Αρχική Πολιτική Θνησιγενής η νέα Κεντροαριστέρα όσο και να την φτιασιδώσουν οι νταβατζήδες

Θνησιγενής η νέα Κεντροαριστέρα όσο και να την φτιασιδώσουν οι νταβατζήδες

Οσο και να φτιασιδώσεις έναν πτώμα, παραμένει πτώμα.

Εχουν βγει στο κουρμπέτι όλοι οι νταβατζήδες, ο πανελίστες και οι γραφίδες τους να μας πείσουν ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια να ενωθεί ο κεντρώος χώρος, είναι αυτό που λείπει από το πολιτικό σύστημα της χώρας λες και το εκλογικό σώμα έχει υποστεί ομαδική λοβοτομή μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, πήραν σφουγγάρι και μας παρουσιάζουν τα γέρικα δάκτυλα τους, που είχαν στο μέλι ως παστρικά και αμόλυντα!

Εγραφα εφημερίδα νταβατζή, προχθές, ότι κομίζουν τις φιλελευθερες αξίες που θα μας σώσουν από την διετία «που ερήμωσε την χωρα»!

Και συμπληρώνουν στα παραπολιτικά πάνελ, επίσης σαν επιχείρημα, το ότι έχει πιάσει πανικό τον Τσίπρα, η δημιουργία αυτού του «νέου» χώρου, με υλικά από τις χειρότερες στιγμές της Γ’Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο κύριος Ανατροπή μάλιστα, είπε κατά λέξη, ότι ο Αλέξης έχει πάθει «τσιρλιλί» από τον φόβο του!

Οπως έγραφα στο blog από το 2011, κάθε μέρα που περνάει, κάθε μη-ηττα του Τσίπρα και του Καμμένου, είναι εκατόμβη γι αυτούς. Κάθε λεπτό που περνάει τους τελειώνουν οι εφεδρίες και μαζί με αυτές, η σχέση με το ευρύ εκλογικό σώμα.

Ο μεν Μητσοτάκης έχει επιστρατεύσει και τον τελευταίο πολιτικό γόνο, γιους, κόρες, γαμπρούς, σώγαμπρους και lifestyle και η δε κεντροαριστερά ό,τι μπορεί να βρει από τα περισσεύματα, που δεν έχουν καμία ιδεολογία εκτός από την νοσταλγία σε αυτό που κατέστρεψε την Ελλάδα και τους έστειλε στα αζήτητα, την κυβέρνηση του αρχιερέα της διαπλοκής.

Δεν είναι τυχαία η απήχηση που είχε προχθές η αποκάλυψη, της καλά πάντα πληροφορημένης Kalinda (ΕΚΤΑΚΤΟ Ένα βήμα πριν ανακοινώσει υποψηφιότητα ο Παπανδρέου!) η οποία, δυο μέρες μετά, ακόμη ψιθυρίζεται στους δημοσιογραφικούς διαδρόμους. Και δεν είναι τόσο για την μακρινή πιθανότητα να είναι υποψήφιος, αλλά γιατί «δεν υπάρχουν» οι άλλοι υποψηφίοι

Μπείτε για λίγο στην θέση ενός ΠΑΣΟΚου, που πίστεψε στο όραμα που κόμιζε και δεν ήταν στον σκληρό πυρήνα που έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι. ωστε να έχει «υποχρεώσεις»

Κατ΄αρχάς δεν υπάρχει πλέον η μαρκίζα να τον συνδέει συναισθηματικά και…γιατί όχι και οπαδικά να ακολουθεί πιστά. Σαν να άλλαζε όνομα η αγαπημένη σας ομάδα, με άλλους παίκτες, προπονητή και σε άλλο γήπεδο, σε άλλη πόλη.

Τα πρόσωπα που είναι υποψήφιοι, είναι αυτοί που τους έπεισαν να συνεργαστούν με την «επάρατο δεξιά» του Σαμαρά, που έριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου, και μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς ακόμη πιστεύουν ότι μας έσωζε, αλλά δεν τον άφησαν ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος. Να μην πούμε για τους υποψήφιος που είδαν καρέκλα και μπήκαν.

Να μην πούμε για τον Βενιζέλο που δηλώνει «αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά» αντί για προέδρος του ΠΑΣΟΚ και τον Λοβέρδο που δηλώνει από το 2012 ΡΥΚΚΣΗ και Δημοκρατική Συμπαράταξη για χρόνια και έχει πλεον περισσότερη συγγένεια με τον Αδωνι Γεωργιάδη, παρά με οποιονδήποτε άλλον στο κίνημα.

Κι όσο για τους Σημιτικούς, που έχουν δημιουργήσει οριζόντια κοινοβουλευτική ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξυπνάνε μνήμες από το Ειδικό Δικαστήριο του πατρός Μητσοτάκης προς τον Ανδρέα.

Τι μένει; Το όνομα Παπανδρέου, όχι ο ίδιος, που θα μπορούσε έστω να δημιουργήσει μια συνέχεια και δεσμούς του ΠΑΣΟΚ με την νέα Α.Ε. με το νεο Α.Φ.Μ., αλλά κανείς από τους υπόλοιπους υποψηφίους δεν θέλει να έχει λόγο στο νέο φορέα, για προφανείς λόγους

Η ιστορία έχει γράψει ότι τα κινήματα, κάθε είδους, προέρχονται από τα κάτω, από τις κοινωνικές και ιστορικές απαιτήσεις και αυτά να εξελίσσονται αντικαθιστώντας το παλαιό με το νέο.

Σήμερα Μητσοτάκης και «ΠΑΣΟΚ ΝΕΟ ΑΦΜ» προσπαθούν από τα πάνω, από τα επιτελεία των νταβατζήδων, να επαναφέρουν παλαιό που ρήμαξε την χώρα και να εμποδίσουν το νέο να αναδειχθεί.

Όσο και να αποφεύγεις όμως την παραγματικότητα, αυτή δεν σε προσπερνάει και στις εκλογές, οποτε κι αν γίνου, στα συγκροτήματα των βαρώνων της ενημέρωσης πολλοί θα φάνε τα μούτρα τους.

Πηγή

Most Popular

Measurement 14 girl advised to ‘give up the doughnuts’ by fat-shaming trolls on paid dating sites

Measurement 14 girl advised to 'give up the doughnuts' by fat-shaming trolls on paid dating sites Jess Mccartney, 26, states she actually is filled with...

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin Monatshoroskop aus Monate Monats Horoskop nicht mehr da Monate. Horoskop zu Handen Tagesanbruch. Horoskop pro ubermorgen. Horoskop je...

tough dollars financial products that designers need fast approvals and closings

tough dollars financial products that designers need fast approvals and closings Finances dependant credit is becoming providing private hard cash lending close to a decade...

In relation to love advice on boys, this little bit of knowledge

In relation to love advice on boys, this little bit of knowledge goes in the top of checklist: in each circumstance, asking the understanding incorrect...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!