Αρχική Πολιτική Νίκος Νικολόπουλος: «Πάτρα και Αίγιο να κοιταχθούν στα μάτια»!

Νίκος Νικολόπουλος: «Πάτρα και Αίγιο να κοιταχθούν στα μάτια»!

«Ήλθε η ώρα να δούμε όσα μας ενώνουν για ένα κοινό αναπτυξιακό μέλλον»

Με αφορμή την παρουσία του στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας Τρυπητής, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν ελάχιστο κοινοβουλευτικό χρέος μου να παραστώ σήμερα στην λιτανεία της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, παρά το γεγονός ότι εξελίσσεται και εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας για τον Δήμο της Πάτρας.

Στο περιθώριο της τελετής είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις για άλλη μια φορά με τοπικούς παράγοντες και φίλους της γειτονικής πόλης.

Αισθάνομαι, με την ευκαιρία της προεκλογικής περιόδου, την ανάγκη να επισημάνω ότι οφείλουμε να κατανοήσουμε πως  πρέπει Πάτρα και Αίγιο να κοιτάζονται με ειλικρίνεια στα μάτια.

Επειδή, δεν έχω μάθει να κρύβω τα λόγια μου πίσω από τα δόντια, ομολογώ ότι με ενοχλεί η καχυποψία και το… μισό μάτι, με το οποίο βλέπει η μία πόλη την άλλη.

Η Πάτρα και το Αίγιο επί χρόνια βρίσκονται πλάτη με πλάτη. Από αυτή τη συμπεριφορά, όμως, έχουν βγει χαμένες και οι δύο μεγάλες πόλεις της Αχαΐας.

Ήλθε η ώρα ν’ αλλάξει αυτή η αντίληψη. Κάθε τεχνητή ή πραγματική αντιπαλότητα δεν έχει νόημα στη νέα εποχή, γιατί πολύ περισσότερα μας ενώνουν, παρά μας χωρίζουν. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι ώριμη η ώρα, ώστε ν’ αναληφθούν κοινές πρωτοβουλίες, προκειμένου μέσα από συνέργειες, ν’ αρχίσουμε να οικοδομούμε ένα κοινό αναπτυξιακό μέλλον.

Είναι χιλιάδες οι Πατρινοί και επίσης χιλιάδες οι Αιγιαλείς που έχουν δεσμούς με τον ένα ή τον άλλο Δήμο αντίστοιχα και ξέρουν καλύτερα τους τρόπους, προκειμένου να έλθουν πιο κοντά οι δύο πόλεις. Οφείλουμε να τους ακούσουμε.

Σε κάθε περίπτωση είμαι αποφασισμένος ν’ αναλάβω κάθε σχετική πρωτοβουλία για να διαμορφωθούν όροι συμμαχίας και κοινών στόχων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace ...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional The Work: Orly...

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic.

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic. Latest summertime, videos went widespread demonstrating a man asking a...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional The Knowledge: ...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!