Αρχική Πολιτική Μίκης Θεοδωράκης. Είναι Πράκτορας των Αμερικάνων ο ιδρυτής του ΚΕΕΡΦΑ;;;

Μίκης Θεοδωράκης. Είναι Πράκτορας των Αμερικάνων ο ιδρυτής του ΚΕΕΡΦΑ;;;

1973: 
Ο “αριστερός” Μίκης Θεοδωράκης δηλώνει από το Παρίσι όπου βρίσκεται πως είναι σύμφωνος με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ελλάδα για την ανάληψη της εξουσίας.
Δείτε:


17/1/2011:  
το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης στην ομιλία του στο REX για την ΣΠΙΘΑ ομολόγησε πως αυτός ο ίδιος εμπνεύστηκε και μεσολάβησε για την “Λύση Καραμανλή”.

“Ναι …σπουδαία προσωπικότητα …με ειδίκευση στην …διαμεσολάβηση… ως μακρύ χέρι του θείου Σαμ!

Άλλωστε όπως γνωρίζουμε όλοι…το 1967 συνελήφθη …ως αντιστασιακός…και κρατήθηκε στις φυλακές του Ωρωπού και αλλού μέχρι το 1970…αλλά μετά …επειδή έπαθε η υγεία του…τον έστειλαν εξορία …στο Παρίσι…από που επέστρεψε το 1974 ..μαζί με τον καραμανλή με φρύδια και τον γιωτόπουλο…βεβαίως…βεβαίως…
για να κάνουμε μια σύνδεση…του γεγονότου…


Κι ενώ δήλωνε ΚΚΕ…το 1990… εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ως βουλευτής επικρατείας 

και διετέλεσε …ο άδολος αριστερός ιδεαλιστής της τσέπης του… 
υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της ΝΔ…”

 

Επικό ένα ακόμη σχετικό δημοσίευμα:

“Το σύστημα είναι αθάνατο και ο άνθρωπος θνητός. 
Το σύστημα έχει μόνον λογική, ενώ οι άνθρωποι έχουν και θυμικό. Το σύστημα έχει μόνον συμφέροντα, ενώ οι άνθρωποι έχουν και συναισθήματα. Το σύστημα είναι μόνιμα “φρέσκο”, ενώ οι άνθρωποι ξεκουτιάνουν. Για όλους αυτούς του λόγους το πανίσχυρο σύστημα πάντα φροντίζει να προστατεύεται από την αδύναμη ανθρώπινη φύση. Μια φύση, η οποία, όσο περνούν τα χρόνια του ανθρώπου, τόσο πιο πολύ εξασθενεί, όχι μόνο στο φυσικό αλλά και στο διανοητικό επίπεδο.

 

Αυτά τα γνωρίζει το σύστημα και λαμβάνει προκαταβολικά τα μέτρα του. Το αθάνατο της δικής του φύσης, καθώς και η μονιμότητα των συμφερόντων του, το αναγκάζουν να αυτοπροστατεύεται ακόμα και από τους δικούς του ανθρώπους …Τους αποδεδειγμένα πιστούς του ανθρώπους. Γιατί; Γιατί αυτοί, όταν γερνάνε, όχι μόνον εξασθενούν, αλλά πολλές φορές “ξεμωραίνονται”. (…)
Ακριβώς, επειδή όλα αυτά αλλάζουν σ’ έναν κόσμο που το σύστημα απαιτεί να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερός, φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο “εκτεθειμένο” στην ανθρώπινη αδυναμία. 
Γι’ αυτόν τον λόγο λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα. Ποια είναι αυτά; Οι μεγάλοι προδότες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα νιάτα τους υπέρ του συστήματος, σπάνια αφήνονται να γεράσουν ανεξέλεγκτοι. (…)
 
Ο Μίκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος για περισσότερο από μισό αιώνα υπηρέτησε πιστά το σύστημα εξουσίας. Υπηρέτησε πιστά όλα τα αφεντικά του. Ακόμα και αφεντικά κτήνη, όπως ήταν ο Στάλιν. 
Το πόσο πιστά τους υπηρέτησε όλους αυτούς, δεν το γνωρίζουμε. Το γνωρίζει όμως ο ίδιος. Άρα; 
Άρα, το σύστημα εξουσίας πρέπει να τον παρακολουθεί, όταν μας “διηγείται” τη ζωή του. 
Πρέπει να τον παρακολουθεί, γιατί μπορεί να πάθει ζημιά από τις αποκαλύψεις του και από τις γεροντοειλικρίνειές του. 
Υπάρχει πιθανότητα τέτοιας ζημιάς, γιατί ο Θεοδωράκης είναι μόνιμα “εκτεθειμένος” στη δημοσιότητα. 
Είναι από τους πιο προβεβλημένους Έλληνες. Προβεβλημένος από το ίδιο το σύστημα, το οποίο δήθεν τον “καταδίωκε” σε όλη του τη ζωή. Προβεβλημένος από τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων, τα οποία σήμερα δήθεν καταγγέλλει για τον ρόλο τους στην υπόθεση ΔΝΤ.”
 
