Μετά από πληροφορίες για πρόσωπα που ενέχονται σε τουλάχιστον τέσσερις από τις 45 επιθέσεις σε επιχειρήσεις από τις οποίες άρπαξαν τα χρηματοκιβώτια Ευρείας κλίμακας επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη περίπου από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης στο Ζεφύρι και στον καταυλισμό τσιγγάνων ΚΑΠΟΤΑ
Στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη ατόμων που φέρονται να ενέχονται τουλάχιστον σε τέσσερις ληστείες σε βάρος επιχειρήσεων από τις οποίες άρπαξαν τα χρηματοκιβώτια. Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει τουλάχιστον 45 τέτοιες επιθέσεις με την ακτίνα δράσης των κακοποιών να εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε άγνωστο αριθμό προσαγωγών υπόπτων, αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν και ποιοι από τους προσαχθέντες έχουν σχέση με τους ληστές των χρηματοκιβωτίων, που έχουν γίνει ο εφιάλτης των επειχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiaReport μέχρι στιγμής 20ατομα – από την τ. Σοβιετική Ένωση  και την Αλβανία έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής….

ΠΗΓΗ