Η προσπάθεια και η προπαγάνδα των κρατούντων για την επικράτηση της πολυπολιτισμικότητας καλά κρατούν. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έγινε μαθητική παρέλαση στη Μυτιλήνη για να εορταστούν τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού από τους  Οθωμανούς.

Οι υπεύθυνοι όμως της εκδήλωσης είχαν την «φαεινή» ιδέα μαζί με τους Έλληνες μαθητές να παρελάσουν και ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» που τα έχουν βάλει στα σχολεία.
Αυτά ήταν κυρίως από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν και μάλιστα, μας λένε ότι όλοι μαζί Ελληνόπουλα και «προσφυγόπουλα», από κοντά και οι καθηγητές τους ήταν υπερήφανοι για τον 18χρονο Χαντή που ήταν, λέει το καμάρι τους γιατί αποφοίτησε αριστούχος με 19,2 από την…Β’ Γυμνασίου και παρέλασε ως παραστάτης.

Τώρα πως είναι δυνατόν 18χρονοι να φοιτούν στην ίδια τάξη με 14χρονους αυτό μόνον οι προχωρημένοι εγκέφαλοι του υπουργείου Παιδείας το γνωρίζουν.
Ακόμα πως γίνεται σε κάθε σχολείο της χώρας να υπάρχει και ένας αριστούχος από τα «προσφυγόπουλα» πάλι είναι παράξενο.
Μιλάμε για παιδιά που έχουν μείνει πίσω στην εκπαίδευση που στις χώρες τους ήταν υποτυπώδης και φυσικά δεν μιλούν την γλώσσα μας. Αυτά όμως για τους προπαγανδιστές είναι ψιλά γράμματα…

ΠΗΓΗ