομιστές και τυφλοί εκτελεστές του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης έχουν κι άλλο όραμα για τους πληβείους, που έχουν μόνο καθήκον να ψηφίζουν την ψευτοελίτ και να φορολογούνται σαν δουλοπάροικοι. Κατάργηση και επισήμως του οκταώρου στην πράξη στον ιδιωτικό τομέα ήδη συμβαίνει και κάθε εργασιακής σταθερότητας και ασφάλειας. Σε λίγο ο γόνος με τα μαλακά χεράκια που έχει ζήσει η φαμίλια τους τρεις γενιές ζωή κερασμένη από το κράτος θα προτείνει και τη νομαδική εργασία. Χωρίς οκτάωρο, με ένα δισάκι στον ώμο θα περιφέρονται οι εργαζόμενοι ανά την Ευρώπη, με ελαστικό ωράριο, ελαστικό μισθό, που θα τον τεντώνουν λίγο και θα τον μαζεύουν πολύ τα αφεντικά. Ισως να κοιμούνται και σε καταυλισμούς σε πυκνά ράφια, όπως σε κάτι «κυψέλες» στην Ιαπωνία, ανταγωνιζόμενοι τα 150.000.000 με 200.000.000 Αφρικανούς και Ασιάτες μουσουλμάνους που φέρνει κατά κύματα η πολιτική της σκοτεινής Ευρωγραφειοκρατίας και του Σόρος. Αγαπητέ Κυριάκο, προτείνω σε σένα και στους γραβατωμένους συνεργάτες σου, μετά το Κολέγιο και το Χάρβαρντ, μια σύντομη αναμορφωτική μετεκπαίδευση στις γράνες και στα μαυρόγεια της Κωπαΐδας και τον χειμώνα μάζεμα ελιάς. Θα ισιώσετε και θα σας περάσει η πολλή «ελαστικότητα» στην εργασία, στους μισθούς και στην κοινωνική ασφάλιση.

Γι’ αυτό, αδέρφια, χρειάζεται μια γνήσια, σύγχρονη Λαϊκή και Πατριωτική Δεξιά. Αλλιώς θα γλιτώσετε από τους μνημονιακούς αριστερούς και θα σας φάνε οι γόνοι.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

 

Πηγή: http://www.dimokratianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Κ. Μίχαλος: Η πανδημία προκαλεί «έμφραγμα» στη λειτουργία της αγοράς

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έκανε παρέμβαση στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλή, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις. Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του...

18:09ΕΡΓΑΝΗ: Κατά 3,2% περισσότεροι οι εργαζόμενοι το 2020 παρά την πανδημία

Μεγαλύτερος κατά 3,26% ήταν το 2020 ο αριθμός των εργαζομένων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ»,...

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στη Διαμαντοπούλου για την εμπνευσμένη εκστρατεία

Την Άννα Διαμαντοπούλου συνεχάρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την καμπάνια με την οποία έφτασε στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τη γενική γραμματεία...

ΙΟΒΕ: Μικρή ενίσχυση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Ενισχύθηκε ελαφρώς τον Φεβρουάριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα και διαμορφώθηκε στις 91,9 μονάδες, έναντι 90,7 μονάδων τον Ιανουάριο. Όσον αφορά τους επιμέρους...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!