ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
«Αβασάνιστα, απροκάλυπτα και κυνικά ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ. Βασίλης Οικονόμου αποκάλυψε το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υγεία, όταν το κόμμα του έλθει στην εξουσία. Και αυτό είναι: αργός θάνατος χωρίς αναισθητικό!»
Αυτό υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας όσα είπαν στη Βουλή, ο Αδ. Γεωργιάδης και ο Β. Οικονόμου, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση που είχε κατατεθεί σχετικά με τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη πρώην διοικητών νοσοκομείων.
«Η ΝΔ των Γεωργιάδη και Οικονόμου έδειξε για μία ακόμα φορά το αποκρουστικό της πρόσωπο, καθ’ εικόνα και ομοίωση του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ. Θα κάνουν «σβου» τα πρόσωπα των εργαζομένων στα νοσοκομεία και θα βάλουν τους καρεκλοκένταυρους κομματάρχες τους για να πάρουν μισθό από την δόλια την πατρίδα και για τους χρόνους που δεν πάτησαν καν το πόδι τους στα Νοσοκομεία. Εξάλλου «βρέχει λεφτά» είπε και ο αρχηγός τους, θυμίζοντας το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου» είπε ο κ. Νικολόπουλος, κάνοντας λόγο για προεξαγγελθείσες προγραφές, είτε αφορούν διοικητές και στελέχη, είτε απλές καθαρίστριες και σεκιουριτάδες στα δημόσια νοσοκομεία.
Ο λαϊκιστής του αντιλαικισμού Κ. Μητσοτάκης «βάζει μπροστά» άλλους και κρύβεται
«Ο λαϊκιστής του… αντικλαικισμού, κ. Μητσοτάκης, έβαλε μπροστά τον τομεάρχη του για να δείξει ότι παραμένουν αμετανόητοι εν έτει 2017, σε πρακτικές «ξεχαρβαλώματος» και ρεβανσισμού. Προανήγγειλαν νεοφιλελεύθερη επέλαση και ο διορισμένος αντιπρόεδρος του Κ. Μητσοτάκη αποκάλυψε ότι αυτοί «σπρώχνουν» τους πρώην διοικητές να καταθέσουν αγωγές για αποζημιώσεις την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαστίζεται από την φτώχια.
«Το μόνο που τους ενώνει με την παράδοση της ΝΔ είναι… το όνομα»!!
Δυστυχώς, ξέρουμε την «φύτρα» της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ, που έχει τόση σχέση με τον Καραμανλισμό όση και ο φάντης με το ρετσινόλαδο! Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να βάζουν ακόμα και κομματικές οργανώσεις να εκδίδουν ανακοινώσεις λέγοντας: «Να πληρώσει ο κ. Πολάκης» κ.ο.κ. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και όλοι αντιλαμβάνονται, όχι μόνο τι λένε για την καρέκλα, αλλά και τι θα κάνουν έτσι και την πάρουν…
Ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Αποδεικνύουν στην πράξη ότι το μόνο που τους ενώνει με την παράδοση της Νέας Δημοκρατίας είναι το όνομα του κόμματος που οικειοποιούνται. Ο αμοραλισμός και ο τυχοδιωκτισμός τους, τους οδηγεί σε αντιλήψεις και πρακτικές που τους φέρνουν να αλληλογρονθοκοπούνται με την παράδοση ενός κόμματος ιστορικά ταγμένου να υπηρετεί το λαό και τις ανάγκες του. Ένας πρώην ΠΑΣΟΚ-ος και ένας πρώην ΛΑΟΣ-ίτης εν αγαστή συμπνοία με τον νεοφιλελεύθερο αρχηγό τους πλαστογραφούν την ταυτότητα της παράταξης την οποία υποτίθεται καλούνται να υπηρετήσουν. Άξιος ο μισθός τους. Να τους χαίρονται οι Νεοδημοκράτες αγωνιστές που τους ανέχονται».