Αρχική Διάφορα κλάψε τώρα τα fake news σου

κλάψε τώρα τα fake news σου

– Γιάγκο, η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Τι είπες Βίρνα? Άκουσα καλά? Η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών?

– Ναι Γιάγκο, αυτό είπα. Η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Τι εννοείς Βίρνα?

– Ο Νιγηριανός Γιάγκο, πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Μίλα καθαρά Βίρνα, για το Θεό δηλαδή, ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών? Αυτό μου λες?

– Ναι Γιάγκο, αυτό σου λέω. Ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Βίρνα, καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες;

– Είναι αλήθεια Γιάγκο, ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Μα τα 1000 τάνκερ μου, δηλαδή υπονοείς ότι ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, και όχι απ’τα χτυπήματα των ακροδεξιών-χρυσαυγιτών-ρατσιστών-ομοφοβικών-φασιστών-νεοναζί αστυνομικών του παρακράτους της Δεξιάς που έχουν σαν άντρο τους το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας?

– Ναι Γιάγκο, αυτό υπονοώ. Ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και όχι απ’τα χτυπήματα των ακροδεξιών-χρυσαυγιτών-ρατσιστών-ομοφοβικών-φασιστών-νεοναζί αστυνομικών του παρακράτους της Δεξιάς που έχουν σαν άντρο τους το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

– Κάτσε Βίρνα γιατί εσύ θα με τρελάνεις. Μόλις μου είπες ότι υπονοείς ότι ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, και άρα δεν πέθανε απ’τα χτυπήματα των ακροδεξιών-χρυσαυγιτών-ρατσιστών-ομοφοβικών-φασιστών-νεοναζί αστυνομικών του παρακράτους της Δεξιάς που έχουν σαν άντρο τους το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

– Αυτό ακριβώς σου είπα Γιάγκο, ο Νιγηριανός τελικά πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Δηλαδή Βίρνα, και αν δεν κατάλαβα καλά σε παρακαλώ να με διορθώσεις, μου λες ότι ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα Γιάγκο, καλύτερα δεν θα μπορούσα να το πω. Ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Μα τα 563 πυρηνικά εργοστάσια μου, δεν μπορώ να πιστέψω τι ακούν τ’αυτιά μου. Αν μου έλεγε κάποιος άλλος και όχι εσύ Βίρνα ότι ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, δεν θα τον πίστευα.

– Κι εγώ την ίδια σκέψη μ’εσένα έκανα Γιάγκο μόλις πρωτοάκουσα ότι ο Νιγηριανός πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σκέφτηκα “δεν μπορεί η αιτία θανάτου του Νιγηριανού να ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Αλλά τελικά φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Άρα καλά κατάλαβα Βίρνα. Η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν όντως οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. Αυτό δεν προσπαθείς να μου πεις με πλάγιο τρόπο τόση ώρα?

– Ναι Γιάγκο, λυπάμαι, αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω με πλάγιο τρόπο τόση ώρα, η αιτία θανάτου του Νιγηριανού ήταν οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

– Αυτό είναι τρομερό Βίρνα. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας Νιγηριανός πρεζέμπορας θα μπορούσε να πεθάνει από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, και όχι απ’τα χέρια των αδίστακτων ακροδεξιών-χρυσαυγιτών-ρατσιστών-ομοφοβικών-φασιστών-νεοναζί αστυνομικών του παρακράτους της Δεξιάς που έχουν σαν άντρο τους το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας…

Το κείμενο είναι από σχόλιο στο Ελληνικά Hoaxes: https://www.facebook.com/…/a.61834563152…/2496292327066274/…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Like it maintains obtain steadily, this numbers will continue to build

Like it maintains obtain steadily, this numbers will continue to build Their hotness achieve increases in the event that you posting information that that top...

Προκαλεί ξανά η Τουρκία με νέα Navtex – Έρευνες μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου

Την περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου δεσμεύει για έρευνες η Τουρκία, σύμφωνα με τη νέα Navtex που εξέδωσε, προκαλώντας νέες εστίες έντασης και προκλητικότητας...

Διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό και η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πηγές από το...

Γ. Στουρνάρας στα Νέα – Ερχεται δεκαετία με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης

Ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ακόμη κι από τις κυβερνητικές προβλέψεις, εκτιμά ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη του προς...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!