ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΠΟΥ ΟΙ ΚΆΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ

Σύμπτωση απόψεων με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη ανακοινώνει η Αννα Διαμαντοπούλου, επιβεβαιώνοντας το πολιτικό «φλερτ» και το ρητό «ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται»… 
Σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, η υπουργός Α-παιδείας του Γιωργάκη μας αποκάλυψε σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών…

Και αστείο και τραγικό… Διότι, αυτοί οι 3 ούτε για τα πανηγύρια.. Και οι 3 λαμόγιοι μαζί τρεις φορές για τα πανηγύρια.. Μιά «κεντροαριστερά» που αναμένει την «Κάθαρση»..

«Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Θεοδωράκης και εμείς έχουμε έναν λόγο ο οποίος συμπίπτει», δήλωσε η Αννα το αστέρι της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ.. Ετσι αναδεικνύεται πόσο εγκληματικά φαιδροί είναι κι εκεί. Διευκρίνισε δε κάτι σαν ότι η πρόσκληση της ΔΗΣΥ προς το κόμμα ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα».

Αννα Μπίλντερμπεργκ : «Συγκλίνουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων. Νομίζω ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά». Για «ο Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΣΥ «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο εκεί μέσα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες πρότασης συνεργασίας της αφεντιάς της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης με τη ΝΔ, συμπληρώνοντας όμως ότι σημεία σύγκλισης υπάρχουν με όλα τα κόμματα και πως «εκεί θα πρέπει να βασιστεί η επόμενη μέρα διακυβέρνησης της χώρας».

Εξάλλου, έξαλος ο τουρκοπασόκος Καμίνης υπόσχεται να ανασυστήσει την Αυτοκρατορία του Πράσινου Ψεύδους, αν τον βάλουν αρχηγό..

Βασικά γίνεται φανερό κι εδώ πως όλοι στη Βολή μιά συμμορία είναι .. Ξαφνικά, από το πουθενά Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.. Αυτή μοιάζει να είναι η θεσμική τους  υπόσταση Κάτι «νούμερα» επιβεβλημένα θεσμικά από τα κανάλια …

 

ΠΗΓΗ