Αρχική Απόψεις Οι ΗΠΑ καθορίζουν την τύχη μας και ορίζουν κυβερνήσεις…

Οι ΗΠΑ καθορίζουν την τύχη μας και ορίζουν κυβερνήσεις…

Όταν ασχολείσαι με την πολιτική και τη δημοσιογραφία, έχεις πηγές που σε ενημερώνουν περί πολλών και διαφόρων! Άλλες από αυτές τις πληροφορίες μπορούν να διασταυρωθούν άλλες όχι! Όμως, όταν η πηγή είναι απόλυτα φερέγγυα και είχε “περάσει” από υψηλά κλιμάκια της Πολιτείας, ή βρίσκεται ακόμη σε ένα από αυτά, τότε είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η πληροφορία που μας παρέχει!

Με μια τέτοια πληροφορία θα σας ενημερώσουμε παρακάτω! Μια πληροφορία – την δημοσιεύουμε κρατώντας τις επιφυλάξεις μας επειδή δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί – που είναι όμως πραγματική βόμβα!

Που αποδεικνύει, ότι τα πάντα στην Πατρίδα μας είναι από πολλά χρόνια εκχωρημένα στον εξωτερικό ισχυρό παράγοντα!

Γενικότερα η τύχη της Πατρίδος μας καθορίζεται εξ ολοκλήρου, κυρίως από τις ΗΠΑ!

Την εποχή εκείνη λοιπόν, ο Τόμας Μίλερ θα αντικαθιστούσε τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς. Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί από τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ (επί Προεδρίας Τζωρτζ Μπους), με βασικό κριτήριο το γεγονός ότι ο Τόμας Μίλερ θεωρείτο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας!

Έτσι, στις 3 Αυγούστου 2001, ο Τόμας Μίλερ διορίσθηκε Πρέσβης στην Ελλάδα και ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 8 Οκτωβρίου 2001 και έμεινε στην Πρεσβεία έως τις 23 Δεκεμβρίου 2004.

Όμως – όπως μας λέγει η πηγή μας – έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέχρι το 2015!

Αφού – πάντα με την πηγή μας – ο Τόμας Μίλερ, πριν από τις εκλογές του 2004 (7 Μαρτίου 2004), παρέθεσε πλούσιο γεύμα στην οικία του, δίπλα από την Αμερικανική Πρεσβεία, στους:

Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του Νατάσα!

Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγό του Άντα!

Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία!

Συμμετείχε στη συνάντηση Πρόεδρος του ΣΕΒ!

Επίσης εφοπλιστής που το όνομά του τα επόμενα χρόνια θα απασχολούσαν τα ΜΜΕ! Τέλος, μετείχε του γεύματος ένας Ελληνο-αμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας, που η οικογένειά του καταγόταν από τη Μεσσηνία!

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε!

Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου και τέλος ο Αντώνης Σαμαράς!

Α, να μην ξεχάσω να σας πω, ότι το γεύμα είχε για κυρίως πιάτο, στιφάδο…

Κουφοντίνας, ο “Λουκάς της 17Ν”…

Τελικά, εκτός των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο εκτελεστής της “17Ν”, Δημήτρης Κουφοντίνας. Μετά τις επανειλημμένες εβδομαδιαίες άδειες που λάμβανε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτή τη φορά μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Βόλο!  Αυτή η μετακίνηση εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, μετά από αίτημα που υπέβαλε ο ίδιος ώστε να φύγει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις αγροτικές φυλακές ο χρόνος μετρά διπλά και πολλοί βαρυποινίτες βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια από τη φυλακή.

Αυτή η εξέλιξη έκανε “Τούρκο” τη Νέα Δημοκρατία και για τον λόγο αυτό εξεδήλωσε έντονη αντίδραση! Αφού θεωρούν πως πίσω από αυτήν τη απόφαση  επιχειρείται δολίως και υπόπτως η αποφυλάκιση του πρώτου πιστολιού της “17Ν”, που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια!

Η πληροφορία που έφτασε στ΄ αυτιά μας και θα πρέπει να φτάσει και στα αυτιά της ΝΔ, είναι πως δεν είναι τυχαία αυτή η ιστορική μετακίνηση! Ο “Λουκάς της 17Ν” είναι τυχαίο πως μετακινήθηκε μετά τη βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής;

Υπάρχει η ελάχιστη περίπτωση να εκβιάζει κάποιους στο πολιτικό μας Σύστημα ο μεγάλο-ισοβίτης της “17Ν”!

Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται με την τρομοκρατία…

Ως γνωστόν, ο αρχιεκτελεστής της “17Ν”, Δημήτρης Κουφοντίνας, ήταν ο δολοφόνος του βουλευτή της ΝΔ Παύλου Μπακογιάννη, ένα πρωινό Τρίτης στις 29 Σεπτεμβρίου 1989!

Γι΄ αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένη η οργισμένη αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης του δολοφονημένου, για τη μεταφορά του “Λουκάς της 17Ν” στις αγροτικές φυλακές του Βόλου:

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα. Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον κ. Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί! Για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια “τούρτα” των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας! Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές»!

Τι λένε για όλες αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες ο Αλέξης Τσίπρας;

Τι λένε κάποιες από τις “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ που γειτνιάζουν με την τρομοκρατία;

Τι λέει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, αδελφός της Αλεξίας;;

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου…

Στις 15 Αυγούστου η Εκκλησία μας εορτάζει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, γιορτάζει τη μεγάλη Θεομητορική ημέρα αφιερωμένη στην Παναγιά μας! Μια μεγάλη γιορτή που γιορτάζεται με λαμπρότητα σε όλες της πόλεις της Επικράτειας! Ο Δεκαπενταύγουστος ή αλλιώς “Το Πάσχα του καλοκαιριού” είναι ένας υπέρτατος Ύμνος προς την Μητέρα όλων των Ελλήνων!

Αυτήν τη πένθιμη ημέρα δεν τελείται το Μυστήριο του Γάμου στις εκκλησιές μας!

Στην Πατρίδα μας είναι επίσημη αργία, η ημέρα της Παναγιάς μας!

Την ημέρα αυτή η Παναγιά μας, μας στέλνει με την Κοίμησή της, ελπιδοφόρο μήνυμα! Ας αναζητήσουμε κι ας επικαλεστούμε ετούτες τις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, τη βοήθειά της!

Ας μας συγχωρέσει για τα κρίματά μας, που οδήγησαν στην Εξουσία της Πατρίδος μια άθεη κυβέρνηση! Ας φανεί ευσπλαχνική και ας ακούσει την προσευχή μας!

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Υπουργείου Εργασίας: Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις

Ισχυρή σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν την τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο των μέτρων...

Στυλιανίδης: Αντίξοες και αύριο οι συνθήκες – Θα αναζητηθούν ευθύνες για το χάος στην Αττική Οδό

Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ζήτησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη...

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 111 θανάτους – 19.075 νέα κρούσματα και 655 διασωληνωμένοι

Σε 19.075 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 111 θάνατοι. Παράλληλα, σε 655 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.220 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 1.818. Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 6.220 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 1.651 κ

N. Παππάς: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό»

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!