Αρχική Απόψεις Οι Αλβανοί θέλουν την Πρέβεζα της “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥΣ”

Οι Αλβανοί θέλουν την Πρέβεζα της “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥΣ”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας και την καταγραφή γεγονότων, από την πλέον αξιόπιστη και άκρως έγκυρη πηγή μας, για το αλυτρωτικό Αλβανικό Σχέδιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας” και αφού την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 δημοσιεύσαμε τα όσα είπε ο Ραμίζ Αλία στο πολιτικό Γραφείο του κομμουνιστικού κόμματος της Αλβανίας, τον Οκτώβριο του 1989, σήμερα θα καταγράψουμε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης του εκπροσώπου της πολιτικής ηγεσίας του Αλβανικού Εθνικού Στρατού (AKSH), που επιβεβαιώνουν τα όσα σήμερα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

Εκτέλεση των εντολών που έλαβε από ΗΠΑ ο Ραμίζ Αλία…

Πριν όμως, από αυτό το απόσπασμα της συνέντευξης του εκπροσώπου της πολιτικής ηγεσίας του Αλβανικού Εθνικού Στρατού (AKSH), θα πρέπει να πούμε ότι ο τότε Πρωθυπουργός της Αλβανίας Ραμίζ Αλία, πήρε πράσινο φως από τις ΗΠΑ το 1991, επιστρέφοντας από εκεί όπου του έκαναν λόγο για τις επερχόμενες μεταβολές που θα συντελούνταν στην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία και γενικότερα στα Βαλκάνια, με πρωταγωνιστή τις αλβανικές μειονότητες και την ενσωμάτωση τούτων στο κόμμα της “Μητέρας Αλβανίας”. Όταν δε επέστρεψε στην Αλβανία, ενημέρωσε τους αξιωματούχους του, μεταξύ αυτών και τον Σαλί Μπερίσα που θα ήταν ο επόμενος Πρωθυπουργός, πρώτος μετά την υποτιθέμενη πτώση του κομμουνισμού στην Αλβανία, περί των εντολών που έλαβε!!

Έτσι, επικεντρώθηκε περισσότερο στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μετά την εφαρμογή της πολυφωνίας και της πανσπερμίας του πολυκομματισμού, με την ίδρυση διαφόρων κομμάτων με αριστερό και δεξιό πρόσημο, στον εγκλωβισμό της ελληνικής μειονότητας και τον απόλυτο έλεγχό της τα επόμενα χρόνια, ώστε να μην μπορέσει ποτέ να αναπτυχθεί ελεύθερα και να αποτελέσει το όχημα του αλυτρωτισμού εκ μέρους της Ελλάδος!! Που αυτές οι εγκάθετες ηγεσίες των μειονοτικών κομμάτων της Ομογένειας αλλά συλλήβδην και το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας, θα συνέβαλαν ώστε σήμερα, η Ελληνική Ομογένεια να μην εκπροσωπείται με αυτοτελές πολιτικό σχήμα στο Αλβανικό Κοινοβούλιο.

Όσον αφορά αυτή τη δημιουργία της πολιτικής πανσπερμίας στη γείτονα χώρα, να πούμε ότι επί της ουσίας όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας είναι εξόχως εθνικιστικά, μηδενός εξαιρουμένου!!

Συνέντευξη του Εκπροσώπου της Πολιτικής Ηγεσίας του AKSH!!

