Αρχική Πολιτική Κινητικότητα: Σήμερα η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής - Τι θα συζητηθεί

Κινητικότητα: Σήμερα η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής – Τι θα συζητηθεί

Με την κινητικότητα “προ των πυλών”, συνεδριάζει η συσταθείσα Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στο κτήριο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα), 1ος όροφος, Αίθουσα Συνεδριάσεων.

 Στην πρώτη συνεδρίαση θα υπάρξει ενημέρωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας, σχετικά με τις αρμοδιότητες της Επιτροπής και το χρονοδιάγραμμα ροής εργασιών και καθορισμός των κανόνων οργάνωσης και λειτουργίας της ΚΕΚ.

 Υπενθυμίζεται ότι, Πρόεδρος και Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τριετή θητεία, ορίστηκαν οι:

Πρόεδρος: Διονύσιος Λασκαράτος, Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π., με αναπληρωτή του, τον Ηλία Νικολόπουλο, Αντιπρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π.

Ευαγγελία Βλάχου, Μέλος του Α.Σ.Ε.Π., ως Μέλος, με αναπληρωτή της, τον Ανδρέα Καβουρίνο, Μέλος του Α.Σ.Ε.Π.

Δημήτριος Μακαρονίδης, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, ως τακτικό Μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Κατσούλα, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους.

Γρηγόριος Θεοδωράκης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως τακτικό Μέλος της Επιτροπής, με αναπληρώτρια την Γεωργία Βαλατσού, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Κωνσταντίνος-Νικόλαος Πουλάκης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, ως τακτικό Μέλος, με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ιωάννης Σπηλιωτόπουλος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του, τη Σταματική Μηνακάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ιδίου Υπουργείου.

Βασιλική Γιαβή, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της, την Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 Επίσης, στην Επιτροπή θα συμμετέχουν ως Παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου:

α) ένας εκπρόσωπος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Δημήτριος Μπράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αναπληρωτή του, τον Χαράλαμπο Λυμπερά, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.).

β) ένας εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ιωάννης Καραγιάννης, Β΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δήμαρχος Λαγκαδά, με αναπληρωτή του, τον Αθανάσιο Ζούτσο, μέλος του Δ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας).

 Τέλος, Εισηγήτριες ορίστηκαν οι:

Σταματική Μηνακάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και

Ελένη Ρούφου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση της εστίασης – Πάνω από 2.000 αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι

Ιδιαίτερη απήχηση έχει το πρόγραμμα ενίσχυσης της εστίασης που η πλατφόρμα των αιτήσεων άνοιξε σήμερα το πρωί, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις...

Δωρεά 10 σκαφών στο Λιμενικό από την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δωρεά δέκα εξελιγμένων ταχυπλόων περιπολικών σκαφών προς το Λιμενικό Σώμα από την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς...

Δωρεά 10 σκαφών στο Λιμενικό από την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δωρεά δέκα εξελιγμένων ταχυπλόων περιπολικών σκαφών προς το Λιμενικό Σώμα από την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς...

Επίσκεψη Ζόραν Ζάεφ στο ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας κ. Ζόραν Ζάεφ, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!