ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΛΙΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΥ “ΠΑΛΕΨΕ” ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ …ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ….ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

 

Σχετική εικόνα
MΠΡΑΒΟ “ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΤΖΩΝ ΚΕΡΥ,
Η ΚΥΡΙΑ ΕΜΜΑ ΜΠΟΝΙΝΟ!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ “ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ”;…

(‘ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΙΝΟ’ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!)
Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδος πολιτικού, η οποία εξηγεί, γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. 

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο την βελτίωση της … συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους.

Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το μίσος εκρήγνυται», μας λέει η γνωστή Ιταλίδα, πρώην υπ.Εξωτερικών, η 69ετής Έμμα Μπονίνο επί κυβερνήσεως Λέτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΑ BONINO

Για να κατανοήσει ο αναγνώστης την δήλωση, η πολιτικός κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό:
«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά την ΜΙΣΩ  α φ ό ρ η τ α, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες!» 
Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας, ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε “ψυχικά καταπιεσμένη” γιατί «οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα, που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες.
Κι αν κάποτε ανέφεραν κανέναν άλλο συγγενή της Γνώσεως και της Σοφίας που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του, ήταν βασισμένες επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλοσόφου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΑ BONINO

Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου, ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων.”»
 
Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδος «ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό»! Και η συνέχεια: «Αργότερα στο πανεπιστήμιο η κατάσταση έγινε δραματική.
Ο Ασκληπιός από την μία, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! 
 
Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! 
 
Αέτιος το πρωΐ, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! 
 
Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει. Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία.
Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη.
Όλες  ε λ λ η ν ι κ έ ς ! 
Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ε λ λ η ν ι κ ή ς   και αυτές προελεύσεως!»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΑ BONINO

«Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό.
Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες.
Τους μισούμε, όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές.
Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία, χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. 
 
Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε ήμασταν ζώα με όλη τη σημασία της λέξης και είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες,που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα.
Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε.
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό,  λ υ σ σ ά ξ α μ ε   να τους  ε ξ α φ α ν ί σ ο υ μ ε    τους Έλληνες από το πρόσωπο της γής! 
Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδος, που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους  ε ξ ο λ ο θ ρ ε ύ σ ο υ μ ε !
 
Σύμφωνα με το ‘armynews’, η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος.
Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός, γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρεί Σεβασμό και Κύρος.
Για αυτό, παρ΄όλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μην τους  θ α υ μ ά ζ ω και να μη τους  σ έ β ο μ α ι   και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου την Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας.»

[Πηγή: ‘eleysis-ellinwn.gr’]

Συντακτική ομάδα “ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ”
ΠΗΓΗ