Αρχική Παιδεία Κ α τ α γ γ ε λ ί α πρεσβυτέρας -...

Κ α τ α γ γ ε λ ί α πρεσβυτέρας – καθηγήτριας σέ Γυμνάσιο τοῦ Χαλανδρίου, σχετικά μέ ΥΠΟΠΤΗ εἰσήγηση ιατροῦ τῆς Διευθύνσεως Δημοσίας Ὑγείας πρός μαθητές γυμνασίου, στό πλαίσιο τῆς ‘θεματικῆς ἑβδομάδος τῶν ἔκφυλων ταυτοτήτων’!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως καταγγέλθηκε από την πρεσβυτέρα-καθηγήτρια Γυμνασίου στο Χαλάνδρι,σχετίζεται ανησυχητικά με τα ευρήματα μιας μελέτης, που ανέδειξε πρόσφατα το παρόν ιστολόγιο (βλ.https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/06/426.html) σχετικά με την σύνδεση της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως στα σχολεία και της αυξήσεως του ποσοστού εγκυμοσύνης των εφήβων.
Ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία της πρεσβυτέρας:
«Είμαι καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Χαλανδρίου.
Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας έγινε ενημέρωση στους μαθητές της Γ γυμνασίου για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ομιλήτρια ήταν η κυρία Μηλιώνη, γιατρός στη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας, Περιφέρειας Αττικής βορείου τομέα (Μεσογείων 448).
Ως καθηγήτρια στη Γ γυμνασίου, συνόδευσα τους μαθητές στην αίθουσα προβολών όπου θα γινόταν η συγκεκριμένη παρουσίαση.
Έτσι παρακολούθησα όλη την ”επιμόρφωση”:

 

  1. Ο τρόπος που μιλούσε η κυρία Μηλιώνη είχε μια ελευθεριότητα και μια άνεση. Το ακροατήριο της, όμως, ήταν παιδιά γυμνασίου. Μήπως το ξέχασε; Η παρουσίαση της είχε και φωτογραφίες, που σόκαραν τα παιδιά.
  2. Ενώ μιλούσε για τα νοσήματα αυτά, έκανε αναλύσεις ακατάλληλες για ανηλίκους. Μάλιστα ρωτούσε τα παιδιά, πράγματα που δεν γνώριζαν, και τα επιβράβευε όταν κάποια παρουσίαζαν τις ´´γνώσεις´´ τους στους συνομιλήκους τους.
  3. Μέσα από τα λεγόμενα της συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι προγαμιαιες σχέσεις είναι κάτι επιβεβλημένο και το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει πρόληψη για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
  4. Ο άλλος όμως είναι στ´αλήθεια αντικείμενο προς χρήση για να ”χαρούν οι νέοι την σεξουαλικότητά τους”;
  5. Στο σχολικό χώρο επιτρέπεται να προπαγανδίζεται η ανηθικότητα και να παρουσιάζεται ως κάτι το φυσικό;
  6. Ρωτήθηκαν οι γονείς των παιδιών αν επιτρέπουν να γίνει τόσο λεπτομερής διαφώτιση στα παιδιά τους; Γιατί ακόμα και να γνώριζαν κάποιοι το θέμα της παρουσίασης, σίγουρα δεν θα έφταναν στο σημείο να πιστέψουν ότι μια γιατρός θα ανέλυε στον σχολικό χώρο την σεξουαλικη πράξη.

 

Εκείνο δε που αποσιωπήθηκε ήταν η πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μόνον μια φορά αναφέρθηκε η κυρία, μα σε συνδυασμό με…την χρήση του προφυλακτικού. Είναι στ’ αλήθεια δευτερεύον το θέμα των εκτρώσεων;
Υποτιμήθηκε λοιπόν η ανθρώπινη ζωή, η αξία του ανθρώπινου προσώπου αλλά και ο ιερός θεσμός του γάμου.
Η σεξουαλικότητα αυτονομήθηκε από το σκοπό της, δηλαδή την αληθινή έν Χριστώ συζυγική αγάπη και δευτερευόντως την τεκνογονία.
Στο σχολικό χώρο, λοιπόν, διδάχθηκε η ηδονή ως αυτοσκοπός!
Και τα θύματα, τα παιδιά μας!»
 
Πρεσβυτέρα Μαγδαληνή Κωτσαλίδη – Αθανασάκη
 
Σχόλιο: Γονείς αναλογισθείτε τις ευθύνες σας, μην εγκαταλείπετε τα παιδιά σας, καθιστώντας τα έρμαια του κανιβαλισμού, που διαπράττουν εις βάρος των ψυχών τους οι υποτιθέμενοι διαφωτισμένοι προοδευτικοί!
 Χρύσα Πολίτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ο Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι. Εκεί, ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη...

Moody’s: Credit positive τα stress test – H Alpha Bank με τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας

Θετικά βλέπει τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες και η Moody’s σε σημερινή της έκθεση. Συγκεκριμένα για την Alpha Bank οι...

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την Υγεία», η Alpha Bank πραγματοποιεί δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού στις Μονάδες Υγείας των Ελληνικών...

ΟΕΕ: Πρόταση βιβλίου και προγράμματος σπουδών για την εισαγωγή οικονομικού μαθήματος στη Β΄ Λυκείου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος συνεχίζει τις παρεμβάσεις του, με στόχο η πλειονότητα των μαθητών να έρχεται σε επαφή με την οικονομική σκέψη, σε όλη...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!