Αρχική Παιδεία Κ α τ α ρ γ ο ύ ν τον ΟΡΚΟ στα...

Κ α τ α ρ γ ο ύ ν τον ΟΡΚΟ στα Πανεπιστήμια, γιατί περιέχει τη λέξη «α ρ ι σ τ ε ί α» – ΕΜΕΤΙΚΗ απάντηση Γαβρόγλου, στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας! (Έχουμε να κάνουμε μέ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ μαρξιστές…Και ΔΕΝ το έχουμε καταλάβει).

(Ο ΟΜΙΛΩΝ ‘ΜΥΣΤΑΞ’ …ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ!)
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βάλει σκοπό να ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τα  π ά ν τ α   σε αυτή την πολύπαθη χώρα. 
Αφού ψήφισε μνημόνια από εκεί που θα τα… έσκιζε, ψηφίζει νόμους που της επιβάλει η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’, όπως αυτός για την αλλαγή ταυτότητος και έρχεται διαρκώς σε σύγκρουση με την Εκκλησία για τα θρησκευτικά και την εκκλησιαστική περιουσία, τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο και τα Πανεπιστήμια… 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ
Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΩΣ
ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ…
Θέλει να καταργήσει τον όρκο στα Πανεπιστήμια γιατί δεν αναγνωρίζει το όρο «αριστεία».Έτσι επειδή θέλουν οι Καρανίκες του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη κλείνει τα μάτια στο γεγονός, ότι τα Πανεπιστήμια έχουν γίνει ‘άντρο ναρκομανών και ταραξιών’ που διαλύουν την περιουσία των Ελλήνων.
 
Σχετική εικόνα
Πρόσφατα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οργάνωσε τελετή για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών.
Όπως σε όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου, οι πρωτοετείς διάβασαν έναν όρκο (δεν ορκίστηκαν πουθενά, σχηματικά η λέξη «όρκος», λέγεται και «διαβεβαίωση»), ο οποίος ήταν ο εξής:
«Εμείς οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς ξεκινάμε τις σπουδές μας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνδράμουμε στη γνώση θα διατηρήσουμε τις αξίες του Πανεπιστημίου και θα υιοθετήσουμε τη νοοτροπία της αριστείας μέσα από τη μελέτη και την έρευνα.
Εμείς οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διαβεβαιώνουμε, ότι θα φροντίσουμε να δρούμε μέσα κι έξω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με αξιοπρέπεια ήθος και θα συμβάλουμε στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος ποιότητος ελευθερίας δημοκρατίας αξιοκρατίας και προσωπικής αναπτύξεως».
Σχετική εικόνα
Αυτά έγιναν στο ΠΑ.ΜΑΚ. και ο ανωτέρω «όρκος» δίδεται περίπου όμοια και στο Harvard και σε χιλιάδες άλλα Πανεπιστήμια. Ιδού ο αντίστοιχος «όρκος» (pledge) του Harvard:
 