 

“…Ο “παίζων χάνει και ο πίνων μεθά”, λέει ο θυμόσοφος λαός. Αυτό έπαθε ο Θεοδωράκης στις 17.01.2011. Η πολύ μεγάλη “έκθεσή” του στη δημοσιότητα τον απειλεί τώρα με καταστροφή. Γιατί; (…)

Γιατί, όταν θα πρέπει να δώσεις την εκατοστή “ενδιαφέρουσα” συνέντευξή σου μέσα σ’ έναν μήνα, κάπου θα ξεφύγεις από τα όρια, προκειμένου να μην επαναλαμβάνεσαι. Αυτό έγινε και με τον Μίκη. 
Για να παραμείνει “ενδιαφέρων” αφηγητής, μέσα στο καρτέλ της δημοσιότητας που απολαμβάνει, ξεπέρασε τα όρια. Μόνος του αποκάλυψε αυτά, τα οποία έπρεπε να μείνουν κρυφά. 
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι ότι έπρεπε να μείνουν κρυφά; …Γιατί τέτοια ήταν μέχρι τώρα.
 
Αυτός ο Θεοδωράκης και για όσο διάστημα τα είχε “τετρακόσια”, μας έκρυβε το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 1974 —έναν μήνα πριν από τον Αττίλα— κλήθηκε με έξοδα των Αμερικανών στην Ουάσιγκτον, για να συζητήσουν το “μέλλον” της Ελλάδας. 
Γιατί είναι σημαντική αυτή η αποκάλυψη; Γιατί η κλήση αυτή δεν αποκαλύπτει μόνον τον βρομερό του ρόλο στο “χτίσιμο” της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης, αλλά αποκαλύπτει την ιδιότητά του …Τη μυστική του ιδιότητα. 
Για ποιον λόγο και με ποια ιδιότητα κλήθηκε αυτός, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ; Για ποιον λόγο και με ποια ιδιότητα θα μπορούσε να “δεσμεύσει” το κόμμα σε ό,τι θα συμφωνούσαν σ’ εκείνη την επαφή; Άρα ο Μίκης ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας “διωκόμενος” κλαριντζής της εποχής της Χούντας.”
 
“Είναι λάθος μεγάλο για το σύστημα, που άφησε τον υπέργηρο Θεοδωράκη ελεύθερο ν’ αγωνίζεται να χτίσει το νέο “προφίλ” για την νέα αποστολή του. Ήταν θέμα χρόνου να ξεπεράσει τα όρια. Γνώριζε πως, ως σταλινικός —και χαφιές της Μόσχας—, δεν θα είχε την “απήχηση” που θεωρεί ότι δικαιούται. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλαξε “στρατόπεδο” και προσπαθεί να μπει επικεφαλής της κοινωνικής αντίδρασης, εκμεταλλευόμενος μια έννοια ξένη προς την ιδεολογία του και την πορεία της ζωής του, όπως είναι ο “πατριωτισμός”. “

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις!
(στη φωτογραφία ο Μίκης ως μέλος της “φασιστικής” ΕΟΝ και υμνητής της 4ης Αυγούστου!). 

Δείτε σχετικά: ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ MAPPET SHOW ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ

Και μια ακόμη αποκάλυψη για ον κ.Μίκη Θεοδωράκη:
Τι κοινό έχουν οι Μίκης Θεοδωράκης και Πέτρος Κωνσταντίνου του ανταρCIA;

Αμφότεροι μαζί με άλλους είναι ιδρυτικά μέλη του ΚΕΕΡΦΑ

 

http://www.antiracismfascism.org/index.php/keerfa/founders/item/52-o-mikis-theodorakis-kalei-stin-sygkrotisi-tis-kinisis-enomenoi-enantia-sto-ratsismo-kai-ti-fasistiki-apeili

Τι είναι ΚΕΕΡΦΑ;
Είναι αυτοί που μεταξύ άλλων έκαψαν και έσκισαν την Ελληνική Σημαία:

Το γνωρίζουν αυτό τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής;
Αυτό το άτομο θα μιλήση για την Μακεδονία;

Από σχόλιο στο :


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Πάπας Φραγκίσκος: Το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα είναι πρόβλημα του κόσμου, μια κρίση που μας αφορά όλους

Υπενθυμίζοντας τα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου κατά την κοινή τους και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο επίσκεψη τους στη Λέσβο...

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): 
  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: 
α. Τη Δευτέρα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά κι από το απόγευμα και στη

ΠτΔ: Η Ελλάδα σήκωσε δυσανάλογο βάρος από τη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση

«Προστάτη των φτωχών και των κατατρεγμένων, συμμέτοχο στον πόνο τους, σθεναρό υπέρμαχο των δικαιωμάτων τους» χαρακτήρισε σήμερα τον Πάπα Φραγκίσκο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Χ. Καστανίδης – “Η χώρα έχει ανάγκη την ανάταση της Δημοκρατικής Παράταξης”

«Εύχομαι ανάταση στη δημοκρατική παράταξη μετά τις 12 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, έξω από το εκλογικό κέντρο,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!