Αρχική Απόψεις ΟΙ Ι∆ΕΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΧΑΪΑ

ΟΙ Ι∆ΕΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΧΑΪΑ

Η «Π» ΣΤΗ σηµερινή «Π» µπορείτε να διαβάσετε µια πρόταση απολύτως αναπτυξιακή αλλά και οικολογική ταυτόχρονα, που δίνει µια προοπτική στην περιοχή µας.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ και άλλοι εκπρόσωποι του Γεωτεχνικού Επιµελητηρίου µας συστήνουν το οικοσύστηµα του Ερυµάνθου. Είναι ένα όρος που παράγει αυτοφυή φυτά, τα οποία είναι οικονοµικώς ενδιαφέροντα. Θα ήταν αποδοτικό να επενδύσει κανείς στην κατεύθυνση αυτή. Και είναι µια ακόµα απόδειξη ότι από την κρίση θα βγούµε µε τις δικές µας δυνάµεις. Αλλωστε, δεν γίνεται κι αλλιώς. Τελείωσε η εποχή που βασιζόµαστε σε δυνάµεις τρίτων ή σε δυνάµεις που είτε δεν υπήρχαν είτε δεν ήταν ανεξάντλητες.

ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι γίνονται προσπάθειες στο πεδίο της αγροδιατροφής. Αρκετοί ήταν οι νέοι ή παλιότεροι επενδυτές που δεν περίµεναν φυσικά την ηµερίδα του Γεωτεχνικού Επιµελητηρίου. Ηδη οι ίδιοι µπορούν να καταθέσουν την εµπειρία. Γνωρίζουν ότι οι ξένες αγορές και οι καταναλωτές δεν αστειεύονται και δεν χαρίζονται.

ΟΙ ∆ΟΥΛΕΙΕΣ αυτές -όπως και οι άλλες στη χώρα, και το σχετικό έλλειµµα ήταν µια από τις αιτίες της ελληνικής κρίσης- απαιτούν επαγγελµατισµό και ιδιαίτερο σεβασµό στο αντικείµενο και στον κόσµο στον οποίο απευθύνεσαι.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ κανόνες του µάρκετινγκ και του µάνατζµεντ, υπάρχουν υποβοηθητικές επαγγελµατικές ικανότητες, υπάρχουν τεχνολογίες που εξελίσσονται και µας εξελίσσουν.

ΕΙΝΑΙ αναγκαίο να µπούµε στις ράγες και τις τροχιές της νέας εποχής. Και αυτό αφορά εξόχως την Αχαΐα. Οι λύσεις δεν έρχονται από το κέντρο των Αθηνών ούτε από τόπους, βέβαια, που δεν υπάρχουν.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ περιβάλλον της περιοχής είναι ένα κεφάλαιο, ένα εργαλείο, µια πρόκληση, για αξιοποίηση πολλών επιπέδων, είτε αυτά αφορούν τον τουρισµό, την ψυχαγωγία, τη διατροφή αλλά και την εκπαίδευση και την ερευνητική δραστηριότητα. ΑΥΤΕΣ είναι οι ιδέες που θέλουµε να ακούµε, και που ελπίζουµε να ακούσουµε στις φετινές εκλογές (και να τις δούµε µετεκλογικά να πραγµατώνονται).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical.

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical. But it does need to be. Getting an adolescent is tough....

Χρεωμένα με δάνεια το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας – Πόσα καταναλώνουν, πόσα αποταμιεύουν

Χρεωμένα με δάνεια, εξαιρουμένων των ενυπόθηκων στεγαστικών για την αγορά της κύριας κατοικίας, ήταν πέρυσι το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας, εκ των οποίων...

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don’t change in any situation.

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don't change in any situation. Any betrayal painfully recognized...

Νέα 24ωρη απεργία από τους διανομείς της efood

Νέα 24ώρη απεργία, για αύριο 24 Σεπτεμβρίου, στον κλάδο εστίασης και διανομέων στην efood προκήρυξε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ). Κύριο...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!