Αυτό όμως δεν άρεσε καθ’ όλου στην κυβέρνηση της Αριστεράς (όποτε βεβαίως την συμφέρει να είναι κυβέρνηση Αριστερών πεποιθήσεων).
Το υπουργείο Παιδείας λοιπόν εξέδωσε μία κατάπτυστη ανακοίνωση σε βάρος του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αχιλλέα Ζαπράνη, αφού βέβαια τον φακέλωσε ως «δεξιό». Και για ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με κομματικές τοποθετήσεις, αλλά για το έργο του στο Πανεπιστήμιο.
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο πρύτανης βρίσκεται σε κόντρα με μια μικρή μειοψηφία φοιτητών, που τον προπηλακίζουν συνεχώς και ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάνω από 3% στο ΠΑΜΑΚ. Τον πρύτανη λοιπόν δεν χωνεύουν καμμιά εικοσαριά συριζαίες φοιτήτριες, επειδή κάποτε κάλεσε την αστυνομία, όταν ήθελαν να τον …χτίσουν μέσα στο γραφείο του και να τον αφήσουν να …πεθάνει !!!
Και ερχόμαστε τώρα στο μείζον θέμα.
Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έκανε την επανάσταση του ενάντια στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που μοίρασε τον «όρκο» με μία ανακοίνωση μνημείο αμορφωσιάς, εμπάθειας και Συριζαϊκής ιδεοληψίας.
Διαβάστε λοιπόν και μόνοι σας τί γράφει η ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε σε βάρος εντός εκλεγμένου πρύτανη ενός αυτοδιοίκητου Πανεπιστημίου το υπουργείο Παιδείας ενός Ευρωπαϊκού Κράτους:
«Με αφορμή τα όσα αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τον «όρκο» που διένειμε στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δηλώνει:
Προτείνουμε ο κ. πρύτανης να διαβάσει ενώπιον των φοιτητών το εξής κείμενο:
Δεν θα χρησιμοποιώ εμπρηστικές εκφράσεις στις συνεντεύξεις μου, μιας και η ελληνική γλώσσα διαθέτει λεξικό πλούτο ώστε να μπορώ να εκφράζομαι με ευπρέπεια.
Δεν θα στέλνω επιστολές στους συναδέλφους μου πρυτάνεις που με γελοιοποιούν, μιας και η αυτογελοιοποίησή μου αντανακλάται και στο Πανεπιστήμιό μου.
Δεν θα διδάσκω σε εννέα μεταπτυχιακά, μιας και δεν είναι σωστό να διπλασιάζω τον μισθό μου σε βάρος νέων επιστημόνων.
Δεν θα απειλώ ότι θα κλείσω τα μεταπτυχιακά προγράμματα, μιας και η ίδρυση και λειτουργία τους δεν εξαρτάται από εμένα προσωπικά αλλά είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών.
Δεν θα καλώ κάθε λίγο την αστυνομία στο Πανεπιστήμιο, μιας και η Δημοκρατία παρέχει πολλούς τρόπους να επιλύει διαφορές.
Και τέλος, δεν θα ζητήσω από τους φοιτητές και φοιτήτριες να διαβάζουν κείμενα που τους στέλνω, μιας και η αρλουμπολογία πρέπει να έχει όρια.
Ως προς την πρόταση του αντιπρύτανη κ. Σαρτζετάκη, να επιβληθούν τέλη εγγραφής στους φοιτητές του ΠΑ.ΜΑΚ., η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μόνο μία: Αυτά κύριε αντιπρύτανη, όταν ανοίξετε δικό σας »μαγαζί».
Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται. 
Έχουν όμως εξήγηση στην Ελλάδα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να κα-τα-ργή-σει τις παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους και γενικώς να  υ π ο σ τ ε ί λ ε ι   την ελληνική σημαία. 
[ΠΗΓΗ: ‘Πενταπόσταγμα’]
Συντακτική ομάδα “ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Τσίπρας: Το «Σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ +» είναι αυτό που «πραγματικά έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία»

Tην ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ  για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για το «Σχέδιο Ελλάδα +»...

Σταϊκούρας: Ιδιαίτερα ωφέλιμα για τις ΜμΕ τα νέα μέτρα στη «Γέφυρα 2» – Ανοιξε παράθυρο για κούρεμα δανείου

Τα νέα μέτρα που ενσωματώθηκαν στο Πρόγραμμα «Γέφυρα 2» έπειτα από εκτεταμένες διαβουλεύσεις του υπουργείου Οικονομικών με την ειδική γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικούς Χρέους και...

Από 21 Μαΐου όλα τα εμβόλια διαθέσιμα και για την ηλιακή ομάδα 40 – 44

Με όλα τα σκευάσματα θα έχει τη δυνατότητα να εμβολιάζεται πλέον και η ηλιακή ομάδα 40 – 44, όπως ενημέρωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, στο...

Κορωνοϊός: 1.402 νέα κρούσματα και 56 θάνατοι – Στους 647 οι διασωληνωμένοι

Σε 1.402 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 56 θάνατοι. Παράλληλα, σε 647 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Σταθερά, όπως κάθε μέρα, έτσι...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!