Αρχική Απόψεις Κάτι είναι σάπιο στην Δανιμαρκία

Κάτι είναι σάπιο στην Δανιμαρκία

Παρήλθε το «αυτόφωρο», αλλά η ηγεσία της δικαιοσύνης και ο αρμόδιος υπουργός κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Ένας πρόεδρος και ένας λαϊκός Επίτροπος  του ανταρτοδικείου, κατάργησαν την Δημοκρατία και τα δικαιώματα του Ανθρώπου, και δεν κουνήθηκε φύλλο.
Η απόφαση του μονομελούς  συνιστά εκτροπή, διότι καταδίκασε κάποιον αθώο  για πολιτικούς λόγους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και όλες τις διακήρυξες του “ευρωπαϊκού πολιτισμού” για την εγγύηση της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας των πεποιθήσεων.
Η νεοναζιστική ή νέο-φασιστική απόφαση, παρέβλεψε το γεγονός ότι η δήλωση που έγινε το 2015 μέχρι το 2017 δεν προκάλεσε καμιά βία.
Άρα, η απόφαση δεν στηρίζεται σε γεγονότα , αλλά στην επιθυμία, στην βούληση του δικαστή. Και σαν τέτοια δεν είναι ούτε δημοκρατική ούτε δίκαιη. Είναι «διατεταγμένη».
Η συντεταγμένη δικαιοσύνη θα πρέπει να προστατεύσει την ίδια τη Δικαιοσύνη, και οι «ανταρτοδίκες», οι «στρατοδίκες», και οι φιλόδοξοι «Πασοκοδίκες» , ή «Συριζοδίκες» και οι κάθε λογής διατεταγμένοι να πάνε αμέσως σπίτι τους.

ΥΓ. Ελπίζω οι νομικοί παραστάτες του κ. Κασιδιάρη να έχουν ήδη έτοιμη την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

του Σπ. Χατζάρα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Sesion plenaria cantidad 78 – jueves, 3 de septiembre de 2015

Sesion plenaria cantidad 78 - jueves, 3 de septiembre de 2015 Inscripcion y no ha transpirado bases en la web Recepcionista, superior sobre...

On peut citer bibliographie vos meilleurs disposition avec aboutis aupres Paname

On peut citer bibliographie vos meilleurs disposition avec aboutis aupres Paname On a longue serie les gros ordre en compagnie de acheves aupres Paname Vous-meme soyez...

A way to floop the pig: Card battles – experience Your Time suggestions, methods, and tips and advice

A way to floop the pig: Card battles - experience Your Time suggestions, methods, and tips and advice Working out for you keep your nice,...

can allow the completely new to work perform competitively using its contacts and also the Chinese The let the fresh

can allow the completely new to work perform competitively using its contacts and also the Chinese The let the fresh There are many different additional...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!