Αρχική Πολιτική Νίκος Νικολόπουλος: Δεν θα γίνω «μόσχευμα» ούτε της πλειοψηφίας ούτε της μειοψηφίας...

Νίκος Νικολόπουλος: Δεν θα γίνω «μόσχευμα» ούτε της πλειοψηφίας ούτε της μειοψηφίας Μητσοτάκη. Επίσης τοποθετείται για τη διαγραφή Μίχαλου και τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος προκληθείς από τον κ. Ν. Μηταράκη στην Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με την συναρίθμησή του στην κυβερνητική πλειοψηφία απάντησε στη δημόσια συνεδρίαση που καλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής λέγοντας: «Ο κ. Μηταράκης κατάλαβε ότι δι’ εμού η πλειοψηφία διευρύνθηκε και προσμετρά 153 βουλευτές. Ξεκαθαρίζω λοιπόν. Δεν είμαι «μόσχευμα» της κυβερνητικής πλειοψηφίας και προ παντός δεν θα αποτελέσω το μόσχευμα για το κόμμα Μητσοτάκη».

Στην ίδια συνεδρίαση ο ανεξάρτητος Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής αναφερόμενος στο κλίμα πολιτικής αστάθειας είπε: «Η συνιστώσα της Novartis, με την αποσταθεροποίηση, δεν πρόκειται να γλυτώσει την φυλακή».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Εξεταστική Επιτροπή:

Δεν θα γίνω μόσχευμα ούτε της πλειοψηφίας ούτε του Μητσοτάκη.

https://youtu.be/nu47HLUqCok

 

«ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΙΧΑΛΟΥ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΣ VIDEO GAME…»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο διαγραφείς από το Σαμαρά Νίκος Νικολόπουλος- λόγω παραίτησής του από την κυβέρνηση- τοποθετήθηκε για την χθεσινή διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου με το παρακάτω σχόλιο:

«Ο Άδωνις Μητσοτάκης, με την απόφαση του να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, κατέστη μια τραγική φιγούρα ενός video game, του οποίου το χειριστήριο κρατά η συνιστώσα της Novartis.

Εύχομαι από καρδιάς στον «άριστο» Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  η εμβέλεια του χειριστηρίου να είναι περιορισμένη  και να μη δύναται να καλύψει την απόσταση μεταξύ φυλακών Κορυδαλλού και κεντρικών γραφείων της οδού Πειραιώς, για να πάψει σε λίγες ημέρες το «μαρτύριο»  του».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου:

https://www.youtube.com/watch?v=D2SWBd-sTE0

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ» ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

Ο Νίκος Νικολόπουλος απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, Έρευνας για Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα κ. Άννα Ζαίρη στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του σχετικά με έρευνα που αφορά την ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και τις οικονομικές διαδικασίες που ακολούθησε τα τελευταία έτη, ώστε να έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στον σχετικό διαγωνισμό για τη χορήγηση αδείας λειτουργίας από το ΕΣΡ

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει:

ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α.Ε.»

«Πρέπει να διερευνηθεί εξ Υμών εάν ενδεχομένως τα αναφερόμενα μέλη του ΕΣΡ παρέβησαν το καθήκον τους ανακηρύσσοντας την ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. υποψήφια προς απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, όταν την ίδια στιγμή με το ίδιο σκεπτικό απέκλεισαν την εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. και ενώ, ενδεχομένως, οι μέτοχοί της δεν παρείχαν επαρκή δικαιολογητικά για την προέλευση των διατεθέντων χρημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Εξεταστική Επιτροπή:

Το ΕΣΡ νόμιζε ότι επειδή είναι Ανεξάρτητη Αρχή, είναι ανεξέλεγκτο!

https://youtu.be/tdx9rMZvO2A

 

ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Επίσης, θα πρέπει να διερευνηθεί εάν ο Δημήτριος και η Μαρία Κοντομηνά διέπραξαν και τα τιμωρούμενα σε βαθμό κακουργήματος εγκλήματα της νομιμοποίησης εσόδων από την  εγκληματική δραστηριότητα της καταδολίευσης δανειστών και της παραβίασης εισαγγελικής και ανακριτικής διάταξης.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Δ. Κοντομηνάς διώκεται για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, φέρεται να διοχέτευσε στην κόρη του Μαρία Κοντομηνά περιουσιακό στοιχείο αξίας 289.543.000 ευρώ, δηλαδή τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, μεταβιβάζοντάς της το 100% των μετοχών τής ALΡHA MEDIA GROUP χωρίς να πληρωθεί ούτε φόρος μεταβίβασης, ούτε φόρος υπεραξίας, ούτε φόρος δωρεάς.

Ο Δ. ΚΟΝΟΜΗΝΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΩΝ 77.000.000 ΕΥΡΩ,

ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ Η Δ΄ Δ.Ο.Υ, ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALΡHA

Πώς είναι δυνατόν η Μ. Κοντομηνά να αποκτά ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο που σε περίπτωση που η μεταβίβαση εγένετο κανονικά οι εισπραττόμενοι από το Ελληνικό Δημόσιο φόροι θα ήταν της τάξεως των δεκάδων ίσως και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ;

Ομοίως ο Δ. Κονομηνάς φέρεται ότι τους φόρους που απέκρυψε των 77.000.000 ευρώ, που του καταλόγισε η Δ΄ Δ.Ο.Υ το 2017 τους ενσωμάτωσε στο κανάλι ALΡHA και να τους μεταβιβάζει αχρεωστήτως στην κόρη του».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση»

Δεν με καλούν στα κανάλια γιατί αποκαλύπτω τα σκάνδαλα της νταβατζηδοκρατίας

https://youtu.be/rolnYm5x-B4

 

 

 

ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΑΒΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΡ

«Τώρα μένει ένας… Παππάς να τους διαβάσει!»

«Αν και οι ρυθμοί της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους, εντούτοις υπάρχουν και περιπτώσεις όπου γίνεται η μεγάλη έκπληξη και το γκάζι των διαδικασιών πατιέται στο τέρμα» αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε προ ημερών στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, κατά των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των τελευταίων σχετικά με τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Με απόλυτη ικανοποίηση, ο κ. Νικολόπουλος είδε τις διαδικασίες να «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα και χαρακτηριστικό είναι ότι η αναφορά κατατέθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου στον Άρειο Πάγο και την αμέσως επόμενη ημέρα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου επίσης σε χρόνο ρεκόρ χρεώθηκε στον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε: «Η δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα, επιδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως έχει αντανακλαστικά. Ελπίζω τα ίδια αντανακλαστικά να έχει και η κυβέρνηση. Ελπίζω να βρεθεί ένας… Παππάς να τους διαβάσει, όλους τους επίορκους, τους συνταξιούχους που έπιασαν ρίζες και παίρνουν το ένα αξίωμα μετά το άλλο, κουκουλώνοντας υποθέσεις. Πρόκειται για μία θλιβερή μειοψηφία που δρα σε βάρος δικαστών και λειτουργών που ασκούν πανέντιμα τα καθήκοντά τους».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου:

http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=29671&language=el_GR&itemid730=33955&detail730=1

https://www.youtube.com/watch?v=rolnYm5x-B4&feature=youtu.be

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Tiny someone dating website. Short group Dating may even little your which members posses signed poor of late, which makes it easier for making...

Tiny someone dating website. Short group Dating may even little your which members posses signed poor of late, which makes it easier for making...

Quelles se deroulent les excellentes circonspection contre le emplette de correctement immobilier ? )

Quelles se deroulent les excellentes circonspection contre le emplette de correctement immobilier ? ) Reactivite .Sauf Que finances .Sauf Que aborde dans linformationEt rigueur...

THE RELATIONSHIP OTAKUS SUCCESS GROUP FOR VALENTINES. As both an operating people and a self-confessed weeb, I think about me personally to be well...

THE RELATIONSHIP OTAKUS SUCCESS GROUP FOR VALENTINES. As both an operating people and a self-confessed weeb, I think about me personally to be well...

Meetcrunch test & information de lesquelles maniere matignasse administre ?

Meetcrunch test & information de lesquelles maniere matignasse administre ? Entree & Apprend MeetcrunchSauf qui accueillant principalement superieur parfaitement au sein de ladresse meetcrunchEt represente...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!