Αρχική Κοινωνία «Μαϊμού» εργαζόμενοι στη διοίκηση της ΓΣΕΕ για να τσεπώνουν τις παχυλές απολαβές...

«Μαϊμού» εργαζόμενοι στη διοίκηση της ΓΣΕΕ για να τσεπώνουν τις παχυλές απολαβές !!!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…
Σκανδαλώδεις πρακτικές συνδικαλιστών !!!

Απίστευτα φαινόμενα διαδραματίζονται στη ΓΣΕΕ πλήττοντας το όποιο κύρος έχει απομείνει στο συνδικαλιστικό φορέα εκπροσώπησης των εργαζομένων στην χώρα.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μετέχουν συνταξιούχοι που έχουν εκλεγεί ως εργαζόμενοι μετερχόμενοι απίστευτα τρικ και έχουν εξασφαλίσει παχυλότατες απολαβές από συμμετοχές σε συμβούλια, επιτροπές και ινστιτούτα της Ομοσπονδίας.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι προ ημερών εκδικάστηκε προσφυγή κατά της νομιμότητας της συμμετοχής συνταξιούχου ο οποίος εμφανίζεται ως εργαζόμενος στη διοίκηση της ΓΣΕΕ και ο δικαστής δήλωσε ότι θα κινήσει ποινικές διαδικασίες εναντίον του όταν διαπίστωσε ότι σε τακτά διαστήματα ο εν λόγω συνδικαλιστής εμφανίζεται εργαζόμενος με ολιγοήμερες συμβάσεις που λήγουν με οικειοθελή αποχώρηση χωρίς να το δηλώνει στον ΕΦΚΑ προκειμένου να περικοπεί η σύνταξη με βάση τη νομοθεσία.
Η ηγεσία της ΓΣΕΕ στις όποιες κινήσεις που γίνονται προκειμένου εξυγιανθεί η κατάσταση πετά το μπαλάκι στα σωματεία ισχυριζόμενη ότι αυτά έχουν την ευθύνη της εκπροσώπησης με πραγματικούς εργαζόμενους ενώ είναι σαφές πως από το καταστατικό της οφείλει να ελέγχει την εκπροσώπηση σε ανώτατο επίπεδο.
Παράλληλα είναι ξεκάθαρο από το καταστατικό της ότι οι συνταξιούχοι έχουν ξεχωριστή και διακριτική εκπροσώπηση σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο.
Βέβαια τα φαινόμενα δεν περιορίζονται στην εκπροσώπηση από συνταξιούχους που εμφανίζονται ως εργαζόμενοι αλλά επεκτείνονται και σε άλλα επίπεδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέλος του Προεδρείου της ΓΣΕΕ δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στις αρχαιρεσίες του σωματείου της ΕΥΔΑΠ όπου εργάζεται και ουσιαστικά αποκλείστηκε από το επόμενο συνέδριο αλλά βρήκε άλλο τρόπο να… διατηρήσει την παρουσία του.
Έτσι εγγράφηκε στο Σωματείο Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων από το οποίο εξελέγη ως σύνεδρος ενώ πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν ότι δεν διαθέτει καν άδεια χειριστή ανυψωτικών μηχανημάτων που αποτελεί προϋπόθεση (θεωρητικά) εγγραφής στο συγκεκριμένο σωματείο.
Μετά από αυτά τα φαινόμενα το ερώτημα που γεννάται είναι κατά πόσο ελέγχεται από την Πολιτεία ο τρόπος που λειτουργεί η κορυφαία συνδικαλιστική Οργάνωση η οποία χρηματοδοτείται από το κράτος μέσω των εισφορών των εργαζομένων υπέρ άλλων σκοπών αλλά και διαχειρίζεται ως κοινωνικός εταίρος σημαντικού ύψους κοινοτικά κονδύλια.
πηγη: bankingnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

The relationship partition group and need inside times of on the internet relationship

The relationship partition group and need inside times of on the internet relationship Headings Facts With regards to the publication The information behind a distinct form of...

When someone falls under your daily life when it comes to long term — be it a partner, moms and dad, kid, or pal

When someone falls under your daily life when it comes to long term — be it a partner, moms and dad, kid, or pal —...

Lass mich im zuge dessen erzahlen Watch singles online

Lass mich im zuge dessen erzahlen Watch singles online Watch singles online die Standpunkt zahlt: Vorarlberg den eigenen Landerparlament anhand Hocker Bei Bregenz. Christoph...

Μητσοτάκης: Πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Με ανάρτηση στα social media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά με ειδικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου που θα φέρει...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!