Η κυβέρνηση των “αριστερών” καπιταληστών -δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος- αποδεικνύει καθημερινά πως δεν προέρχεται από τον λαό, ούτε εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Είναι μία κυβέρνηση, ξενόφερτη και υποκινούμενη όπως οι προηγούμενες, που απλά εξυπηρετεί διαφορετικά συμφέροντα από των προκατόχων της.

Οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπως προτιμάτε, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των καπιταληστ(ρ)ικών οδηγιών του εξωτερικού. Το σημερινό ασκέρι, που τύποις ονομάζεται κυβέρνηση, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να “βασιλεύσει” το χάος και η αναρχία σε ολόκληρη την επικράτεια της Πατρίδος μας.

Η αλητεία της “πολιτικής”(;) που ακολουθείται στο κέντρο των Αθηνών -ιδιαίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων- θυμίζει έντονα εποχές του παρελθόντος, που κατέληξαν σε αιματοχυσία και εμφύλιες συμπλοκές. Οι “αριστεροί”, άλλωστε, φημίζονται για την “ικανότητά” τους στον διχασμό και στον εμφύλιο σπαραγμό.

Η απαγόρευση της αστυνομίας(!) … στους αστυνομικούς να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν για τα προβλήματα που τους δημιουργεί … η ίδια η κυβέρνηση(!!!), αποκαλύπτει την τραγικότητα της εποχής που ζούμε και την παντελή αποτυχία του πολιτεύματος. Ο αρμόδιος υπουργός αποδεικνύεται κατά πολύ κατώτερος της αποστολής του (και ίσως όχι μόνο), υπονομεύοντας το έργο της αστυνομίας(!).

Η Πολιτεία, λοιπόν, αποφάσισε πως μία χούφτα αλήτες, σφετεριστές του τίτλου των αναρχικών, έχουν το απόλυτο δικαίωμα, ανενόχλητοι και υπό την κάλυψη της κυβέρνησης, να καίνε και να καταστρέφουν ξένες περιουσίες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής και οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτή την συμπεριφορά γιατί … έτσι προστάζει η “δημοκρατία” του 4%, που (ατυχώς) έγινε (κι αυτή) κυβέρνηση!

Το έχουμε πει πολλές φορές, θα το επαναλάβουμε ακόμα μία: Ζούμε στην εποχή της τελείας παραφροσύνης, της απόλυτης διαστροφής και της υποκρισίας. Το κακό πολεμάει με μανία το καλό, ενώ το ψέμα και η διαστροφή διώκουν μέχρι εξοντώσεως την Αλήθεια και όλους όσοι την υπηρετούν.

Έρχεται ώρα να αποκαλυφθεί το ποιοι είναι πραγματικά όλοι οι πολιτικάντηδες, ενώ είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν στο φως οι άνομες και επιζήμιες Εθνικές συμφωνίες, που έχουν προσυπογράψει. Όμως, έρχεται επίσης η ώρα όπου και ο καθένας από εμάς θα λογοδοτήσει για την στάση του. Γιατί είναι ωραία τα λόγια, αλλά όλοι πρέπει να αποδείξουμε κάποια στιγμή τις … πραγματικές προθέσεις μας!

του Μ. Βολουδάκη

ΠΗΓΗ