Ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτορ Ορμπάν, είναι ένας από τους πιο σφοδρούς επικριτές της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων της Ανγκελα Μέρκελ και είναι «μπροστάρης» στις αντιδράσεις της ανατολικής Ευρώπης για την ποσόστωση σχετικά με τη διανομή των αιτούντων άσυλο στις χώρες της ΕΕ.
Μετά την ενίσχυση του κόμματός του στις εκλογές του Απριλίου, δίνει μάχη κατά των προσφύγων, ενώ στοχοποίησε τον Τζορτζ Σόρος και τις ΜΚΟ που εκείνος στηρίζει, κατηγορώντας τον ότι ενθαρρύνει τη μαζική μετανάστευση προκειμένου να πετύχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης.

«Οι Ούγγροι δικαιωματικά περιμένουν η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση και τις δραστηριότητες που τη βοηθούν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Σάντορ Πίντερ.
«Το πακέτο “Stop Soros” εξυπηρετεί αυτό το στόχο, ποινικοποιώντας την οργάνωση της παράνομης μετανάστευσης. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα νομοσχέδια για να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Ουγγαρίας σε χώρα μεταναστών», σημείωσε ακόμη, σύμφωνα με το Reuters.

Ας βγούνε τώρα τα διεθνή και τα εδώ “φιλάνθρωπα” κανάλια της διαπλοκής και της Νέας Ταξης, να αποκαλέσουν τον Όρμπαν που θέλει να προστατεύσει τη χώρα του από την εισβολή μεταναστών και την Ισλαμοποίηση ως ακροδεξιό,φασίστα και ρατσιστή.
Πολύ αργά πιά. ο κόσμος έχει αρχίσει να τους καταλαβαίνει. Καληνύχτα τους.

ΠΗΓΗ