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2002, στο ένθετο της εφημερίδος Γκαζέττα Σκιπτάρε, το οποίο φέρει τον τίτλο “Ρεπορτάζ”, δημοσιεύεται συνέντευξη του Αλμπάν Βιόσα, αυτοαποκαλούμενου εκπροσώπου της Πολιτικής Ηγεσίας του AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός) με έδρα την ΠΓΔΜ, την οποία έδωσε στο δημοσιογράφο της εφημερίδος Γκρανίτ Σοκόλι. Παραθέτουμε παρακάτω τις κυριότερες δηλώσεις του Βιόσα, (μάλλον ψευδώνυμο) ιδίως όσες αφορούν την Ελλάδα:

“Ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός άρχισε να συγκροτείται από το 1991 (δηλαδή με την επιστροφή του Ραμίζ Αλία από τις ΗΠΑ), όταν  άρχισε η επεξεργασία του ενιαίου προγράμματος για την επίλυση του αλβανικού εθνικού ζητήματος. Ο Στρατός αναπτύσσει τη δραστηριότητά του σε όλα τα αλβανικά εδάφη, με έδρα την ΠΓΔΜ, χώρα την οποία θεωρεί ως τον πιο αδύνατο κρίκο της αλυσίδας των κρατών που περικλείουν την Αλβανία και στις οποίες ζουν Αλβανοί. Ο Εθνικός Στρατός έχει επεκταθεί σε όλα τα εδάφη όπου ζουν Αλβανοί και συγκεκριμένα στο Μαυροβούνιο με κέντρο το Ούλτσιν, στο Κόσσοβο με έδρα την Πρίστινα, στην ΠΓΔΜ με έδρα τα Σκόπια και στην Ελλάδα με έδρα την Πρέβεζα. Ο Στρατός διοικείται από Γενικό Επιτελείο το οποίο απαρτίζεται από αξιωματικούς που έχουν εκπαιδευτεί σχεδόν όλοι τους στη Δύση. Ο Εθνικός Στρατός δεν αναγνωρίζει τη Συμφωνία της Αχρίδας. Η Πολιτική Ηγεσία του Εθνικού Στρατού ή το Μέτωπο για Εθνική Ένωση των Αλβανών, όπως ονομάζεται, έχει ως τελικό στόχο την προετοιμασία της γενικής λαϊκής εξέγερσης για να πετύχει την επανένωση των Αλβανών και των εδαφών τους σε ένα και μόνο εθνικό κράτος στα Βαλκάνια. Η δράση του Εθνικού Στρατού είναι έντονη στην ΠΓΔΜ, στο Μαυροβούνιο, στο Κόσσοβο, στην Πρεσέβα και την Μεντβέγκια και φθάνει μέχρι την Πρέβεζα της “Τσαμουριάς”. Σχετικά με το Τσάμικο το Μέτωπο κατέστησε σαφές ότι ζητάει την επιστροφή των Τσάμηδων στα δικά τους εδάφη από τα οποία εκδιώχθηκαν δια της βίας. Ο Εθνικός Στρατός στην Τσαμουριά περιμένει αν θα δοθεί κάποια πολιτική λύση στο πρόβλημα. Το πρόβλημα με την  Ελλάδα είναι πιο εύκολο. Ως γνωστό η Ελλάδα διατηρεί το Νόμο του Εμπολέμου με την Αλβανία, που σημαίνει ότι μπορεί να επιτεθεί στην Αλβανία όταν το κρίνει σκόπιμο. Το ίδιο δικαίωμα έχουμε και εμείς”!!

Το σχέδιο των Αλβανών υλοποιείται εδώ και πολλά χρόνια!!

Μετά την έρευνά μας, αλλά και την κατάθεση στοιχείων και μαρτυριών από την άκρως και μη αμφισβητήσιμη πηγή μας, γι΄ αυτό το Εθνικό για την Πατρίδα ζήτημα, έχουν ευαισθητοποιηθεί πολλοί συνέλληνες και εκτός των e-mail που λαμβάνουμε, μας έχουν πάρει τηλέφωνο και μας έχουν κάνει διάφορες καταγγελίες. Όπως, επί παραδείγματι:

Στην ακριτική Κόνιτσα, Αλβανοί αγοράζουν ακίνητες περιουσίες (σπίτια, χωράφια) και ενδεχομένως στα σπίτια να κρύβουν όπλα. Αυτή η τακτική ακολουθείται επί σειρά ετών και οι Αρχές μας δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν αυτήν την Αλβανική “πολιτική”!!

