Αρχική Πολιτική Κινητικότητα: Σήμερα η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής - Τι θα συζητηθεί

Κινητικότητα: Σήμερα η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής – Τι θα συζητηθεί

Με την κινητικότητα “προ των πυλών”, συνεδριάζει η συσταθείσα Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στο κτήριο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα), 1ος όροφος, Αίθουσα Συνεδριάσεων.

 Στην πρώτη συνεδρίαση θα υπάρξει ενημέρωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας, σχετικά με τις αρμοδιότητες της Επιτροπής και το χρονοδιάγραμμα ροής εργασιών και καθορισμός των κανόνων οργάνωσης και λειτουργίας της ΚΕΚ.

 Υπενθυμίζεται ότι, Πρόεδρος και Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τριετή θητεία, ορίστηκαν οι:

Πρόεδρος: Διονύσιος Λασκαράτος, Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π., με αναπληρωτή του, τον Ηλία Νικολόπουλο, Αντιπρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π.

Ευαγγελία Βλάχου, Μέλος του Α.Σ.Ε.Π., ως Μέλος, με αναπληρωτή της, τον Ανδρέα Καβουρίνο, Μέλος του Α.Σ.Ε.Π.

Δημήτριος Μακαρονίδης, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, ως τακτικό Μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Κατσούλα, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους.

Γρηγόριος Θεοδωράκης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως τακτικό Μέλος της Επιτροπής, με αναπληρώτρια την Γεωργία Βαλατσού, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Κωνσταντίνος-Νικόλαος Πουλάκης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, ως τακτικό Μέλος, με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ιωάννης Σπηλιωτόπουλος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του, τη Σταματική Μηνακάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ιδίου Υπουργείου.

Βασιλική Γιαβή, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της, την Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 Επίσης, στην Επιτροπή θα συμμετέχουν ως Παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου:

α) ένας εκπρόσωπος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Δημήτριος Μπράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αναπληρωτή του, τον Χαράλαμπο Λυμπερά, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.).

β) ένας εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ιωάννης Καραγιάννης, Β΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δήμαρχος Λαγκαδά, με αναπληρωτή του, τον Αθανάσιο Ζούτσο, μέλος του Δ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας).

 Τέλος, Εισηγήτριες ορίστηκαν οι:

Σταματική Μηνακάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και

Ελένη Ρούφου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα ηγεσίας για Ν. Ανδρουλάκη – «Mάχη για τη 2η θέση» Παπανδρέου-Λοβέρδου

Ευρύ προβάδισμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 74,88% της Επικράτειας. Στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών. Mε ενσωματωμένο το 74,88% των ψήφων (το 80,38% των εκλογικών κέντρων) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά με 37,33% (74.405 ψήφοι). Ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,72% (55.241) και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,76% (51.352). Έπονται οι Παύλος Χρηστίδης με 3,23% (6.437), Χάρης Καστανίδης με 3,13% (6.229), και ο Παύλος Γερουλάνος με 2,83% (5.649). 

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα επί του 15% των ψηφοδελτίων

Έσπασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή νέας ηγεσίας. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 15% των ψήφων, οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν:
  • Νίκος Ανδρουλάκης:     40,11%
  • Γιώργος Παπανδρέου:  26,78%
  • Ανδρέας Λοβέρδος:      24,13%
  • Χάρης Καστανίδης:         3,63%
  • Παύλος Χρηστίδης:         3,21%
  • Παύλος Γερουλάνος:       2,13%

Στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα ο Χρ. Σταϊκούρας

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin. Αύριο το μεσημέρι, ο υπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου, και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η 12η Έκθεση Αξιολόγησης των ευρωπαϊκών θεσμών για την Ελλάδα, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν επίσης τις εκθέσεις μετα

Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ τη Δευτέρα στην Αθήνα λόγω της επετείου δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Παράλληλα, από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο. Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή η παρουσία τους να είναι διακριτική και να μην απαντούν σε προκλήσεις, αλλά να επέμβου

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!