Ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τα πολλά μνημονιακά.., βασανιστήρια και μένει όρθιος με την βοήθεια του Θεού  και της οικογένειας….

Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Ακόμα ένας… θεράπων του προοδευτισμού της ισοπέδωσης, λοιπόν.

Και μάλιστα, όχι όποιος και όποιος, αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, που ανέφερε ότι το όραμα της μεταμνημονιακής Ελλάδας δεν μπορεί να είναι: Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως ξεχνάει τον υψηλό θεσμικό του ρόλο.

Και γι’ αυτό παραθέτει προσωπικές απόψεις που είναι σίγουρο ότι βρίσκουν αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Πέραν τούτου πάντως, ας ενημερώσουμε τον κ. Βούτση πως το όραμα της μεταμνημονιακής Ελλάδας, όπως και της προμνημονιακής, όπως και της Ελλάδας σε κάθε εποχή, ήταν, είναι και θα είναι:

Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια!

Γιατί ακριβώς αυτό το τρίπτυχο διασφάλισε την πορεία του ελληνισμού μέσα στους αιώνες και κρατάει όρθια την χώρα ακόμα και στα μαύρα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Γιατί, αυτοί οι τρεις ακλόνητοι θεμελιακοί πυλώνες είναι οι μόνοι που μπορούν να διασφαλίσουν μία νέα εποχή για το έθνος.

Δεν είναι καλό να… ξεχνάει ο κ. Βούτσης πως αυτός ο τόπος αναγεννήθηκε πάνω στην έκφραση «για του Χριστού την πίστη την Αγία και την Πατρίδα». Και έτσι θα αναγεννηθεί και πάλι.

Οι Έλληνες έχουν πολλά μνημονικά βάσανα να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.

Δεν χρειάζονται και αμφισβητίες της συνείδησής τους…»