Επίσης, μετά από ένα από τα δημοσιεύματά μας, που ανέφερε μεταξύ των περιοχών που πλέον έχει εισχωρήσει το Αλβανικό στοιχείο ιδιαιτέρως, είναι και η Ζάκυνθος, γνωστός Ζακυνθινός μας ενημέρωσε ότι ο πληθυσμός στο νησί είναι περί τις 28 χιλιάδες Έλληνες, κυρίως ηλικιωμένοι, ενώ οι Αλβανοί φθάνουν τις 15 χιλιάδες!!

Έτσι, επιβεβαιώνονται τα όσα είπε τον Οκτώβριο του 1989 ο Ραμίζ Αλία στο Πολιτικό Συμβούλιο του κομμουνιστικού κόμματος της Αλβανίας!!

Το πολιτικό Σύστημα της χώρας μας εφησυχάζει ή συμμετέχει στην προδοσία;;

Οι Αλβανοί, αλλά και οι Τούρκοι έχουν διαχρονικά Εθνική Στρατηγική!!

Η οποία χαράζεται σήμερα και η υλοποίησή της μπορεί να φανεί μετά από δεκαετίες!!

Μια Εθνική Στρατηγική που ουδέποτε είχε η Ελλάδα, γι΄ αυτό βίωνε και δε θα πάψει να βιώνει Εθνικές καταστροφές!!

Για του λόγου τω αληθές, σας παραπέμπω στο βιβλίο “Ελληνική Εθνική Στρατηγική” του Αντιναυάρχου Γρηγορίου Δεμέστιχα, Επίτιμου Αρχηγού Στόλου, όπου γράφει:

“Η ιδέα να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής. Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για τη σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα”!!

Στα όσα καταγγέλλει ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου, ο οποίος επί της ουσίας λέει ότι όλοι τους είναι προδότες, εμείς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συνεδρίαση αυτή η Επιτροπή για τη χάραξη μιας Εθνικής Ενιαίας Στρατηγικής!!

Έλληνες, Αλβανοί, ένας λαός, μια φυλή, μια πατρίδα;;;

Το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα στη σημερινή Βουλή που τάσσεται κατά των Μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή!!

Το οποίο σε καθημερινή βάση, βγάζει κορώνες Εθνικές προασπιζόμενη τα Εθνικά Συμφέροντα. Και δεν έχουμε λόγους, να δεχτούμε πως δεν είναι έτσι!!

Ωστόσο, επειδή είμαστε ιδιαίτερα ψαγμένοι, θέλουμε να μάθουμε γιατί το 1986 σε άρθρο της η Χρυσή Αυγή, ισχυριζόταν ότι με τους Αλβανούς είμαστε “ένας λαός μια φυλή μια πατρίδα” και ότι οι σημερινοί Αλβανοί προέρχονται από ένα αρχαιοελληνικό φύλο;;

Έτσι, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να το δείχνει…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τα Ιωάννινα «γκρέμισαν τα τείχη» τους για τον Στέφανο Ντούσκο

Με τιμές υποδέχτηκαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στα Γιάννενα . Ο «χρυσός» κωπηλάτης έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές...

Θεμιστοκλέους: Είμαστε έτοιμοι για την τρίτη δόση εμβολίου το Σεπτέμβριο – Περιμένουμε τη θέση του ΕΜΑ

Στην πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα, καθώς και στις εξελίξεις που αφορούν στα εμβόλια αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Από την καθιερωμένη συνέντευξη...

Υπουργείο Τουρισμού: 8+1 ερωτοαπαντήσεις για τα μέτρα ως 9 Αυγούστου

Ερωτήσεις-απαντήσεις αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το...

Meteo: Ξεπέρασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Καύσωνας και την Τρίτη

Οι συνθήκες καύσωνα που επικράτησαν και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!