Αρχική Πολιτική Νίκος Νικολόπουλος:Εκφράζω τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν κάνει παρελάσεις… περηφάνιας επειδή τιμάει...

Νίκος Νικολόπουλος:Εκφράζω τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν κάνει παρελάσεις… περηφάνιας επειδή τιμάει το φύλο, την πατρίδα και την θρησκεία της!

«Δεν είναι δυνατόν να αλλάζουμε… νομικά, τη βιολογία και τη φυσιολογία ενός ανθρώπου, ούτε στο όνομα της όποιας αυτοδιάθεσης και ατομικής ελευθερίας, να αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας όπως θέλει! Ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία, με αναφαίρετες ατομικές ελευθερίες, στην οποία κυρίαρχος κανόνας είναι ο σεβασμός στις επιλογές του ατόμου, όταν αυτές δεν κινούνται σε βάρος των άλλων, αλλά δεν μπορεί να φτάνουμε σε σημείο, η οργανωμένη κοινωνία να αποδέχεται την παραμόρφωση της βιολογίας, επειδή… έτσι μας αρέσει. Γιατί τότε η κοινωνία είναι… ανοργάνωτη και δεν είναι κοινωνία!»
Αυτά, μεταξύ άλλων, θα τονίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη «νομική κατοχύρωση του φύλου», απέναντι στο οποίο τάσσεται ευθέως ενάντια, με την εξής έκφραση: «Δεν το ψηφίζω ως πολιτικός, ως δημοκράτης, αλλά και ως Χριστιανός».
Ο Νίκος Νικολόπουλος τονίζει πως την ώρα που η Βουλή έχει συστήσει επιτροπή για το δημογραφικό πρόβλημα, την ίδια ώρα καλείται να αποδεχτεί και να ψηφίσει νομοθετήματα που πίσω από τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βάλουν ευθέως κατά της οικογένειας και εις βάρος των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων του έθνους.
Μάλιστα, προκαλεί όσους δεν πιστεύουν στις αξίες του έθνους, της πατρίδας και της θρησκείας να θέσουν ευθέως τέτοιου τύπου νομοθετήματα, ως δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό για να πάρουν απευθείας την «απάντησή» τους. «Δεν θα το κάνετε όμως γιατί φοβάστε… Ξέρετε το αποτέλεσμα και πόσο ελάχιστη μειοψηφία εκφράζετε, έτσι κρύβεστε πίσω από κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και μειοψηφίες, που όλοι ξέρουμε καλά ότι πολλές φορές κινούνται διαμετρικά αντίθετα από τη βούληση και τις πεποιθήσεις του ελληνικού λαού» επεσήμανε.
Ακόμα, ο πολύπειρος πολιτικός, σημειώνει: «Ας μπω στην λογική των υπερασπιστών του συγκεκριμένου νομοθετήματος. Αφού έχω το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζω το φύλο μου, γιατί δεν έχω το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζω και την υπηκοότητα ή το ύψος ή το… χρώμα των ματιών μου; Ατομικό και προσωπικό μου δικαίωμα δεν είναι, κατά την ίδια λογική, να θέλω να είμαι Ιρανός γαλανομάτης με ύψος δύο μέτρα; Γιατί να μην μπορώ με μία αίτησή μου να αλλάξω και άλλα βιολογικά ή εθνοτικά και φυλετικά δεδομένα, κατά τη δική μου βούληση, όπως θα μπορώ να αλλάξω και φύλο; Βλέπετε λοιπόν ότι η λογική σας είναι… παράλογη».

