Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο που διοργανώνουν με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: “Η Συζήτηση για το Μέλλον της ΕΕ: Ελλάδα – Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές”

Το συνέδριο θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ. στο Θέατρο Royal (Ακτή Δυμαίων 51) στην Πάτρα.

Το “παρών” θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Κύρκος και Νίκος Ανδρουλάκης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρας.

Στο συνέδριο, περιλαμβάνεται η ειδική ενότητα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία» για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου και των Μ.Μ.Ε. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής Πατρών και του ταυτόχρονου εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, εκδήλωση με θέμα: «Φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ».

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.30, θα διεξαχθεί ημερίδα διαλόγου με φορείς και πολίτες στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53).

Οι ευρωβουλευτές που έρχονται στην Πάτρα για το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο της Ε.Ε.
ΠΗΓΗ