Αρχική Κοινωνία Νίκος Νικολόπουλος: «Μια πόλη για όλους, χωρίς να μένει πίσω κανένας, ...

Νίκος Νικολόπουλος: «Μια πόλη για όλους, χωρίς να μένει πίσω κανένας, όσο μικρός ή αδύναμος και να είναι…»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Δεν θα πω κάτι πρωτότυπο, αναφέροντας ότι το επίπεδο μίας κοινωνίας αποτυπώνεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γι’ αυτό θα πω κάτι άλλο: Ότι αποτελεί προσωπικό χρέος, αλλά και δέσμευση τιμής έναντι των συμπολιτών μου, ως επόμενη δημοτική Αρχή, να μετατρέψουμε την Πάτρα σε μία πόλη πολύ υψηλού επιπέδου, στην οποία τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θα χαίρονται να ζουν. Και μαζί τους θα χαιρόμαστε και εμείς…

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το χαμόγελο ενός παιδιού ή από την ικανοποίηση ενός συμπολίτη με αναπηρία να μπορεί να κινείται άνετα στην πόλη και να έχει πρόσβαση παντού.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες, στο φάσμα του αυτισμού, στόχος μας είναι η γρήγορη υλοποίηση και διαμόρφωση του Κέντρου Ημέρας και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, η πλήρης στήριξη του Ειδικού Σχολείου για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και ο συντονισμός του συνόλου των τοπικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων που έχουν τεράστια κοινωνική προσφορά, σε πείσμα των φτωχών καιρών, αλλά και των πολλών αναγκών.

Η Πάτρα θα ξαναγίνει μία όμορφη και κυρίως ανθρώπινη πόλη για όλους, χωρίς να αφήσουμε πίσω κανέναν, όσο μικρός ή αδύναμος και να είναι!

Και αυτό αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής που έχουμε υπογράψει και θα ξεκινήσουμε να υλοποιούμε αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!