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος πρόκειται να επαναλάβει ότι προσωπικά, αλλά και ως εκπρόσωπος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα υπερασπιστεί τον Ελληνορθόδοξο αξιακό κώδικα, μεταφέροντας στο Κοινοβούλιο την άποψη της Ελληνικής Εκκλησίας αλλά και των Αγιορειτών Πατέρων επί του θέματος, υπογραμμίζοντας ότι επί 30 περίπου χρόνια εκπροσωπεί στη Βουλή πολίτες «που έχουν φόβο Θεού, αγάπη στην Πατρίδα και αφοσίωση στην Οικογένεια», ενώ επικρίνει σφόδρα και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Διερωτώμαι για ακόμα μία φορά, ποιους εκπροσωπούν και τι εκφράζουν σήμερα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος που εάν σήμερα σε αυτά τα έδρανα κάθονταν ακόμα προσωπικότητες όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ξέρω πολύ καλά τι θα έλεγαν και τι θα «φώναζαν» στον λαό μας. Σήμερα όμως, η ΝΔ τι ακριβώς λέει; O Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιούς εκπροσωπεί; Τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας ή της Ορθόδοξης Κοινότητας; Διότι δεν γίνεται να εκπροσωπεί και τις δύο κοινότητες. Πρέπει να επιλέξει… Οι χριστιανοί πιστεύουν πως ο Θεός έπλασε άρρεν και θήλυ και ότι το σώμα νέων ναός του Αγίου Πνεύματος εστίν. Διάβασα όμως πριν κάμποσο καιρό ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», το οποίο ανέφερε επί λέξει: «Δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των οκτώ οργανώσεων στα γραφεία της ΝΔ στην οδός Πειραιώς, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δηλώνει τη στήριξή του στο νομοσχέδιο, που αφορά τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου».
Και ναι μεν, ο κ. Μητσοτάκης, δικαίωμά του είναι να επιλέγει όποια πλευρά θέλει. Έτσι κι αλλιώς έχει προ πολλού εγκαταλείψει τις παραδόσεις και τις παρακαταθήκες που εκπροσωπεί η ιστορική παράταξη που εκπροσωπεί. Το απέδειξε πολλές φορές, Έδωσε εντολή να στηριχθεί η κατασκευή και λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα με χρήματα του Δημοσίου. Εντολή έδωσε – και μάλιστα επί ποινή διαγραφής στους βουλευτές του – να στηρίξουν και το διαβόητο τερατούργημα του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Και φυσικά είναι αυτός που εάν βρεθεί κάποιος βουλευτής της ΝΔ και πει ότι δεν πρέπει να καθίσει ο Νικολόπουλος στο «σκαμνί» επειδή μνημόνευσε αγιογραφικά ρητά σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, τότε με συνοπτικές διαδικασίες τον αντικαθιστά με κάποιον άλλο πρόθυμο θεληματάρη… Όμως, έτσι είναι και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ σήμερα; Δεν το πιστεύω… Αλλά εδώ που φτάσαμε, αναρωτιέμαι… Αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έστω θυμούνται τι εκπροσωπούν, από πού προέρχονται και εάν ξέρουν που πηγαίνουν. Θα φανεί… Είπαμε, ο καθένας εδώ μέσα αναμετριέται με τη συνείδησή του. Και η κοινωνία είναι εκεί έξω και μας κρίνει όλους».
Κλείνοντας την ομιλία του, ο Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνει: «Προτιμώ να εκφράσω την σιωπηλή πλειοψηφία που μπορεί να μην διοργανώνει παρελάσεις περηφάνιας γιατί τιμάει το φύλο, την πατρίδα και την θρησκεία της, αλλά υπάρχει και εκφράζεται μία και καλή για όλους μας!»

Το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του Νίκου Νικολόπουλου μπορείτε να δείτε στο:
http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=1639&language=el_GR&itemid730=28913&detail730=1

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα ηγεσίας για Ν. Ανδρουλάκη – «Mάχη για τη 2η θέση» Παπανδρέου-Λοβέρδου

Ευρύ προβάδισμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 74,88% της Επικράτειας. Στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών. Mε ενσωματωμένο το 74,88% των ψήφων (το 80,38% των εκλογικών κέντρων) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά με 37,33% (74.405 ψήφοι). Ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,72% (55.241) και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,76% (51.352). Έπονται οι Παύλος Χρηστίδης με 3,23% (6.437), Χάρης Καστανίδης με 3,13% (6.229), και ο Παύλος Γερουλάνος με 2,83% (5.649). 

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα επί του 15% των ψηφοδελτίων

Έσπασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή νέας ηγεσίας. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 15% των ψήφων, οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν:
  • Νίκος Ανδρουλάκης:     40,11%
  • Γιώργος Παπανδρέου:  26,78%
  • Ανδρέας Λοβέρδος:      24,13%
  • Χάρης Καστανίδης:         3,63%
  • Παύλος Χρηστίδης:         3,21%
  • Παύλος Γερουλάνος:       2,13%

Στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα ο Χρ. Σταϊκούρας

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin. Αύριο το μεσημέρι, ο υπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου, και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η 12η Έκθεση Αξιολόγησης των ευρωπαϊκών θεσμών για την Ελλάδα, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν επίσης τις εκθέσεις μετα

Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ τη Δευτέρα στην Αθήνα λόγω της επετείου δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Παράλληλα, από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο. Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή η παρουσία τους να είναι διακριτική και να μην απαντούν σε προκλήσεις, αλλά να επέμβου

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!