Το ότι η Αριστερά είχε κυριαρχήσει ιδεολογικά στην πατρίδα μας δεκαετίες πριν γίνει κυβέρνηση, κυρίως από την μεταπολίτευση και μετά είναι γνωστόν, το ότι η αστική δεξιά, κυρίως, με την πολιτική που ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια έχει την μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό, είναι επίσης γνωστόν.
Αυτό που δεν είναι επακριβώς γνωστόν είναι το μέγεθος της καταστροφής που θα αφήσει πίσω της αυτή η κυβέρνηση όταν με το καλό την ξεφορτωθούμε.

Αφού εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με όμορφες αλλά ψεύτικες στο σύνολό τους υποσχέσεις, μόλις οι αριστεροί πήραν την εξουσία άρχισαν σε όλους τους τομείς το καταστροφικό τους έργο.
Δεν μιλάμε μόνον για την οικονομία, εκεί η καταστροφή είχε αρχίσει από τους προηγούμενους, αυτοί απλώς έδωσαν την χαριστική βολή. Σε όλους τους τομείς η κυβέρνηση ξεθεμελιώνει την ελληνική κοινωνία μένοντας πιστή στις ξεπερασμένες ιδεοληψίες της.
Η θρησκεία μας, στήριγμα αιώνων των Ελλήνων, χλευάζεται, το μάθημα των θρησκευτικών εξοβελίζεται προς χάριν άλλων πιθανών και απίθανων θρησκειών.
Εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας με τον μανδύα του πρόσφυγα.
Κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν και έχουν ανεβάσει τα ποσοστά της εγκληματικότητας στα ύψη.

Αντί οι κυβερνώντες να φροντίσουν ως όφειλαν να εξασφαλίσουν κονδύλια από εσωτερικούς πόρους αλλά και από προγράμματα βοήθειας από την ΕΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, αντίθετα ανακοινώνουν δύο προγράμματα στήριξης, συνολικού ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ για τους μετανάστες.
Τα προγράμματα αυτά αφορούν την στέγαση, την σίτιση, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και τις δωρεάν μετακινήσεις τους.
Και όλα αυτά την στιγμή που Έλληνες άστεγοι κοιμούνται στους δρόμους και συνωστίζονται στα συσσίτια διαφόρων φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Έφεραν και ψήφισαν τον Νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο θα αποτελέσει την ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας η οποία πλέον δεν θα έχει την μορφή που είχε στο παρελθόν. Φυσικά στα παραπάνω έχει και την αμέριστη βοήθεια των Νεοφιλελεύθερων που δεν αντιδρούν και γιατί δεν μπορούν και γιατί δεν θέλουν.

Αυτά είναι λίγα μόνον από τα καταστροφικά έργα του ΣΥΡΙΖΑ που ωχριούν μπροστά στους χειρισμούς της οικονομίας της οποίας το ζήτημα κάποια στιγμή θα λυθεί, το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προλάβει να καταστρέψει τους πυλώνες της ελληνικής κοινωνίας….

ΠΗΓΗ