Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Νίκος Νικολόπουλος προς Παναχαϊκή Γ.Ε.: «Παμπελοποννησιακό στάδιο Κώστας Δαβουρλής»

Νίκος Νικολόπουλος προς Παναχαϊκή Γ.Ε.: «Παμπελοποννησιακό στάδιο Κώστας Δαβουρλής»

Νίκος Νικολόπουλος προς Παναχαϊκή Γ.Ε.: «Παμπελοποννησιακό στάδιο 
Κώστας Δαβουρλής»!

Συνάντηση με το Δ.Σ. της Π.Γ.Ε. και πλάνο στήριξής της και συνολικής αρωγής 
στα αθλητικά σωματεία της Πάτρας
Πολύ θα ήθελα η θητεία μου σαν Δήμαρχος να συνδυασθεί με την επάνοδο της ιστορικής Παναχαϊκής στη Super League. Πέρα από Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία, η Παναχαϊκή είναι ιστορία, κοινωνικό φαινόμενο –και χρησιμοποιώντας την οπαδική γλώσσα- και μεγάλη καψούρα.
Αυτές οι τεράστιες διαστάσεις της τρισαιωνόβιας Παναχαϊκής καθιστούν επιτακτικό το χρέος μου, σαν Δήμος, να σταθώ στο πλευρό της και να συμβάλω στην πολυπόθητη επάνοδό της στη Super League, κάτι που είμαι βέβαιος ότι αποτελεί και σφοδρή επιθυμία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.
Η Παναχαϊκή, σαν σύμβολο ιστορικής αναφοράς της πόλης αξίζει κι άλλων πρωτοβουλιών. Εδώ που βρισκόμαστε, σ’ αυτό το γήπεδο των μεγάλων ποδοσφαιρικών στιγμών, χρειάζεται να απονεμηθεί η ανάλογη τιμή στους παικταράδες της Παναχαϊκής που έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας.
Είμαι βέβαιος ότι η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και η ΠΑΕ ξέρουν το χρέος τους. Εμείς, σε συνεννόηση μαζί τους, θα πράξουμε ό,τι είναι πρέπον και σωστό. Σας ενημερώνω ότι βούλησή μου είναι να εισηγηθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο το Παμπελοποννησιακό στάδιο, που ανήκει στο Δήμο, να πάρει το όνομα του αξέχαστου άσου της Παναχαϊκής Κώστα Δαβουρλή.
Παράλληλα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο αθλητισμός της Πάτρας επί δικής μου Δημαρχίας θα τύχει ιδιαίτερης μέριμνας από τον Δήμο. Είναι δε, αυτονόητο ότι η Π.Γ.Ε. θα τύχει πλήρους συμπαράστασης, σαν ένα σπουδαίο αθλητικό σωματείο της πόλης, που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, την πυγμαχία, τον στίβο και έχει αναδείξει κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αθλητές και παράγοντες.
Έχω επεξεργασθεί με τους συνεργάτες μου ένα πλάνο συνολικής τόνωσης του Πατραϊκού αθλητισμού,  με εξασφάλιση πόρων και αθλητικού υλικού και η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» είμαι βέβαιος ότι, μέσα από το Δήμο, θα συμβάλει στην λειτουργική και αγωνιστική αναβάθμιση της Παναχαϊκής και όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!