Αρχική Διάφορα Ντροπή! Προσπαθούν να διώξουν τον δικηγόρο που βρήκε το σοβαρό λάθος στις...

Ντροπή! Προσπαθούν να διώξουν τον δικηγόρο που βρήκε το σοβαρό λάθος στις συντάξεις

Την παραίτηση Κουτσόλαμπρου ζητά ο Σέμπος επειδή έφερε στην επιφάνεια το θέμα του λανθασμένου υπολογισμού των συντάξεων

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης και δίωξης του νομικού συμβούλου του ΕΦΚΑ Ανδρέα Κουτσόλαμπρου, επειδή έφερε στην επιφάνεια το θέμα του λανθασμένου υπολογισμού των συντάξεων με πλασματικά χρόνια (κατά την άποψη τόσο του ιδίου όσο και πολλών δικηγόρων ειδικευμένων στο Ασφαλιστικό), το οποίο ανέδειξε η «δημοκρατία», προχωρά η διοίκηση του Ταμείου.

Ο διοικητής Λάμπρος Σέμπος, θυμίζοντας τακτικές σοβιετίας, καλεί τον νομικό του ΕΦΚΑ να παραιτηθεί (!) επειδή διαφωνεί επί της ουσίας με τις κυβερνητικές απόψεις. Η ενέργεια Σέμπου ήδη προκαλεί τις αντιδράσεις του δικηγορικού κλάδου.
Με ανακοίνωσή της, η Ενωση Εμμισθων Δικηγόρων (ΕΕΔ) καταδικάζει ομόφωνα την «ενέργεια της αποστολής εκ μέρους του διοικητή του ΕΦΚΑ Λάμπρου Σέμπου, επιστολής που απευθύνεται στον πρόεδρο της ένωσής μας και μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ Ανδρέα Κουτσόλαμπρο, θεωρώντας την απαράδεκτη δίωξη για νόμιμη συνδικαλιστική δράση και έκφραση επιστημονικής απόψεως».

Ανακοίνωση

Στην ανακοίνωση, την οποία συνυπογράφουν η αντιπρόεδρος Γεωργία Γεωργίου και η γενική γραμματέας Ολυμπία Παναγιωτοπούλου, αναφέρεται ότι «το Δ.Σ. της ΕΕΔ με έκπληξη έλαβε γνώση της επιστολής (Σέμπου) με αριθμό 1020138/27.8.2018 που απευθύνεται στον κ. Κουτσόλαμπρο, προϊστάμενο του Γ’ Τμήματος της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων (ΔΝΥ) του ΕΦΚΑ, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τον καλείτε να παραιτηθεί από έμμισθος δικηγόρος του ΕΦΚΑ, γιατί εξέφρασε διαφορετική επιστημονική άποψη σε ζήτημα εσφαλμένου υπολογισμού συντάξεων με πλασματικό χρόνο»!

Ο κ. Σέμπος, σύμφωνα με την ΕΕΔ, στην επιστολή του προς τον κ. Κουτσόλαμπρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον κρίνετε ότι υφίστανται τέτοιες διαφορές στην ερμηνεία και την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας μεταξύ υμών και υπηρεσιών του εντολέα σας, που σας στερούν την ικανότητα, όπως υποστηρίζετε αυτόν, καλείστε, όπως ενεργήσετε το αυτονόητο και θέσετε εαυτόν εκτός των Νομικών Υπηρεσιών του».

Σύμφωνα με την Ενωση Εμμισθων Δικηγόρων, κατά τον κ. Σέμπο «δικηγόροι που γνωμοδοτούν υπέρ των αιτημάτων των ασφαλισμένων θα πρέπει άμεσα να παραιτούνται όταν η διοίκηση έχει διαφορετική άποψη»! Ομως, ο κάθε δικηγόρος, αναφέρει η ΕΕΔ, «διατηρεί την ελευθερία χειρισμού της υπόθεσης, δεν υπόκειται σε υποδείξεις και εντολές αντίθετες προς τον νόμο και μη συμβατές προς το συμφέρον του εντολέα του».

Αντιδράσεις για την προσπάθεια δίωξης του κ. Κουτσόλαμπρου από τον κ. Σέμπο αναμένονται και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ).

Most Popular

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τον CEO της TUI – Αναμένεται διπλασιασμός αφίξεων τουριστών το 2022

Τηλεδιάσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του TUI Group, Fritz Joussen, είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την οποία ανακοινώθηκε η ίδρυση του Co-Lab του ομίλου στη Ρόδο, του πρώτου εργαστηρίου συνεργασίας για τον επωφελή πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρης της αλυσίδας υπηρεσιών που συνδέονται με τον τουρισμό.

«Αναμένουμε διπλασιασμό των αφίξεων στην Ελλάδα από την πλευρά του Ομίλου TUI το 2022»

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας για τη σύσταση του Co-Lab, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «αναμένουμε φέτος μια π

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση Τσίπρα για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος

Την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κομματικές πηγές, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την αλλαγή του καταστατικού του κόμματος. Προτάσεις για «ριζοσπαστικές» αλλαγές, όπως χαρακτηρίζονται, κατέθεσε και η Επιτροπή Καταστατικού, που αποτελείται από στελέχη του Κόμματος με επικεφαλής τον Γιάννη Δραγασάκη. Στόχος του Αλ. Τσίπρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ένα διαφορετικό, ανοιχτό, ελκυστικό και πιο σ

Κορωνοϊός: 20.107 νέα κρούσματα και 88 θάνατοι – Στους 683 οι διασωληνωμένοι

Σε 20.107 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ανακοινώθηκαν 88 θάνατοι. Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 683 ασθενείς. Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.

Κ. Κόλλιας (ΟΕΕ): Ο νέος αναπτυξιακός απλοποιεί διαδικασίες και διευρύνει τον κύκλο των προς ένταξη έργων

Το νομοσχέδιο για τον νέο αναπτυξιακό νόμο κινείται σε θετική κατεύθυνση, επιχειρεί να καταστήσει φιλικότερο το επενδυτικό κλίμα στη χώρα, απλοποιεί διαδικασίες και διευρύνει...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!