Το θερμόμετρο δεν ανεβαίνει μόνο λόγω καύσωνα…καθώς τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό έχουν “χτυπήσει κόκκινο”

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ  να επιλέγονται οι σημαιοφόροι στα δημοτικά σχολεία με κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία καθώς και η κατάργηση της έπαρσης σημαίας και της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε μια άστοχη σύγκριση προκειμένου να δικαιολογήσει τις αδικαιολόγητες αποφάσεις της κυβέρνησης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, όπου ανέφερε για το θέμα κάνοντας μια αναφορά στον ένδοξο Στρατηγό Μακρυγιάννη.
Είπε: “Πλέον η χώρα μας επανέρχεται στην κανονικότητα ενώ είχαμε πυκνό κοινοβουλευτικό έργο αυτές τις δύο εβδομάδες που δείχνουν ακριβώς αυτή την κανονικότητα. Τα δύσκολα περάσανε αλλά έχουμε μπροστά μας κι άλλα, δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση. Το ζητούμενο είναι τέτοια εποχή του χρόνου να έχουμε βγει από την επιτροπεία” και πρόσθεσε “Επειδή μιλάνε για διακρίσεις, το ζητούμενο είναι να δίνουμε σε όλους την ευκαιρία για αριστεία. Ποιοι σήκωσαν και ποιοι μάτωσαν για την ελληνική σημαία; Θα θυμίσω την ελληνική ιστορία και τον Μακρυγιάννη. Δε νομίζω ότι ήταν μορφωμένος, όμως τίμησε την ελληνική σημαία,έγραψε και τα απομνημονεύματά του”.

Στο μεταξύ η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά και απάντησε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημαία ανήκει σε όλους, όμως ο Μακρυγιάννης δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση, πάντα υπάρχουν κριτήρια” και πρόσθεσε “Η κυβέρνηση κάνει μόνο προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό.

Δείτε το βίντεο: