Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Νίκος Νικολόπουλος: Οφείλει η πόλη τιμές στην άξια πρωταθλήτρια Ν.Ε.Π

Νίκος Νικολόπουλος: Οφείλει η πόλη τιμές στην άξια πρωταθλήτρια Ν.Ε.Π

Είχε πολλά χρόνια η Πάτρα να πρωτεύσει στον ναυταθλητισμό και η επιτυχία της Ν.Ε. Πατρών, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις νέες γυναίκες, μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια.

Τα συγχαρητήρια στις 15 αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση είναι η ελάχιστη ανταπόδοση της πόλης στη φιλοπρόοδη Ν.Ε.Π. για το επίτευγμά της.

Αυτή η τεράστια επιτυχία έχει την αντανάκλασή της στον αθλητισμό της Πάτρας, καθώς η ΝΕΠ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα πίστης, προσήλωσης και κατάκτησης ενός στόχου, όσο μεγαλεπήβολος κι αν είναι.

Εύχομαι το παράδειγμα της Ν.Ε.Π. να βρει μιμητές από άλλες ομάδες της Πάτρας, ενώ παράλληλα θέλω να επισημάνω το χρέος της πόλης απέναντι σ’  αυτή την ομάδα-πρότυπο.

Ως υποψήφιος δήμαρχος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» έχω λάβει την απόφαση της απονομής τιμών στις πρωταθλήτριες κοπέλες της Ν.Ε.Π. σε ειδική εκδήλωση και ταυτόχρονα δεσμεύομαι, εφόσον εκλεγώ Δήμαρχος, ότι θα είναι ηθική και ουσιαστική η αρωγή του Δήμου της Πάτρας στην κορυφαία πρέσβειρα του ναυταθλητισμού της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!